View tracker

Halloj!

Många har säkert redan fått sommarlov men det har inte jag, får det nu i veckan. Jag tror att många har höga krav på att sommaren ska bli så bra som möjligt. Jag har iallafall tänkt varje år att just denna sommar kommer bli den bästa. Men det blir ju aldrig riktigt blivit som jag har tänkt mig. Så i år ska jag iallafall försöka att bara leva i nuet och ta vara på varje minut. För snart kommer det vara augusti och skola är på väg att börja igen och man känner att man inte har gjort allt man vill. Så här kommer några grejer jag måste göra i sommar:


- Tälta, det är de absolut mysigaste man kan göra på sommaren. Bara dra ihop ett gäng härliga människor och slå upp ett tält.

- Äta massa jordgubbar, finns det något godare än att äta jordgubbar på sommaren?

- Göra lyxiga frukostar, som pannkakor och nutella, muums!

- Åka på en roadtripdet är något jag velat göra länge att man tar tåget till Stockholm eller Göteborg och shoppar eller går på Liseberg/Grönalund.

- Sooova, hur skönt är det inte att veta att man kan sova hur länge som helst på mornarna och inte behöva stressa i väg till skolan. Men ligg inte i sängen hela lovet för det kommer du ångra.

- Bada massor, jag är en sån person som älskar och bada både i pool och i sjö/hav.

- Umgås med vänner, det är nog de allra viktigaste att umgås med dom man tycker om och som inte ger en dålig energi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Halloj!

Jag har altid gillat Norlie & KKVs låtar ända sen jag hörde "där jag hänger min hatt". Tycker deras låtar är så ärliga och verkliga. De har nyligen släppt låten "din idiot" som jag verkligen kan rekommendera och den kommer lätt bli en sommar plåga.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan svejsan! (eller hur ska man egentligen börja sitt första inlägg?)

Jag är en tjej på 13år som går i skolan precis som alla andra. Jag har i 4år velat starta en blogg men har inte vågat för att jag är för rädd vad andra ska tycka om mig. Det är helt sjukt att det andras tankar om mig går före min egna vilja. ingen annan ska säga till mig hur jag ska va eller se ut. Mitt självförtroende har inte varit så bra men nu har jag tagit tag i min dröm och startat en blogg. 

I den här bloggen kommer jag skriva om mycket personliga grejer och det är därför jag bloggar under namnet tuvs. Till en början kommer jag inte lägga upp några bilder på mig själv men om jag märker att folk gillar min blogg kanske jag slutar vara anonym. Men det ni kommer få läsa här är min vardag, tankar och funderingar som snurrar i mitt 13åriga huvud och saker som jag står och kämpar för.

xoxo

Likes

Comments