Idag blev det Leos Leksand med en annan mamma och hennes två söner som är i samma ålder som mina döttrar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Stora E fick även lite nya kläder av farmor och farfar i helgen! Dessa var köpta i Ullared när de var där nyligen!

rosa, ljusgrönt, frost, hästar och fjärilar helt i stora Es smak! :)

Likes

Comments

På Sistone har de strömmat in vårkläder i butikerna! Dessutom har både kappahl och Lindex haft 3F2 på barnläder så i denna familjen har vi shoppat kläder! Stora e har fått nästan en helt ny garderob. Här kommer ett urval, en del kläder ligger i tvätten redan!

Dessa kläder är köpta på Lindex, lager157 och kappahl. Som ni ser blir det rosa, grått och ljusgrönt i vår :) Lite senare kommer ett inlägg med kläder som stora e fick i helgen av farmor och farfar som varit i Ullared nyligen! :)

Likes

Comments

Har verklige varit dålig på att blogga på sistone! Men har haft fullt upp. Dagarna susar förbi som vanligt! Känns som det är det enda jag skriver om här :) Gårdagen var vi i alla fall hemma stora e skulle inte lämnas på dagis så vi bara var! Blev pannkakslunch! Efter det så åkte vi och handlade mat inför helgen. Passade även på att dammsuga ur bilen :) Efter det så gick vi en promenad till som vanligt hästarna! På kvällen blev det tacos som vanligt och lets dance föt mig :) Tjejerna somnade innan det började! Efter leta dance såg jag på värsta avsnittet av the missing spännande serie. Tanken var att svärmor/far skulle kommit men de ville avvakta lite då lilla e varit sjuk med feber och förkylning. De kommer idag istället :) Idag har vi varit på stan med två barn, suck! Blev en del fyndat vidar senare då jag nu måste dra fram dammsugaren och städa av lite här hemma! Visar en bild på våra tomater som krom dagen såg ut såhär:)

Likes

Comments

Idag har vi haft super väder här! Tyvärr har vi inte kunnat vara ute någon längre stund då lilla e varit dunderförkyld. :(

Likes

Comments

såhär såg tomaterna ut förra torsdagen.

och såhär ser de ut idag en vecka senare! Barnen är överlyckliga av att se när det händer saker! Hoppas att de klarar sig och blir massa fina tomater på plantorna till sommaren :) Hoppas på att kunna fixa lite i trädgården hemma i helgen! Snart kan man ju faktiskt ta en fika utomhus!

Likes

Comments

Som ni säkert vet äter stora E medicin mot sin förstoppning! Igår var jag på apoteket och skulle hämta ut medicinen! Vi fick 60 st av dessa påsar för ca 250kr! Eftersom hon tar 4 påsar om dagen så räcker dessa 60 påsar 15 dagar dvs 2 veckor. Sammanlagt blir det alltså 500kr i månaden som vi betalar för pulvret! Tänkte därför att jag skulle fråga vad summan för högkostnadsskyddet var! Det visar sig då att det är borttaget i samband med att medicin för barn blev gratis??? Men vår medicin är ju inte grattis vi får betala i nuläget 6000kr om året för bara detta pulver :( Är inte det lite konstigt? Om barnet av någon anledning måste äta medicin som inte ingår i de som är gratis så borde väl ändå ett högkostnadsskydd finnas? De sjuka barn som äter medicin utanför ramarna är de som blir lidande? Lilla E äter medicin mot magsyra, inte heller den medicinen ingår i gratismedicinetna! :(

Likes

Comments

sitter på bussen på väg hem efter att ha varit på biblioteket tillsammans med en annan mamma och hennes lilla son! Var hur mysigt som helst! Vi promenerade dit och tog en fika och sen lekte barnen lite gran n i deras lekhörna! Nu är det snart lunch och sen swischa till dagis och hämta stora tjejen! Därefter ska vi åka till Norrköping och träffa min lillebror! Vi brukar ta tåget men idag får det bli bilen :) Fullt upp!

Likes

Comments

God morgon! Lilla E har de senaste veckorna började med att bajsa varje morgon vid kl 06! Då jag blir alltså väckt varje morgon kl 06 och måste gå upp och börja dagen med att byta en bajsblöja! Suck idag var inget undantag! :(

Likes

Comments

Har varit nästintill ffrånvarande på sistone jag vet! Ska försöka bättra mig! Har haft så himla mycket för mig fullt ös! I helgen hade vi kompisar på besök. Så det var fullt hus! På lördagen hade vi dessutom en gemensam vän här på tjejkväll och mellotittande och hennes dotter! Så ännu mera folk. :) Blev ganska sent och sen på lördagen hade vi en annan gemensam vän och hennes två döttrar här så fika :) efter det var på busfabriken riken och kom intresserad hem förren vid 19 tiden. Få blev det nattning av barn och bums i sängen! Igår på hm åkte de hem! Så upp och packa ihop. Få igång alla 4 barnen och komma iväg. Men kvart i 10 var vi på stan och fikade på espresso house och sen lämnade vi vännerna på stationen! Själv passade vi på att shoppa lite nya kläder till stora E. Det var 3 för 2 på både kappahl och lindex :) Perfekt att vår handla lite! Ska visa ett eget inlägg med vad vi handlade:) Men nu dra jag sova! Har lovat mig djärv att släcka senast 23. Gick nästan idag :) kram på er så hörs vi!

Likes

Comments