Detta bbordet med två stolar köpte jag på en lokal Facebook grupp för några dagar sedan för ynka 100kr! Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med det ännu! Måla vit eller grått? Ska stora E eller lilla E få det på sitt rum? Stora E har ju redan ett vitt vore och stolar som hon fick i julklapp av oss!

Hittade ingen bild på bordet men detta är stolen i alla fall. Ville inte väcka henne för att ta en bild :). Imorgon ska jag försöka visa vad jag fyndat från polarn och pyret! God natt så länge!

Likes

Comments

I slutet på förra veckan fick jag även hem en kupong för att hämta ut göteborgsdigestive havremål som jag just nu ska testa i samarbete med buzzador. Det ska bli riktigt spännande att testa. Har varit sugen att hämta ut den direkt men på grund av magsjukan har vi inte haft tid :) Men snart ska jag hämta ut den och testa!

@buzzador @goteborgsdigestive @havremålbuzz

Likes

Comments

idag mår vi bättre stora E är helt frisk! Vi fick i hrnnf lite mat igår kväll och sen badade vi henne och nattade henne vid halv 8 sov sedan som en stock hela natten till 8 imorse! Vi vaknade före henne! Aldrig hänt tror jag! Lilla E mår också bättre har idag lyckats behålla 2 burkar blåbär och vätskeersättning, Nu sover hon och vi ska vila lite vi med! :) Har massa att visa er som jag helt enkelt inte haft tid att göra tidigare bland annat har jsv gjort några tradera fynd, och några andra bra fynd på köp och följ sidor samt på halva priset på rean! Ska visa så snart jag orkar! :)

@polarnochpyret

Likes

Comments

För några dagar sedan hittade vi mina gamla barbie i en flyttlådor:) Perfekt att ta fram en dag som denna! Gråmulen och barnen är pigg medan mamma och pappa fortfarande är slitna efter magsjukan :(

Likes

Comments

Nu är inte bara lilla E sjuk utan även vi andra :( Fy fasiken! Stora E har kräkts HELA natten. Och lilla E har spytt och bajsat ner hela sängen och sig själv! Blev inte mycket sömn inatt inte! J och jag känner hur det kör runt i mage så är väl bara en tidsfråga innan vi också blir sjuka! :( Nu har vi precis fått hem en matleverans via min kusin med allt man behöver när man är magsjuk! Cola, blåbärssoppa, nyponsoppa, isglass, vitt bröd, vätskeersättning junior! Blir att ta det lugnt hela dagen här!

Likes

Comments

Som om det inte är nog med förkylning, prickar och därefter upptäckte man att blåsljud. Nu har lilla E dessutom fått magsjuka! Ger upp och lägger mig ner i sängen och vägrar kliva upp :( Ni får ha överseende om bloggen blir lidande! Dags att natta och se om man kan få några timmars sömn inatt. :(

Likes

Comments

Idag har hela familjen åkt skridskor! Lilla E följde bara med och sov nästan hela tiden i sitt babyskydd! Stora E var så duktig trots att det var hennes första gång :) Kul var det i alla fall. Nu har vi precis ätit lunch!

Likes

Comments

Jag fick sovmorgon till 9, av världens bästa! Sen har jag varit och tränat Step nu på fm kom nyss hem till detta lilla E och J ligger i sängen och sover hur gulliga är de inte :) Nu blir det till att göra lunch. Planerna för dagen är inte små många se på mellon och ta det lugnt :)

Likes

Comments

hej på er!

Har varit lite frånvarande ska berätta varför! Som jag skrev i onsdag så var vi på allergiklinkkrn i torsdags på fm med lilla E för att se om hon är allergisk mot komjölksprotein. Läkaren var hur trevlig som helst och verkligen super. Besöket gick bra och hon är inte allergisk mot mjölk. Så himla skönt. Läkaren på allergiklinken upptäckte dock ett blåsljud på lilla Es hjärta! Plus att hon var svullen på fötter, ben och armar! Suck orkar inte mer. När det ena är bra hittar de något nytt :( i alla fall blev det en dag med mycket oro! Hann med att träffa en kompis en snabbis på em. På kvällen ringde läkaren och sa att vi skulle gå till akuten fredagsmorgon då de inte ville vänta över helgen med att undersöka hennes hjärta! Sov dåligt natten mellan torsdag och fredag och försöka styra upp så att stora E inte behövde följa med till akuten. Fredagsmorgon gick jag till akuten och var där hela fm. De gjorde ekg och tog diverse prover. Ekg tyckte de såg okej ut, men verkade som det inte var helt 100. Men inget akut avvikande i alla fall. Och de trodde att blåsljud och svullnaden kunde bero på att hon ju varit sjuk med de där prickarna vad det nu var? Fick åka hem men skulle bli kallade på återbesök inom 2 veckor till hjärtkliniken! När deras hjärtspecialist läkare var där så skulle de göra nytt ekg och lyssna om blåsljud ett försvunnit:. Hoppas verkligen att det försvinner. Sen hade vi kompisar på middag. Alltid är det något strul med barnen!

Lilla E som gör ekg på akuten :(

Likes

Comments

Det var så härligt väder ute i dagen! Kändes som vår i luften idag! Lilla E invigt sittdelen idag så stor hon har blivit!

Likes

Comments