Hej alla våra godingar!!

Nu har vi fått upp våran video, testa med oss. Ja det har tagit lång tid att få upp den men då det har blivit så att både jag och Sandra har haft andra saker att göra så det har tagit sin lilla tid att få upp den, men nu våra älskade följare så är den äntligen uppe.

Om ni vill så kan ni få gå in och kolla på den så får ni en länk till den såklart. Så vi hoppas att ni kommer att tycka om den.
Och självklart att ni kan skriva vad ni vill att vi ska lägga upp era och om ni kanske vill ha någon vlogg, om ni vill ha de när både jag och Sandra vloggar tillsammans eller om ni vill ha enskilda, men då kommer de att bli på våran privata, men vill ni ha något mer på våran gemensamma så skriva jätte gärna vad ni skulle vilja att de ska handla om.

Om ni kanske vill ha någon smink video eller något med den stilen eller om ni vill att vi ska testa mera saker så kan vi nog fixa de.

Om ni kanske vill ha någon mer testa med oss, skriv gärna vad ni skulle vilja att vi testa och självklart när ni ändå är inne och kollar på videon tumma upp klippet och subscriba gärna (ursäkta om det kan vara lite skriv fel)Men här kommer då videon:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Än så länge har vi inte fått något svar av dom företag som vi har försökt att maila, men försöker att hålla er uppdaterade ändå, och när vi har något vi ska prova och isåfall göra en först impression eller så gör vi eller Sandra en haul, så kan jag hjälpa att uppdatera här på bloggen. Men vill n8 då att Sandra ska skriva något så säg bara tid.


Antingen så går ni in på min privata (musicloveit) och skriva då jag är inne i stortsätt hela tiden eller håller koll på den bloggen, då det blir roligt eller vad man ska säga att hålla dom/er underhållna. Vi kanske ska/kan fixa lite mer bilder och sådant till denna om ni vill ha de, ge gärna förslag till oss..
Kramisar lizzie

Likes

Comments

​Nu är det så att vi väntar på svar ifrånolika företag för att få samarbeten med, kan vara lite seg eller dålig att lägga upp.  Men vi hoppas att ni har överseende med det.


Men det kommer säkert att bli så att jag eller Sandra kommer att försöka att hålla er uppdaterade, om vi testat produkterna som vi inte provade i våran video vi spelade in för ett tag sen.


Jag har då provat mitt torrschampo och jag tyckte att den va/är hur bra som helst. Det är faktiskt den bästa jag har provat eller ja den enda också, den luktade inte starkt eller något sånt. Om jag ska ge någon poäng på den så blir det faktiskt 5/5 poäng utav mig.


Men hoppas att ni gillar att läsa denna, och att ni vill ha mera och massor med samarbeten.


Kram lizzie

Likes

Comments

First impression!!


Nu har vi gjort video till yt kanalen vår.
Men produkter som ”vi” köpte, eller Sandra köpte men jag va med, då fick vi en goodie bag med olika produkter.

Det var ett torr schampo, en glitter spray, tre hår produkter och något test produkt som vi tror är vax.
Det som köptes va ett torr schampo som luktar äpple, puder aktigt och återfuktande bubblande ansiktsmask.

Torr schampot som man fick med va helt okey, lukta inte starkt, de va en helt okey lukt på den.
Vill ni veta mer om vad vi tyckte så kommer videon troligtvis komma upp i veckan efter vi är klar med redigeringen.
Bild kommer upp på alla produkter som vi provade.

Sammanfattning på alla produkter (utan fyra/fem) dom va bra helt perfekta, inget jag skulle ändra på, men det bästa va då ansiktsmasken som va härlig och man kände hur det började att bubbla, då de blev en härlig känsla (de kicklades)
Här får ni bilden på alla produkterna iallafall:

Kram Lizzie ✌🏻

Likes

Comments

Vi är då två tjejer som har tänkt att göra
samarbeten på denna.
Och vi kommer att skriva då det börjar att ramla in samarbeten.

Första kan troligtvis bli Lyko, men det kommer ni att få reda på hur det blir.
Mer om det i senare inlägg.

Nu kommer första riktiga inlägget eller vad man ska förklara de, och det är ifrån Lyko (first impression) på de

Kram Lizzie

Likes

Comments