Hej allesammans! Det här har varit en grymt tråkig dag. Vet ni varför? jag är sjuk... Man kan knappt göra ngt när man är sjuk och då blir det jätte tråkigt. Det ända jag har gjort är typ att ligga i sängen och kollat på massa filmer. Jag är så trött så att jag knappast orkar skriva det här. Igår gjorde jag en skit god varm choklad tog lite bilder och här är den. 

Ha en bra dag!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans! den här tisdagen har nog varit den segaste på länge. Idag hade hela skolan temadag det var ganska chill men ändå skit tråkigt. vi kollade flugornas herre, själv har jag sett den 2 gånger innan. Nu sitter jag ute mitt i ingenstans och skriver med mobilens surf så det kommer nog ta slut snart så jag skriver så snabbt jag kan. Jag lyssnar på Spotify så det blir lite roligare men måste va här en timme till det är därför jag skriver här. När jag kommer hem ska jag nog färga mina ögonbryn och dricka varm choklad med pappa. Har ni tänkt på en sak? det är snart julafton och jag vet inte vad jag ska önska mig. Eller en sak önskar jag mig en moped. Men det kommer jag aldrig få så det är bara att drömma på. Kan man önska sig pengar till julklapp? isf önskar jag det till Paris resan. Nu måste jag nog sluta.

Syns snart!

Likes

Comments

Hej allesammans! hur mår ni? själv mår jag väl bra som vanligt. Jag har VÄLDIGT mycket saker jag undrar. tex varför inte vi ungdomar inte får så mycket sovmorgon på veckodagarna. Själv har jag en på fredagar men det räcker inte. varför inte börja senare och sluta senare? det beror nog på alla saker man måste göra efter skolan. är det okej att gå till skolan med filt och kudde? haha jag tycker det om man har typ en temadag eller något annat chill. Själv ska jag göra det imorgon, för vi ska ha temadag. så jäkla skönt för att vi ska ändå sitta i samma klassrum hela dagen typ. och det är riktigt skönt. Själv undrar jag om man kommer somna. Om jag får gissa själv så ja. 

Ha en bra dag!

Likes

Comments