Gårdagen hörrni! Fick äntligen träffa mitt hjärta efter många månader! Vi satte oss på The Queens arms och åt mat och drack gott samt pratade i många timmar. Därefter hade enköpingsfestivalen börjat, då fick vi ner och satte oss vid öltältet och drack gott! Varmt väder med förvarna kläder! Blev perfekt senare på kvällen dock! Underbart

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå där! Lillördag är kommen, och om man inte är ledig på helgerna får man ta vara på vardagarna! Ja blev bjuden av min mor på en runda på stan med drinkar och mat! Slutade väldigt trevligt med som sagt många drinkar, god mat och trevligt sällskap! Väldigt trevligt och gott! Ännu en ledig dag imorgon, bör dock dricka vatten ikväll efter allt ;) natti

Likes

Comments

Godkväll!

Idag jobbade jag mellan kl 10.30-16.00 i räkboden, blev så otroligt sugen på det då man står och känner dofterna hela dagen så lyxade till de och köpte hem lite räkor, aioli och bröd! Det blev fantastiskt, solen tittade förbi på kvällskvisten så var väldigt skönt att sitta ute jämfört med tidigare idag! Supermumsigt och laddar inför två dagar ledigt innan de blir jobb igen!

Likes

Comments

Tjenixen, dagen startade med lång sovmorgon, det märktes att de behövdes då jag inte vaknade förrän 13.30 ungefär. Då det var lunchdags så skippade jag den vanliga standard frukosten och gick direkt på lunchen då jag värmde ihop en fryspaj, inte så kreativt men enkelt och gott!

Därefter hörde en vän av sig till mig och ville kolla på min bil då de är mycket som ska fixas på den innan den blir körduglig så jag tog mig in till stan för att göra det igen. Det slutade med en dyrare beställning av bildelar för andra dagen i rad men hoppas på att de ska lösa sig.

Efter bilkollen åkte jag hem och tog en varm dusch och fick lite inspiration till mat så jag lagade ihop en färsk wok av de jag hittade i kylen och det blev väldigt gott.

Efter en stund vilandes så blir jag överbjuden till mormor på kvällsfika, jordgubbar med mjölk. Mums. Fick även en inflyttningspresent av henne, super sött!

Hejdå👅

Likes

Comments

En fantastisk dag med saknade vänner. Vi hade 5 kamp och åt grillat till middag, kan det bli bättre. Alkoholfritt blev det för mig då jag bestämt mig för att vara nykter denna kväll! En helt underbar kväll.

Likes

Comments

Hallå där!

Det var ett bra tag sen jag bloggade men hade tänkt att komma igång igen! Tänkte att de skulle bli kul att uppdatera sommaren.

Som titeln lyder jag jag flyttat hemifrån, och det är helt fantastiskt, hyr ett eget hus på landet. Supermysigt.

Har även tagit körkort och det är en fördel när man bor där jag gör.

Hoppas ni vill följa med på min sommar!

Likes

Comments

Min första utlandsresa

Den 27 oktober åkte jag och min pojkväns släkt till Gran Canaria.

Eftersom jag aldrig har varit utomlands eller flugit i mitt sjuttonåriga liv så var jag något enormt nervös och spänd. Allt gick bra på resan dit förutom landningen då jag blev åksjuk. När vi väl kom fram blev det som en chock för mig, den värmen/klimatet hade jag aldrig upplevt eller kunnat föreställa mig. VI bodde på Paradise hotel i Taurito.

Vi har gjort allt möjligt under denna vecka, här är några av sakerna

- Åkt ubåt (Puerto Mógan)
-Varit på marknad (Puerto Mógan)
-Bestigit ett berg
-Åkt en massa vattenrutschkanor
-Spelat minigolf mitt i natten
-Badat i stora vågor (röd flagg)
-Åkt mycket buss som på dessa vägar är livsfarligt

Vi har haft det allmänt bra och jag har vilat upp mig från all stress, vi hade allinclusive så man var aldrig hungrig.

Såklart lägger jag upp lite bilder från resan här under.


Likes

Comments

Nervositeten var lagom idag, efter skolan skulle jag spela in ljudfiler till Enköpingslucia. Det gick helt okej trots halsbesvär.

Jag har inte berättat det men jag har blivit en av kandidaterna till Enköpingslucia, super kul!

Likes

Comments

Skoldagen slutade vid kl 11.30 idag, skönt. Jag och min bror tog en tur på stan efteråt och så inhandlade jag in nytt smink då det alltid tar slut på samma gång allting. Köpte även en Lyle & Scott tröja till min pojkvän då vi firar ett år på onsdag. ❤️

På torsdag flyger vi iväg mot varmare ställen, vi åker nämligen till Gran Canaria i en vecka! Super skönt!

Likes

Comments

Idag har jag har de varit en långdag i skolan, inte kanske den bästa dagen men jaja varför gnälla. Efter skolan köpte jag en ny halsduk och bokade en synundersökning, skönt eftersom jag har frusit något enormt senaste tiden samt haft ont i huvudet av överansträngning. Hoppas på en förbättring.

Efter besöket hos optikern åkte vi och köpte kvällsmat och kröp ner under täcket framför en bra film.

Likes

Comments