Idag har vi besök av Stefanys släkt, Stephanie och hennes 6 veckor gamla bäbis Lykke. Vad vi inte räkna med var att Melody på 1.5 år är riktigt rädd för bäbisskrik. När Lycke skriker blir Melody helt förstörd och gråter som aldrig förr låter som om hon möter sin värsta mardröm och sova går inte så nu sitter vi i soffan och myser till dummamej. Tycker riktigt synd om Melody men förstår inte varför hon gråter som hon gör, vet någon kan ni ju hojta till. Tillbaks till mysandet,

hadeee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Melody börjar bli större och längre nu vilket innebär att hon blir svårare att handskas med. Mammas hem är inte barnsäkrat och jord är ju det roligaste på jorden att leka med så därför springer hon direkt dit när hon får chansen. Går inte en sekund utan att jag måste stå bakom henne och ta bort armen så fort hon försöker bli smutsig. Allt man kan göra är att distrahera henne och få henne att tänka på annat vilket funkar ett tag. Resesängen börjar bli ett annat beskymmer. Melody kan nästan klättra ur den nu och med tanke på att hon väger rätt mycket men har en ömtålig nacke hoppas jag på att ifall olyckan skulle vara framme så landar hon inte på huvet. Väldigt oroväckande och antar att ni som är föräldrar känner detta extra mycket. Dags att gå in till min älskling nu.
HadeeeLikes

Comments

Stefany ligger och sover medans melody och jag går upp och ner för trappan, hon klarar att gå upp själv och nästan ner själv, med lite fusk. Toaborsten och plantor är ju de roligaste leksakerna i hemmet. Låter man inte Melody leka med dem är man världens elakaste person. Dags för Stefany att vakna så vi kan bege oss till min pappas hus för att vara lite hundvakt.
Hadeee

Likes

Comments

Känner att klockan börjar bli lite mycket och dags att sova, imorgon ska jag upp tidigt för att måla flaklakanet. klockan 10.30 börjar det så måste väl upp runt 9.30. Sen kommer min älskling till mig runt 12 (äntligen) efter 1 dag. Otroligt hur man kan sakna en person känns rätt tomt utan henne. Den söta lillplutten följer också med hit så det ska bli kul. Här är en bild när Melody leker med min longboard.

Likes

Comments

Idag var jag tvungen att lämna henmet för att åka till min hemstad Linköping för att va med klassen på mösspåtagningen. Ska bli riktigt kul och gott, trerätters om jag kommer ihåg rätt. Imorgon kommer de två älsklingarna till Linköping så blir ju inte allt för länge utan varandra. Här är en bild på mig redo inför kvällen.
Hadeee

Likes

Comments

Melody och jag sitter just nu i soffan och myser medans älsklingen min lagar skinkschnitzel. Såklart blir det som vanligt riktigt gott, kanske dags för mig att laga en hel rätt själv snart har ju ändå gått 7 och en halv månad. Men Stefany som jobbat som kock har tendensen till att ofta ta initiativet när det gäller mat och vill gärna ha det på sitt sätt så det blir rätt haha. Bakandet å andra sidan är min specialitet, har förra veckan bakat både kladdkaka och chokladbollar. Kladdkakan blev som vanligt perfekt medans chokladbollarna blev lite sådär då de var svår att få pärlsockret att fastna och gjorde lite väl stora (lat). Nu ska jag störa älsklingen i käket.
Hadeee

Likes

Comments

Om ni läser Stefanys blogg vet ni troligtvis att planen framöver är för stefany att jobba medans jag får ta hand om hemmet och lillplutten. Planen efter skolan var ju att ta ett sabbatsår, kanske jobba på deltid och vila upp mig inför det riktigt jobbiga livet. Har alltid haft lätt för mig i skolan, kan säga att jag knappt behövt ta hem böcker för att plugga, hade 195 poäng i högstadiet och snittar väl D i slutbetyg nu efter 3:an utan F tack o lov. Den närmaste framtiden för min del består av att bo tillsammans med Stefany och Melody i Nyköping där Stefany om en vecka börjar jobba och jag lämnar/hämtar Melody på dagis samt leker med henne på eftermiddagen. Tur att man har en älskling som är van att gå upp på natten som tar henne då eftersom jag har så fruktansvärt svårt att somna om när jag väl vaknat. Ser fram emot en trött och underbar tid med de två änglarna jag fått turen att möta.
Känner att det här inlägget börjar bli långt så skriver mer om planerna inför framtiden i senare inlägg. Här är också en bild på Melody när hon får sin dagliga dos av att gunga.
Hadeee

Likes

Comments

Nu ligger melody i sängen och ska sova och jag och min älskling har precis ätit kvällsmat, riktigt gott tack hjärtat. Dags att få min dagliga dos av datorspel som nu förtiden består av Counter strike. Det där med att lägga sig bekvämt i sängen är melodys specialitet. Hadeee

Likes

Comments

Tjenare igen! Tänkte eftersom sambon min ska börja blogga igen kan lika gärna jag göra något med fritiden, tänkte försöka ha dagliga uppdateringar på familjen, men mest på sötnosen. Har ett par bilder sparade på datorn som jag tagit under den underbara tiden jag fått ta del av Melodys uppväxt. Här är några bilder på mig och Melody några veckor efter vi träffats för första gången.

Likes

Comments

Tjenixen Felixen här! Michelins bordsskick är fortfarande i bebisstil så en tvätt efter maten behövs. Sen att dricka tvättvatten är väl något hon lärt sig från dudley i harry potter och den vise Sten som ni kan se i länken längst ner när ni har lite tid över. Gamal goding man tittate på i mellanstadiet.
Här har ni lite bilder på sötisen :)

https://youtu.be/jTuw8NsYstg

Likes

Comments