Hej alla mina Tuvisar! Nu är jag tillbaka på en väldig bra tag! Men idag shoppade min mamma lite kläder till mig idag när jag var på skolan. Så nu tänkte vissa dom här i inlägget!😍 Så ifall ni vill veta mer om kläderna så fortsätt att läsa klar inlägget men annars ni andra ha en underbar dag byeii!👊🏼

❤️KLÄDERNA❤️
•Jackan,Kappahl och kostar 500kr
•Byxor,Lindex och kostar 200kr

Tack ni som läste HELA inlägget så får ni ha en underbar dag byeii!
💕
#tuvisar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej alla mina Tuvsiar! Nu är jag äntligen tillbaka efter en ganska lång period. Efter som jag har inte uppdaterat så mycket i bloggen så tänkte jag ladda upp några kamera-bilder som jag fotade under skol-året (Det har ju inte gått så länge när vi hade börjat skolan men ändå!) så här är några av kamera-bilderna! Men ha en underbar dag byeiii!

#tuvisar

Likes

Comments

Hej alla mina Tuvisar! Jag tänkte berätta att jag kommer inte uppdatera bloggen så mycket för jag måste verkligen plugga hårt nu med 7:an för att nå till gymnasium! Så jag uppdatera bloggen den Helgen jag har tid med. Så hoppas ni förstår mig. Men ha Annars en underbar dag byeii!🤘🏽
#tuvisar

Likes

Comments

Hej alla mina Tuvisar! Idag så är det sista dagen för sommarlovet!😭 Så jag har hängt med mina kompisar och tagit det lugnt idag. Men nu har ändrat stil på min Skol-outfit!😍 Så läs mer ifall ni undrar vart dom kommer och kostar!❤️👊🏼
Men ha en underbar dag och lycka till på skolstarten byeii!
🤘🏽
#tuvisar

📔Skol-Outfit📔
•Mag-tröja,H&M för 49kr
•Boomi-jacka,H&M för 199kr
•Jeans,H&M för 149kr
•(Plånboken ligger i väskan men det ska jag ha i skolan ändå) Plånbok,Glitter för 129kr
•Väskan fick jag av min mamma så vet inte vart den kommer och kostar.

Tack ni som LÄSTE HELA inlägget!
😍

Likes

Comments

Hej alla mina Tuvisar! Jag märkte att min senaste inlägg jag gjorde (H&M HAUL OCH GLITTER) Så skrev jag fel Outfit på båda!😰 Så dom här bilderna som är under text ska jag vissa vilket som är rätt nu!👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
1:a Bilden - Fall Edition
🍂
2:a Bilden - Summer Edition

Men ha en underbar dag byeii!!
#tuvisar

Likes

Comments

Hej alla mina Tuvisar! Idag så shoppade jag kläder till skolan som jag Ska ha till början av min första år i Högstadiet!❤️ Så jag har gjort 2 olika årstider av mitt HAUL så min "Summer Edition" Outfitet är när det blir varmt hela dagen😍 och "Fall Edition" Outfitet är när det blir blåsigt hela dagen (Kommer hitta nån kofta till den sen😂🤘🏽)
•LÄS MER IFALL NI VILL VETA VART DOM KOMMER,KOSTAR OCH HETER•
Men ha en underbar dag Byeii!!
#tuvisar

👗👇🏼OUTFITS EDITIONS👇🏼👗

☀️Summer Edition☀️
•Boombi-Jacka,H&M för 299kr
•Kort-tröjan,H&M för 99kr
•Shorten Har hittat i garderoben
•Solbrillorna hittade jag också fast i min sminkbord
•Plånboken,Glitter för 129kr

🍂Fall Edition🍂
•Tröjan,H&M för 149kr
•Jeansen,H&M för 199kr
•Kommer hitta nån kofta till Outfitet

Tack ni som Läste HELA inlägget!


Likes

Comments

​Hej alla mina Tuvsiar! Nu är det tyvärr sista delen av min bild-serie men här är det när jag fotade utanför min hotell-stuga (Som vi bodde på) och där var det jätte fin och jätte liten sjö. Men det roliga var att det fanns 1 eller 2 fiskar där!!! Så man hörde och såg när det hoppde lite till och plopps! Så var den borta! Men det var väldigt mysigt i kvällen för vi hade ju en liten stuga så vi tittade på 2 filmer! Men innan jag avslutar nu så måste jag berätta en jätte lyxiga sak som var över där man betalar allt! Det fanns nämligen en POOOOLLLL!!!!!!! Liv och jag var så glaaadda att vi hoppade i efter vi hade vilat 30 min! Men ha en underbar dag byeii! (Ps! Det kommer en till inlägg snart så va berädda för nu händer det saker här!)

#tuvisar

Likes

Comments

​Hej alla mina Tuvisar! Nu är det näst sista delen av min bild-serie så här är det när jag och min familj tittade utanför lax museumet! Det finns laxar där men det är svårt att se för det var strömvatten och dom gömde sig tror jag. Men vi skulle åka till vår andra hotell som liggde i småland men vi gick förbi till den här vackra stället! Men ha en underbar dag och missa inte den sista delen som kommer imorgon byeii!

#tuvisar

Likes

Comments

​Hej alla mina Tuvsiar! Här är det den 3.de delen av min Bild-serie! Så har var det när jag min familj hälsade på en av min pappas gamla jobbarkompis som hade en landställe där så vi fikade och pratade vi tillsammas! Men efter det så besköte vi Staden där dom bor och åt middag på en fiske-resturang! (jag fotade inte det tyvärr) Men ha en underbar dag byeii!

#tuvisar

Likes

Comments

​Hej alla mina Tuvisar! Nu så har jag min 2:a del av min Bild-serie så här är när jag och min familj var i stranden! Det var saltvatten så det blev ganska äckligt när man fick det i munnen! Men min syster var väldgt knasig i vattnet. Men ha en underbar dag byeii!

#tuvisar

Likes

Comments