Efter En Liten välbehövlig paus Från Bloggen känner jag mig snart redo att börja blogga igen :) Får se när jag drar igång på riktigt igen. Senvåren och sommaren var ju minst sagt jobbig och jag behövde bara en paus från allt och fokusera på mig själv och familjen för att må bra igen! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här med dagis ger mig ångest deluxe! Nästa vecka börjar stora E dagis igen efter uppehåll på sommaren! Hon går på ett dagis en bit bort som blir ganska svårt att hantera när vi båda jobbar men som vi trivs bra med! Det trista är att hon inte får några kompisar i närheten. Sen är det lilla E som behöver dagis men inte fått något ännu. Vi vill gärna ha dem på samma! Båda står i kö till dagis här vid oss. Men kön är lång. Stora har stått i snart 1 år och är på första plats lilla E är på 35:e plats. Vilket betyder att lilla E inte kommer få plats förren nästa höst. Och då kommer vi förmodligen att behöva åka till stora Es dagis med lilla e men inte med stora e. Då känns det ju onödigt att ha dem på olika om vi ändå måste åka med lilla E? Fast då får vi hålla på och pendla en massa till dagis. Suck och stora E får inte några kompisar i närheten. Vet inte vad vi ska göra? Ångest värre. Hur skulle ni gjort?

Likes

Comments

Tänkte fråga vad ni tycker om hål i öronen för barn! När är det okej att ta? Min dotter är 4 år, är det okej? Hon vill men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det! :)

Likes

Comments

Nu är de borta! Ska ta bort krukorna också och städa undan så blir det klart sen. Ska även fundera på om jag ska plantera lite höstfint. Någon som har några idéer?

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att tomaterna ska bort. Så här börjat plocka av de tomater som finns kvar och tänkte låta de efterlikna i solen. Tomatplantorna var vissna och fula för att jag inte skött om dem ordentligt :) Så tack och hej för denna gången!

J har varit ute och sprungit nu försöker jag få lilla E att sova lite sen måste vi handla lite mat och åka till återvinn. Ikväll är det dags för andra pole dance lektionen :) Ska bli så skoj! Har även bokat klipptid imorgon då mitt här är hur slutet som helst. Vi behöver även ordna med en present till barnens stora kusin som fyller 5 år i nästa vecka! Hon önskar sig en sminkdocka! Nu fortsätta i trädgården:)

Likes

Comments

Detta är sista veckan innan verkligheten börjar igen. J börjar jobba och stora E börjar på dagis! Ska bli både skönt och lite trist faktiskt! Skönt med rutiner men trist att inte vi båda är hemma längre :) Stora E behöver komma till dagis och träffa lite mera barn och leka av sig! :) Igår började simskolan för lilla E och var stel som en pinne och ville inte alls vara med och båda :) Vi får hoppas att det bara var en tillfällighet eftersom hon inte varit på länge samt att det var J dom var med henne! Det har alltid varit jag tidigare :) Vi går hoppas det går bättre nästa gång :)

Likes

Comments

Då blev det en morgonpromenad idag igen när andra bilen skulle lämnas på verkstaden :)

Är så trött idag efter en heldag i Kumla igår! Var hemma vid 21 tiden och sen blev det sista avsnittet av få med of thrones och det var så spännande! Men irriterande att behöva vänta ytterligare 1 år innan man får se fortsättningen. Men det är väl vara att vänta och se! Efter det såg vi ett avsnitt på vår nya favoritserie farang! Någon som sett den?

Nu är jag strax hemma och ska äta frukost med J och barnen!

Likes

Comments

Blev inte ekomisk rik idag heller :) Har i alla fall blivit rik på tid med denna kille tillika min lillebror! Sen kommer jag bli några saker fattigare då jag kan slänga en del!

Likes

Comments

Idag är lillebror och jag på antikrundan i Kumla! Nu har vi stått 2h i kön och är fortfarande inte framme! :) Blir en lång dag idag! Tror ni vi har några fynd?

Likes

Comments

Svärmor och går har varit här hela helgen! Eller svärfar har varit här längre men båda var här i helgen! Det har varit stadsfest och vinden har fått golv så det har varit fullt upp :) Vi har även hunnit med kalas igår och nu ska vi på ytterligare ett. I alla fall så fick jag dessa superfina blommorna igår av Svärmor:)

Nu dags att bege mig på kalas!

Likes

Comments