Min första utlandsresa

Den 27 oktober åkte jag och min pojkväns släkt till Gran Canaria.

Eftersom jag aldrig har varit utomlands eller flugit i mitt sjuttonåriga liv så var jag något enormt nervös och spänd. Allt gick bra på resan dit förutom landningen då jag blev åksjuk. När vi väl kom fram blev det som en chock för mig, den värmen/klimatet hade jag aldrig upplevt eller kunnat föreställa mig. VI bodde på Paradise hotel i Taurito.

Vi har gjort allt möjligt under denna vecka, här är några av sakerna

- Åkt ubåt (Puerto Mógan)
-Varit på marknad (Puerto Mógan)
-Bestigit ett berg
-Åkt en massa vattenrutschkanor
-Spelat minigolf mitt i natten
-Badat i stora vågor (röd flagg)
-Åkt mycket buss som på dessa vägar är livsfarligt

Vi har haft det allmänt bra och jag har vilat upp mig från all stress, vi hade allinclusive så man var aldrig hungrig.

Såklart lägger jag upp lite bilder från resan här under.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nervositeten var lagom idag, efter skolan skulle jag spela in ljudfiler till Enköpingslucia. Det gick helt okej trots halsbesvär.

Jag har inte berättat det men jag har blivit en av kandidaterna till Enköpingslucia, super kul!

Likes

Comments

Skoldagen slutade vid kl 11.30 idag, skönt. Jag och min bror tog en tur på stan efteråt och så inhandlade jag in nytt smink då det alltid tar slut på samma gång allting. Köpte även en Lyle & Scott tröja till min pojkvän då vi firar ett år på onsdag. ❤️

På torsdag flyger vi iväg mot varmare ställen, vi åker nämligen till Gran Canaria i en vecka! Super skönt!

Likes

Comments

Idag har jag har de varit en långdag i skolan, inte kanske den bästa dagen men jaja varför gnälla. Efter skolan köpte jag en ny halsduk och bokade en synundersökning, skönt eftersom jag har frusit något enormt senaste tiden samt haft ont i huvudet av överansträngning. Hoppas på en förbättring.

Efter besöket hos optikern åkte vi och köpte kvällsmat och kröp ner under täcket framför en bra film.

Likes

Comments

Denna dag startade med att jag stannade kvar i sängen och sjukanmälde mig från skolan. Då jag har haft lunginflammation är det svårt att återhämta sig. Då dagarna går så otroligt långsamt när man är hemma så passade jag på att göra sushi, ett par makirullar samt avokado. Pojkvännen vaknade i perfekt tid till lunch så de blev perfekt. Hemmagjord sushi är något otroligt enkelt och otroligt gott, nackdelen är att det tar en sådan tid med sushiriset som ska sköljas om och om igen och därefter svalna innan man kan bygga ihop dem. Men det är värt väntan

Likes

Comments

Igår var det en bra dag, vädret var fantastiskt. Vi bestämde oss att äta ute på lunchen för vi hade långlunch, lunchen ägde rum på café Magnifik. Kanelbullensdag firades såklart också.

Slutade dagen med att övningsköra hem, det gick utmärkt.


Likes

Comments

Röd. Den finaste färgen, så varm och allmänt mysig. Nu när alla löv förvandlas till denna kulör kan man inte bli annat än lycklig.

Nu är det äntligen höst och äntligen kan man få börja använda myskläder på heltid, höstmodet är också det snyggaste modet enligt mig. Allt är bara så stilrent och snyggt. Älskart.


Likes

Comments

Att vakna upp och se att det är ett otroligt väder ute var underbart! Första tanken var att gå ut och fota dom fina höstlöven, så det blev snabbt frukost för min del medan pojkvännen låg och sov, därefter på med varma mysiga kläder och skynda ut. Lite blåsigt men helt otroligt vackert! Alla röda och orangea färger gör mig så lycklig!

Tänkte bara uppdatera er med att jag har varit sjuk i lunginflammation ett antal veckor och i princip inte orkat komma ur sängen. Skolan har nu också börjat och tvåan säger jag bara.. Trodde det skulle bli lugnare... men inte.. Men det är bara kämpa på!


Nu tänkte jag bli bättre på att blogga för det är något jag tycker är otroligt roligt, tänkte därav dela med mig lite fina höstbilder från dagen!

Likes

Comments

Igår hände det en hel del i våran lilla stad, de stod en scen på torget och där spelade Freddy kalas, det var roligt att det hände någonting här då det mestadels brukar vara dött. Vädret blev otroligt vackert till på kvällen som levererade sol och värme. Efter uppträdandet följde jag med min kompis hem och vi bestämde oss för en photoshoot, blev några riktigt bra bilder tycker jag, delar med mig av dom.

Likes

Comments

En toppen kväll

Igår startade dagen med först mys vid hamnen i det fina kanonvädret! Därefter fick jag feeling att åka båt.. Det slog mig att vi hade en båt vi inte använt på några år och därav åkte vi hem till mig för att testa om den ens fungerade. Efter mycket om och men så startade den gamla motorn och vi puttra iväg. Helt fantastiskt väder, vi fick för oss att vi skulle ta oss till Bredsand längst kusten och efter 50 min var vi framme! Vi mötte upp några vänner som även dom kom i en likvärdig båt som oss, vi hade några mysiga timmar tillsammans sen var det dags för 50 min hemgång innan det blev allt för mörkt! Hemfärd i solnedgång klagar man inte på. Försökte fota lite men tog vara på kvällen.

Likes

Comments