Idag ska jag recensera anastasia Beverly hills mordern renaissance eye shadow palette, som innehåller 14 fantastiska skuggor+en borste som har två borst spetsar på var dera sida. Den ena är liksom en "hybrid" mellan en blending-brush och en vanlig platt ögonskuggs-borste som jag tycker är väldigt bra på att få upp produkt men ger inte för skarpa kanter när man ska applicera. Den andra är en helt vanlig blending-brush som är bra på att blanda ut men den sticks och är inte alls lika mjuk som den andra! Alla skuggor är väldigt prigmenterade och det flesta är lätt arbetade. Guld skuggan i paletten blir extra prigmenterad om man tar lite setting spray på sin borste.

Så av mig får den här fyra av fem stjärnor för alla skuggor har bra prigment osv... Men ena borsten sticks och vissa skuggor är inte lätt arbetade. Vi får Se om bilden på paletten kommer upp det är inte alltid som datorn vill samarbeta. Detta är bara vad jag tycker ni kanske tycker helt annorlunda isf skriv det i kommentarerna och glöm inte att gilla och följa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Glad alla hjärtans dag på er! Jag har inte så mkt mer att säga än att jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag med era nära och kära!

Likes

Comments

kanske inte bästa bilden, heh!

Svart-vit randig Skjorta=H&M

Bombar jacka=H&M

Håliga jeans=kappahl

Vita sneakers=lejon

Ha en bra dag! 😘

Likes

Comments

Såhär startar jag den första sporsportlovs morgonen (rost-macka, äpple och jucie). Jag är nästan den ända i min klass som inte ska åka iväg nån stans, jag är bara hemma och chillar medans folk åker till typ sälen/fjällen. Ska ni någon stans på sportlovet?

Likes

Comments

Asså jag har funderat länge på att börja blogga men det har aldrig riktigt blivit av. Men nu har jag det. Jag är en tjej på 11 år, heter tuva och är som, många andra intresserad av smink! Och har varit det länge. Jag brinner även för att dansa, och går i gruppen the mini crew och dansar tsm med marbo~moves som många kanske känner till. Jag har inte direkt några höga förväntningar men tkr detta verkar skit kul! 😹😽

Likes

Comments