View tracker

​Honestly så har denna veckan varit mycket oklar. Har inte gjort så mycket, för jag har haft mer ångest än jag haft på ganska länge denna veckan, men vad gör väl det om 100 år, det är ju sådant som löser sig. 
Måndagen började med mycket gosigt glassmys med samuel. Det var rätt kallt, men det är mysigt att sitta i solen och äta glass ändå. (Jag har ju en förkärlek till glass, alla väder alla dagar, oavsett vad är glass det bästa en kan äta)
På tisdag var min familj på en lägenhetsvisning. (obs, ja, i ett gammalt adelsslott!!? så himla coolt ännå) Vi har letat nytt boende i flera år, och har inte hittat något bra än. Men detta var the perfect match. Vi hoppas verkligen att vi får det bara! Om vi får det innebär det att jag inte längre kommer bo i oskarshamn, vilket skulle betyda att vi startar ett nytt liv och en ny vardag i kalmar. Läskigt att tänka, då jag bott här, i samma hus, hela mitt liv. Men vi hoppas verkligen på att vi får det!
Onsdag var det hantverkslektion hela dagen, så samuel tvättade mitt hår och la i lite silvershampoo. Det blev asbra, blev verkligen av med det mest gula i luggen, så det är riktigt fint nu!
Torsdag hände inte så mycket. Jag åkte hem från skolan, åt middag sen sov. Pretty simple. Inga bilder pga det lol.
Fredagen var ett litet udda bakslag. Jag tänkte stanna hemma från skolan för att jag hade rätt mycket ångest och orkade inte riktigt. Men jag åkte ändå, med tanken om att jag iallafall kunde försöka. Vi gick igenom lite teori, sen åkte jag hem efter ca 2 h i skolan. Det kändes rätt jobbigt att åka hem med tanken på att jag inte åkt hem från skolan pga ångest sedan jag gick i nian. Men det var ändå skönt att jag vågade prioritera mig själv och min hälsa över en skoldag. Mitt mående ska ju alltid vara viktigare än ett omdöme på ett papper, liksom.
Jag mådde myyycket bättre på kvällen. Jag snackade i telefon med Ellen och åt glass. De två bästa ångestsämparna liksom, glass och ellis. Bäst, helt enkelt!

Igår så städade jag hela dagen. Riktigt segt och tråkigt, men så himla värt! Det är så skönt att ha det städat.
och slutligen, idag ska jag inte göra så mycket. Tanken var att moa skulle komma hit, men det blev lite ändrade planer så vi ska ses i veckan istället. Så nu ska jag typ bara kolla på film resten av dagen. Kanske att jag hänger med pappa och hämtar mamma i kalmar ikväll, får se om jag känner för det.

Fett tråkigt inlägg, heja dig om du fortfarande läser. haha, aja, slutsatsen en kan dra om veckan är väl att den har varit lite seg men ändå fin. 

utlovade ju i mitt första inlägg även veckans låtar, så här ur welcome:
Hey there delilah - plain white T's

The quiz - hello saferide

​​
Ha det fint guys, sorry för ett okalrt inlägg. Later dudes

Likes

Comments

Hola! Nu har jag ännu en gång tänkt börja blogga igen, ni vet, sådant som händer en gång i kvartalet. Fast denna gången kommer jag nog mest publicera bilder. Det var ju tanken från början med denna bloggen. På grund av detta beslut har jag avpublicerat nästan alla inlägg på denna blogg. Så ah, njut i guess? kommer nog lägga ut bilder veckovis som jag gjorde i början, vi får väl se. 
​ Vi kan väl börja med två bilder på mig då jag blekte luggen i ett desperat försök att fly vardagen. ser rätt fint ut, är nöjd!

Likes

Comments

Hola! hur är det med er? med mig är det asbra! Det har hänt så sjukt mycket sedan jag skrev här sist, så jag tänkte lite snabbt berätta att jag har bytt skola och tänker i och med skolbytet bli mer aktiv här. Jag har nämligen börjat på hantverk/stylist och tänkte ta mer bilder och skriva mer om vad jag gör.
Gött, right?
Än så länge älskar jag skolan, lärarna, tekniken, stylingsalongen, allt! Jag känner bara att jag har svårt att komma in i klassen, men det har bara gått en vecka än så länge. Vi får se hur det går senare!

Idag har vi bara hantverk (stylinglektioner) hela dagen. så vi får se om jag blir nöjd med något, i sånna fall kommer det upp här senare.
Ha det!

​Bild från igår då jag var allmänt cute, satt på expeditionen och drack varm choklad. (Ni vet, livet som läppstiftsfantast; på alla muggar och glas får du en pussmun.) 

Likes

Comments
Likes

Comments

Första dagen i gymnasiet, shopping med bästy, mysfika med Matilda, Elins födelsedagsfirande i flivik och sist men inte minst Båttur.

kram!

Likes

Comments

View tracker

 HHej! Jag ska alltså försöka blogga igen. Eller ja, tanken är att på söndagar lägga ut lite sammanfattande bilder på vad jag gjort under vekan. Lär bli fint!
​För ett tag sedan tog jag bort allt som fanns här, det var för många minnen och för personligt helt enkelt. Jag kan inte räkna hur många gånger jag försökt blogga, gjort det i några dagar, och sedan gett upp. Oh well, jag kan ju testa igen!

Idag har jag inte orkat göra någonting, jag har mest tyckt synd om mig själv och kollat på true blood. Börjar alltså på Oscarsgymnasiet imorgon, så sjukt. Så många gånger jag svurit på att jag inte skulle vara kvar här, att jag skulle fly så fort jag fick chansen. Aja, nästa år lär väl tiden och chansen komma. Jag ska ju trots allt bara läsa upp mina betyg som förlorades i sjukskrivningen. Rätt så stolt över hur långt jag kommit sedan dess, rätt så livrädd att hamna där igen.


Tänkte även i denna nya blogg slänga in låtar, som jag gjorde tidigare. (om ni följde mig då, haha.) Kan dock inte komma på någon låt som sammanfattar en särskild känsla idag, mer att jag har lyssnat på en partylista på högsta volym i ett försök att slå mig själv på käften för att tänka klart. (klicka bara på titeln för att öppna spotify och spela låten, high tech ju!!)
Så: Sergertåget - Maskinen
Nitroglycerin - Movits!

Sist men inte minst får ni lite bilder från stockholm i helgen. Rätt kassa bilder, men det får ni nöja er med.

Puss!

Likes

Comments