Ännu ett midsommarfirande till ända. Självklart så regnade det som vanligt hela em/kvällen och inte bara lite utan verkligen ösregnade! :( Tur vi hade sätt upp tältet. Barnen var dock glada och lekte ute i regnet i både regnställ och i baddräkt då det inte var kallt i alla fall. :) Vi hann även få stången klädd innan regnet kom :). Trots allt var det en bra och trevlig Midsommarfest. Hann dock inte fota så mycket mellan måltiderna, barnpassning etc. Idag ska vi städa upp och pynta om inför morgondagens 4 och 1 års kalas för barnen. Vi måste även förbereda maten vi ska bjuda på! Nu dags att ta tag i maten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allt är klart och förberett! Nu inväntar vi bara gästerna :)

Någon vill inte vara med på bild!

​Själv fick jag 10min på mig! Och där kom första gästen min bror med familj :) tack och hej! 

Likes

Comments

Idag har vi ätit tårta som jag har provbakat för att se om jag kan bjuda på nästa vecka på Ediths kalas för dagiskonpisarna med familjer! Den blev jättegod och framför allt är den hur enkel som helst! Hittade receptet på en av mina favorit bloggar som jag följer varje dag! Den hittar ni här http://www.nouw.com/rebeckadufwall. Hon har precis som vi två små söta flickor! Hon älskar rosa och inredning. Om ni inte läst gå in och gör det! Hon vet inte om att jag skriver detta så det är inget utbytte :)

obs gjorde inte min så snygg uppepå då det endast var en testtårta :)

Likes

Comments

Vi är i stugan på landet och bara myser (förbereder inför midsommarfirande och kalas). Här har barnen det trevligt med mycket att göra det finns gungor.

om ni undrar varför stora e har regnställ beror det inte på regn utan på ett litet gräl jag och J hade angående fästingar :) Vilket alltså resulterade i att stora e tog regnställ på sig, under har hon dessutom klänning, strumpor, byxor och tjocktröja:) Nog om det man kan även springa på stora gräsytor, spela boule och gräva i sandlådan här på landet. Det senaste bygget som farfar gjort är lekstugan :)

Barnen älskar lekstugan även om den inte är helt klar är den i alla så klar att barnen kan leka i den! Är en del pyssel klar! Inredning och lite fix på utsidan! Igår när jag var i Ullared köpte jag bland annat en spis, servis, lite bakgrejor, kakor och en jordgubbstårta till köket. Nu ska vi sätta upp ett tält inför morgondagen! Tack å Hej!

@mudsommarfirande 2017 @Ullared @Gekås @jabadabado @livetpålandet

Likes

Comments

Är det sommar så är det! Men mitt sockerintag är högt med snacks/glass/kakor/chipss varje dag! :) Efter helgerna och barnens födelsedagar är det dags att ta tag i kosten och motionen igen! Men nu njuter jag av glass och jotdgubbar :)

Likes

Comments

Sitter just nu och fikar i Ullared! Har egen tid utan barn och J! Så himla mysigt och skönt att vara här! Det är dessutom inte alls mycket folk! Kan knappast bli bättre :) Nu fikapaus och sen på det igen! För 5 år sedan hade jag aldrig åkt hit själv än mindre suttit och fikat, ätit själv men nu är det rena drömmen :) Tänk vad tiden och sinnet förändras!

@egentid @shopping @Ullared @Gekås

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har jag äntligen beställt en grå pocket stringhylla till lilla E i födelsedagspresent. Jag beställde den här http://www.rum21.se! Kommer bli kanon på lilla Es rum. Nu sitter vi i bilen på väg till stugan för att fira midsommar! På fredag kommer några gäster som sover över till lördagen och på söndagen har vi släktfest för barnen i stugan! :)

Annars har vi varit på bvc med lilla E idag. Hon vägde 9870gram och var 77cm lång! Drygt 1kg tyngre än Edith! Sen var vi på Mio och tittade lite på köksbord och matsalsbord! Vi ska köpa nytt tror vi! Som det är nu har vi runt bord i köket som jag inte är nöjd med så behöver ett nytt :) Vårt gamla köksbord har vi i nuläget som matsalsbord då det är förstort i vårt kök (6pers). Tycker dock att det är för köksaktigt då vi köpte det till vårt gamla kök. Så just nu lutar det åt en ny matsalsgrupp och ett nytt mindre bord till köket men att vi använder de stolar vi har redan! Tips på snygga matsalsbord mottages tacksam. Just nu funderar vi på ett ekbord med 8 skinnstövlar :) Priset är dock i dyraste laget, här kan ni se på bordet vi funderar på. Bord

@string @Mio @matsalsbord

Likes

Comments

Solen skiner och vädret är kanon! Dagens planer är att städa, packa på FM. Halv 2 ska lilla E på 1 års besök på bvc och sen tänkte vi swischa iväg till stugan för att förbereda midsommarfest samt släktkalas för barnen på söndagen! Fullt upp med andra ord!

Nu den stora frågan vad väger lilla E? Stora e vägde 8,8 kg på 1 års kontrollen och det har lilla e redan passerat med råge!hon vägde 9,5 på 10mån. ;)


Likes

Comments

medans jag har varit i pappas lägenhet och på banken och fixat har det hänt grejor här hemma! J har varit duktig och nästan gjort klart underlaget för vår nya uteplats! :) Nu blir det utemys innan dags för simskolan vid 17:30 för lilla E. Tänk att det redan är midsommarvecka! Herregud vad fort tiden går! Imorgon blir det 1 års kontroll av lilla e. Ska bli spännande att se vad donnan väger! Hoppas hon inte blir sjuk av sprutorna! Dags att mysa med barnen!

Likes

Comments

Idag har vi haft fullt upp. På en städade jag och passade barnen samtidugt. J grävde i trädgården och förberedde inför en plattläggning som vi tänkte göra i ena hörnet på tomten! Imorgon ska ha köpa plattor och slängs jorden han grävt bort!

Sen blev det snabb middag och duscha! For iväg till min kusins exman på kalas för deras son som fyllde år :) stora E lekte med deras dotter och hade hur trevligt som helst! Hon fick till och med naglarna målade :) Sen hem igen och fixa lite mat! Vid fem tiden fick vi besök av en kompis som nyligen fått barn, 3 v idag! Herregud vad fort man glömmer! Helt sjukt vad fort tiden går! Kan knappt förstå att mina barn varit så små!

Efter att de gått hem nattade vi barnen och påbörjade en present till min svärfar som ju fyllde 65 i veckan! Han ska få en fotobok från resan han bjöd oss på när han fyllde 60 år! Hoppas det blir uppskattat! Hade tänkt ge den när han fyllde men detta med min pappa kom ivägen! Dom tur är har han fest k augusti så för ge honom den då istället! :) Nu dags att sova! Imorgon väntar tidig morgon och en tuff dag i pappas lägenhet :( Mycket att fixa! God natt och sova gott.

Likes

Comments