View tracker

Ytterliggare en dag har passerat i ilfart! fattar inte vart dagarna tar vägen? Idag har vi i alla fall lyckats få lite julstämning här hemma i form av lite adventsstjärnor! Men det är fortfarande saker överallt. :) Vi har även satt upp till på vägen, satt upp krokar i hallen så att stora E själv kan hänga upp sin jacka samt fått bort kartongerna som tog upp hela hallen :) Lite har vi fått gjort i alla fall. Svärfar åkte hem efter lunch och sen var vi själva resten av eftermiddagen! Ikväll har vi bara tagit det lugnt och gjort inget! Legat på soffan hela kvällen ätit choklad och sett på dåliga program på tv. Men det var välbehövligt! Imorgon blir det en sväng till gamla huset för mig och barnen. Lunch hos en som bodde i samma område och sen ska vi stanna hos några kompisar på vägen hem. Jag ska möta upp oss där för att sen äta middag ihop med dem :) i huset ska vi hämta lite saker som vi lämnat, kolla posten, ta ner en grind etc. Sen ska jag även hämta ut paketet som jag beställde på black friday som kom nu i veckan! Blir en lång dag imorgon, så dags att sova för den här mamman!

God natt och sov gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu är det 3 för 2 på kappahl. I helgen på alla varor och på alla barnkläder fram till den 16. (Tror jag om jag inte minns fel)​ :) Passa på och köp julklapparna! 

Likes

Comments

View tracker

Idag har vi lyckats få upp lite julstämning här hemma! Bortse från röran i rummen :) Nu har ni fått se lite av köket samt vårt sällskapsrum på nedre våningen! Ska visa fler bilder när vi kommer iordning lite mer! Varför ska det ta så lång tid att få iordning på allt? Tycker ändå vi lyckats bra på dem veckan som vi bott här! Planerna framåt nu är att fixa och dona i december. Och sen börja det nya året med att bara ta det lugnt här hemma och njuta av föräldraledigheten!

Likes

Comments

Dagarna går verkligen i ett! De bara rinner iväg! Hinner verkligen inte sova någon middag som med första barnet :) Idag har min lillebror varit här och hälsat på i nya huset! Sen har jag varit på mammaträff och på bvc! Mammaträff gick jättebra, en av mammorna bodde rätt nära mig så vi promenerade hem från stan tillsammans det var trevligt :)

Bvc gick också bra lilla E väger nu 6975 så nästa 7 kilo. Och var 68cm lång! Sjukt mycket om man jämför med stora E som vägde 8.8 på 1 års kontrollen och 12.6 på 3 års kontrollen! :) Konstigt att det kan skilja så mycket! Men men alla är vi olika.

Nu måste jag sova men imorgon när svärfar åkt hem ska vi bara ta det lugnt! Tänkte försöka gå till apoteket och se om det är beställningsvara på lilla Es mat samt förbi postlådan och posta lite kläder som jag sålt på tradera!

God natt och sov gott!

Likes

Comments

Dagarna går som vanligt i ett! Idag har vi varit effektiva och packat upp det sista till vitrinskåpet! Flyttat garderoberna på stora Es rum och därmed även flyttat hennes säng! Burit bort massa skräp och kört till återvinningen, flyttat in en byrå i garderoben för att få förvaring! Blev rätt bra faktiskt :) Sen har vi fixat med själarna på stora Es gamla säng så lilla E har fått den på sitt rum. Börjar arta sig här hemma! Ska visa fler bilder snart jag lovar :)

Men till det tokiga! Jag hade tagit fel dag! Alltså fick jag inte träffa min mammagrupp eller bvc sköterskan idag :) Det är imorgon! Världens bästa farfar bestämde sig för att stanna en dag extra! :)

Så morgondagens planer är att gå till bvc och mammagrupp! Dags för sängen nu!

Likes

Comments

Nu är vi på väg till första bvc besöket med buss :) Stora E är hemma med farfar! ska även träffa min nya mamma grupp för första gången! :) Ska bli roligt! Hoppas de är snälla!

Likes

Comments

Såhär ser lilla E's rum ut gör tillfället! Det ska på en sänggavel på sängen! Stora E har ju haft denna sängen men då hon fått ny så ska lilla E få ärva denna! Idag har dagen gått i ett igen! Började morgonen med att flytta in sängen på lilla Es rum., sen har jag och svärfar skruvat ihop vårt vitrinskåp som tog hela förmiddagen! Sen tog svärfar barnen och jag storhandlade på citygross! På eftermiddagen var vi på k-rauta och bauhaus och tittade på garderobsinredning, hittade dock inget som passade så nu vet vi inte hur vi ska göra :(

På kvällen har jag badat lilla och stora E och sen har vi gjort klart vitrinskåpet och plockat in tre kartonger glas! Så ytterliggare några kartonger minus idag! :)

Utöver detta har jag gjort det vanliga lagat mat, underhållit barnen, nattat och matat lilla E, städat undan, diskat och tvättat :) Dagen bara försvann! Dags hör sömn!

Likes

Comments

Såhär ser det ut i vårt kök och hall i nuläget :) Fortfarande kaos trots att vi har packat upp många kartonger som ni ser!

Likes

Comments

Hej på er! Jag är hemskt ledsen för dålig uppdatering här på bloggen! Men dagarna går i ett med uppbackning, rensning etc. Idag har vi blivit av med ytterliggare fler kartonger och varit på mio och köpt ett köksbord! Vart gamla har vi numera i vardagsrummet! Hade stolar på vinden som vi har i köket nu. Bordet vi köpte är runt med trumpetfot! Sen var vi en sväng på Ikea igen och skulle köpa inredning till garderoberna, men tji fick vi då de inte hade 60 garderober som vi har i hela huset! :( Så det gick inte! Men vi hittade ett vitrinskåp som vi köpte! Det håller vi på att skruva upp men det är inte klart! När det är färdigt så kommer ytterliggare kartonger att kunna rensas bort!

Planerna för morgon dagen är att få färdigt vitrinskåpet, handla mat samt kolla inredning till garderoberna!

Nu måste jag sova! Blir långa dagar när man har flyttat! Sov gott på er-

# Ikea #mio # shopping

Likes

Comments

Måste berätta om du katastrofer som hänt! Igår ramlade stora E ner för garderoben! Som tur var slog hon sig inte så farligt :(. Idag råkade vi spilla ut röd vin som randig längs med hela väggen i trappen! Hur lyckas man?! ​

Likes

Comments