View tracker

Idag har vi varit på promenad till stallet och tittat på hästarna! Lilla E sov hela fm på promenaden och sen kom vi hem lagade mat och under tiden jag lagade mat somnade stora E på köksgolvet :) Nu ska vi busa lite och sen ska vi hämta pappa på jobbet idag! Han lämnade in bilen i morse och gick från bilfirma till jobbet!

Likes

Comments

Jag blir snart galen av allt detta trots! Ibland vill jag bara kasta mig själv eller stora E genom fönstret! Okej lite överdrivet men det är så det nästan känns :) Detta eviga trotsade, tjatande, gnäll och skrik! Jag blir tokig! Jag vill inte, jag kan inte, mamma gör si, mamma gör så, dumma mamma, jag tänker inte! Jag blir galen! Kan någon säga när det tar slut? Livrädd för allt är hon visst också! Snögubbar, jultomtar etc Törs inte gå på toaletten själv för det finns kanske i snögubbe i badrummet suck! Hjälper inte att förklara att det inte finns några Snögubbar inomhus för det har hon minsann sett på frist att det finns! JÄVLA FROST film. NÄR SLUTAR 3 ÅRS TROTSEN?

Likes

Comments

idag har en del av mina auktioner gått ut imorgon ska de postas! Vi tänkte även gå en sväng till stallet och titta på hästarna! Sen tänkte jag träna på kvällen och ev söka ett arbete! Det är morgonens planer! Stora E har idag börjat på simlek och det gick jättebra! Är så stolt över henne! Hon hoppade från kanten på ca 50cm och simmade med bara en simkort :) Hon gillar verkligen att bada! Vi har till och med fått begränsa badandet till varannan dag här hemma! När lärde era barn sig att simma?

Likes

Comments

Alltså är den inte underbar? Bara älskar min nya vas från cooee. Köpte den igår på stan finns i affären 200 kvadratmeter! Är helt fantastisk! Massa färger! Kunde inte bestämma oss mellan vit eller grå! Men till slut föll valet på grått i alla fall!

Likes

Comments

Blev en tur till stan idag för att få lite ärenden avklarade! Köpte bland annat 30 års present som vi ska på här under februari! Hittade då även en liten present till mig själv! Detta lilla kortfodral från Michael kors som de reade ut på johnells här i staden! Kommer bli kanon till sommaren om man bara har kortenmed sig i väskan! Nu bär jag ju alltid omkring på skötväska men till sommaren kanske det blir några tillfällen med liten väska igen :)

Dags att titta på gåsmamman nu!

Likes

Comments

Nu är jag nyss hemkommen från andra träningspasset! Så skönt att röra på sig! Detta kändes mer lagom för min otränade kropp. Kunde inte alla fall röra på mig efter passet! Får se vad dagen har att vänta! För första gången på jättelänge har vi inga planer, även om vi har massor att göra :) Ska nog bara ta det lugnt idag! Kanske blir en sväng till stan! Borde lämna tillbaks mina sammetsgardiner jag köpt! Köpte vita till vardagsrummet här nere men ångrade mig! :) Kostade ändå 800kr så känns onödigt att spara bara för att någon gång ändra mig och sätta upp dem!

Nähä dags att hoppa in i duschen!

Likes

Comments

Tänkte svara på några frågor som jag fått till min mail från er som läser!

Fråga 1: Hur gamla är dina barn och när är de född?

Svar: Stora E är född 130629 så hon är ca 3.5 år. Lilla E är född 160628 så hon är snart 7 mån.

Fråga 2. Hur kommer det att du startade bloggen?

Svar: Det var en bra fråga! Har inget bra svar på det! Tyckte det verkade roligt och spännande och tänkte varför inte! Gillar att skriva av mig samt att jag gillar prata privat också! Är väldigt social, så kanske hänger ihop med det!

Fråga 3. Har du några husdjur? Skulle du vilja ha?

Svar: Nopp inga husdjur mer än dammråttor! Jag skulle vilja ha en katt men J vägrar.

Fråga 4: Vad är din favoritbok?

Svar: Min favoritbok är dödens kemi av Simon beckett! Någon som läst?

Ni får gärna skicka fler frågor till min mail

Sabinastende@gmail.com

Dags att vara trevlig med J.


Likes

Comments

Tänkte be er läsare svara på en fråga!? Hur kommer det sig att newbie har blivit så populärt som barnkläder? Vad gillar ni? Priset? Kvalitén? Mönstret? Färgerna? Alltså helt enkelt varför gillar ni newbie kläder!

Likes

Comments

Den här hyllan med 6 backar har varit kanon på stora E rum tidigare den rymmer massa saker som man bara kan ösa ner i backarna när man städar! :) Den är inköpt på mio och finns inte kvar i sortiment längre! Inte heller backarna som jag tyvärr har tröttnat på! Därför är detta mitt nya projekt! Tänkte att jag skulle försöka spray måla dem i annan färg som jag hellre vill ha! Dock är de ganska mörka så vet inte riktigt vilken färg jag ska använda för att det ska täcka! De är även i tyg så måste ha textilfärg! Förslag? Tips? Idéer?

Likes

Comments

Har haft dåligt med tid för att uppdatera bloggen kul att ni hänger kvar trots dåligt med inlägg! Ska bättra mig jag lovar! Idag har fm gått i ett! Vi började med att hämta två paket på posten! Sen var jag med min pappa och barnen på en second hand! Hittade inget kul idag dock! Sen hem laga lunch till oss och sen till lunchgästen! En gammal vän jag inte sett på länge! Fick glada nyheter också! De bjuder på radhus och har förlovat sig :) Spännande! Nu har jag slängt mig i sängen! Lilla E sover och stora E vilar med mig ;) i helgen har vi inga planer förutom träning för mig imorgon kl 10 och simskola gör stora E på söndag kl 15! Så skönt! Ska bara mysa med J hela helgen och kvällen! Dricka bubbel och bara vara! Nu ska jag sova lite om inte lilla E vaknar! Tänkte visa er väggen lite senare och även ett projekt jag försöker hinna med! :)

Likes

Comments