Header

Aaah, som jeg savner Paris. Og det blir ikke særlig mye bedre av å se på disse bildene. Take me back.

Vel, vel - ikke noen grunn til å klage. Oslo er ikke så verst det heller. Veldig fint her også faktisk :) Ta for eksempel Frogner. Så fantastisk fint. Jeg gikk litt rundt der for et par dager siden- og jeg har bestemt meg. En dag skal jeg flytte tilbake dit igjen, altså! Det er uten tvil favoritt-bydelen min, det finnes ikke noe finere. Nå skal jeg likevel bli litt bedre kjent med Torshov, før jeg snakker. Hører rykter om at der er veldig bra her også. Jeg har bare ikke hatt tid til å gå ut døra enda, hehe. For oppussing, det tar tid. Likevel er det sinnsykt morsomt, så det er absolutt verdt all blod, svette og tårer som måtte renne. Men wopsii, nå sporer jeg av her... Jeg tenkte å vise dere de siste bildene fra Paris, som jeg lovte. Fikk du ikke med deg det første bildedrysset, så klikk deg inn hit.... Lunching at L'avenue


.. Just being happy because we found this amaziiiing view over the Eiffel Tower.


.. Crying over the bags I can´t buy. Yet..


.. Notre Damme. (btw, who the f**§! cutted my hair?)


.. Nicest shoppingcenter I´ve ever seen.


.. I want this in my apartment. Pleeease.Da har jeg nok delt mesteparten av bildene fra Paris. Nå gjenstår det bare en liten reiseguide - vi rakk jo utrolig mye på de få dagene vi var der, så jeg har noen tips og triks å komme med!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå begynner leiligheten så smått og ta form. Spesielt stuen. Skikkelig gøy. Legger ved litt bilder under her, så får dere se.

Som dere ser så har vi lite med pyntegjenstander enda, så blir godt å få mer av det .


Jeg synes det ser veldig stivt ut nå, og lite personlig - men det er kanskje ikke så rart, ettersom vi ikke har lite med pyntegjenstander foreløpig. Så det skal vi skaffe oss. Vi skal forresten ikke ha det bilde over soffaen, hehe. Der skal vi ha et stort maleri med noe fine farger i. Putene skal også byttes ut, de var bare noe jeg hadde fra før av. Faktisk - jeg var så heldig at jeg vant to puter fra House of Hackney her om dagen, blå fløyel med palmeprint på. Så fine. Ellers mangler vi en bartralle, som skal stå i hjørnet hvor speilet og det pleksiglassbordet står nå. Den skal vi fylle med litt drikkeflasker, fine glass, og andre kule pyntegjenstander. I det andre hjørnet skal vi ha en stor plante - gjerne en palme.

Bilder til inspirasjon. Her ser dere hvordan jeg vil ha det. Så gi meg noen dager, og leiligheten er good.


Jeg tror det blir veldig bra å tone ned det litt stive og kalde utrykket ved å blande litt forskjellige type materialer. Messing, fløyel, skinn osv.

Vi var ganske heldige ettersom vi hadde en del møbler fra før av. Eirik hadde blant annet sofa. Likevel - møbler og interiør koster penger ass.. Vi er bare en uke uti måneden og jeg er nesten blakk. Og det er så mye jeg ønsker meg og som jeg føler jeg er "nødt" til å ha for å bli fornøyd. Men nå har jeg bare måtte innse at alle mine ønsker og drømmer ikke kan gå i oppfyllelse med en gang. Vi får heller ta det litt etter litt. Planen min var jo at vi skulle ha en veloursofa i enten mørkeblått eller grått i stua - det har jeg drømt om i flere år. Men det er ikke akkurat billig, fordi den skal jo være fin å se på, og ikke minst god og sitte i. Jeg har derfor bare godtatt at jeg må leve med den sofaen vi har nå, så får vi se til jul - om man ikke skulle spandert en litt ekstra fin gave på seg selv da ;)

Forresten, husker dere jeg sa vi skulle male gulvet hvitt i både stue og soverom? Vi malte gulvet på soverommet hvitt, og det ble kjempebra. Men grunnet snille og greie foreldre fikk vi litt økonomisk støtte til å slipe gulvet i stua og kjøkkenet ;) Det var nice, for det vi hovedsakelig ønsket var jo å slipe gulvet! Og det ble så sinnsykt fint.

Da fikk jeg luftet litt tanker og ideer i dag også - nå gjenstår bare kjøkken, soverom og bad :)
I´ll keep you posted!

Likes

Comments

Bonjour!

Da har jeg kommet hjem etter en magiiisk tur til Paris. Eller det er en liten stund siden - jeg har bare vært veldig buzzzzy.

Men, dere - herregud så fint der var der. Har dere ikke vært der, dra dit. Jeg skal så absolutt tilbake innen kort tid!


​Jeg dro til Paris med søsteren min, og bedre reisefølge kunne jeg vel egentlig ikke hatt. Vi var enige om alt vi ville se og gjøre, begge hadde nok energi til å gå rundt gatene i 10-11 timer hver dag, og begge var nokså fattige - slik at shopping var så og si utelukket.

Vi var borte fra lørdag til tirsdag, noe som var helt greit. Vi fikk sett alt vi ville se. Sacré-Cœur, Montmartre, Marais, Champs-Élysées, Eiffeltårnet, Notre Damme, Louvre osv, osv. Det eneste var at det ble veldig lange dager - ettersom vi måtte gjøre og se veldig mye, hver eneste dag, for å rekke alt. Men det kan også ha noe å gjøre med at vi bodde på et hotell som lå én time utenfor byen, noe vi ikke visste før vi ankom. (Det var en svært flott overraskelse :) :)) Så når vi da tok toget inn til byen tidlig om morgenen, så ble vi værende der frem til sent på kvelden. Men det funket helt fint det også altså. Vi sparte jo en del penger på det (billig hotell) - og det er ikke så veldig vanskelig å ta tog og tunnelbane i Paris. Bare første gangen, hehe...

Jeg tenker at jeg i førsteomgang deler en del bilder med dere, og jeg er da nødt til å dele det opp i to innlegg. Er så ekstremt mange bilder... Og senere, om noen dager, kommer jeg tilbake med en liten reiseguide. Så får jeg delt litt tips om hva man bør se og gjøre, restauranter jeg anbefaler, og litt annet. Jeg kan Paris ut og inn nå, skjønner dere. Vært der i hele fire dager vett ;)

Forresten - vi er i full gang med "prosjekt leilighet", derfor fraværet på bloggen. Men det blir så bra! Gleder meg til å vise dere <3

Watching the Eiffel Tower from Trocaderó


Walking the streets of Paris


Shopping at Champs-Élysées


Arc De Triomphe


Dinner @ Kong.


Watching Sacre - Ceour


PaparazziiiiDa har jeg vel delt omtrent halvparten av bildene, så flere kommer! Titt innom ;)

Likes

Comments

Hipp, hipp hurra! Da har vi endelig overtatt leiligheten, og moroa kan begynne.

Ettersom jeg synes interiør og styling er så fantastisk morsomt, tenkte jeg at jeg ville dele en del av oppussingen på bloggen. Oppussing og oppussing. Eirik blir ikke så glad når jeg bruker det ordet, for han frykter da en totalrenovering. Og nei, vi skal ikke gjøre store forandringer, heller fokusere på enkle - men smarte løsninger.


Let´s talk about: Gulv og vegger

Denne første uken skal vi først og fremst bruke på å male. Både vegger og gulv skal males. Vi var litt usikre på hva vi skulle gjøre med gulvet. Vi har nå parkettgulv, og det er nokså gult. Det er mange som har sagt at vi bare bør la gulvet være som det er, og at vi kommer til å like det etterhvert. Men jeg er redd jeg ikke kommer til å sove om nettene, dersom jeg ikke får gjort noe med det ASAP.

Her ser dere gulvet. Ja, det er jo fint - men det er ganske gult. Og gult er ingen fin farge. Sånn er det med den saken.


Det finnes jo så masse kule gulvtyper. Sjekk den nederst til venstre for eksempel, hvor kult er det ikke med betonggulv? Jeg synes også det kan være kult med svartmalte tregulv, slik som den nederst i midten - men jeg er litt redd det blir for hardt!? Ellers synes jeg jo det aller fineste er originale tregulv. Det er noe helt spesielt med det altså. Litt trist å tenke på at under parketten i leiligheten vår, så ligger det faktisk originale tregulv. Spørs om vi en gang senere, om noen år, må hente frem disse igjen, også slipe og ordne de litt. Men per dags dato er det liiitt for mye arbeid...

Den første ideen vi hadde var at vi skulle slipe parkettgulvet, for å så enten lakke eller olje det. Vi vurderte en stund å gjøre det på egenhånd, men etter litt re-search fant vi ut at det ble litt for mye arbeid, og at man heller ikke var sikret et godt resultat. Og dersom vi skulle få andre til å gjøre det, ville det bli litt for dyrt. Jeg måtte derfor legge den tanken fra meg.

Til slutt har jeg nå landet på å male gulvet hvitt. Oppskriften på det skal visst ikke være så veldig vanskelig. Likevel har jeg vært litt redd for om det blir for "pent" og koselig for min stil, men det kommer jo an på hvordan man velger å innrede det - og hva slags farger på veggene man velger.


På veggene går vi nok for ganske så mørke farger. Og særlig litt grålige farger. Jeg synes det er så utrolig fint. Det ser eksklusivt ut, samtidig som det er lunt og koselig. Dessuten er jeg er ikke så veldig glad i det hvite, (selvom det ser veldig bra ut hos andre). Litt ironisk at jeg derfor vil ha hvitt gulv, men det er vi nesten nødt til - dersom vi skal ha mørke vegger. Viktig med lys ;)


Fargen på bildet nederst til venstre er virkelig drømmefargen, enten i stua eller soverommet. Men, vi finner ikke ut hva fargekoden er... Noen som har peiling?


Synes også denne fargen er veldig fin. Så jeg tror nesten vi har bestemt oss for den til soverommet. Tenk denne med hvite gulv, og hvitt tak. Fargen heter LADY Pure Color 4618 Kveldshimmel.

Men nå er jeg faktisk nødt til å avslutte. Dette ble voldsomt mye informasjon, men det er jo litt gøy - er det ikke? Nå skal jeg på en fargehandel og handle inn maling og utstyr til gulvet, for jeg starter allerede i dag. Gleder meg til å vise dere resultatet! :)

Likes

Comments

God onsdag! Nå er vi midtveis i uken, og så er det helg. Wohoo! Jeg har noen spennende dager i vente, på fredag er det findings festivalen, og allerede lørdag morgenen etter, setter jeg meg på flyet til Paris. Jeg har egentlig ikke hatt tid til å tenke på eller glede meg noe særlig til verken Findings eller Paris, men nå er det jo kun to dager til det braker løs. Ooog nå kom jeg forresten på at jeg ikke har planlagt outfits, ikke googlet hva man bør se og gjøre i Paris, og egentlig ikke forberedt meg noe særlig i det hele tatt. Vel, vel - alt ordner seg jo for snille jenter ;)


Men dere, la oss snakke om T-skjorta mi. Den bringer jo et viktig budskap, eller hva? Faktisk, i dag våknet jeg til at Anja hadde skrevet tidenes bloggpost om nettopp dette temaet, ta en titt her . Snakk om perfekt timing, det sparer jo meg for noen ord. Og det hun skriver er veldig viktig og veldig sant - jenter bør så absolutt støtte hverandre, ikke "dra" hverandre ned.

Du kan jo spørre deg selv, hva får du ut av å sitte og snakke dritt om andre jenter? Uskyldige jenter, som mest sannsynlig ikke har gjort deg noen ting. Svaret er garantert; Ingenting. Du oppnår ingenting ved det.
Outfit-details

T-shirt: Zara
(jeg bestilte "patchesene" på Ebay, og strøk de på selv).
Skirt: Zara.
Shoes: Nike
Bag: Stella McCartney
Jewelry: Maria Black.
Likes

Comments

A big dream come true!

Som jeg fortalte dere forrige gang hadde jeg en gledelig nyhet jeg skulle fortelle om i neste innlegg. Som dere sikkert har skjønt allerede med tanke på overskriften, er nyheten altså at jeg og Eirik endelig har kjøpt oss leilighet. Dette er så gøy!


Vi hadde egentlig først bestemt oss for å avvente det litt, og se hvor "markedet tok veien". Det har jo vært mye snakk om nedgangstider i boligprisene i Oslo nå, så vi tenkte det ville være lurt å se det an et par måneder. Vi dro likevel på en del visninger, og det endte jo med at vi fant en leilighet, perfekt for oss. Enda mer perfekt var at vi fant denne leiligheten midt i sommerferien, noe som betyr lite folk på visning. I tillegg hadde selgerne allerede kjøpt nytt hus - og noe sier meg derfor at de kanskje hadde litt hastverk med å få solgt. Resultatet av det var at vi fikk en superfin leilighet, med tidenes beliggenhet til en veldig god pris. Skryt, skryt, skryt.

Her skal dere få se litt bilder. Og ja, vi har tenkt å pusse opp en del. Som dere ser er det mye "gult treverk" som går igjen. Det er sikkert noen som synes det er fint, men det treffer ikke helt meg.. Badet trenger enn oppgradering, og det gjør kjøkkenet også. Ellers tror jeg det meste kan bli fint med litt maling, og andre møbler.


Jeg gleder meg utrolig mye til å overta leiligheten og begynne å ordne det til mitt eget. I det siste har jeg brukt flere timer hver dag på Pinterest for å finne inspirasjon. Kan mildt sagt si jeg er full av ideer nå. Og så heldige som dere er, tenker jeg å dele en del fra dette "prosjektet" på bloggen fremover ;) Jeg synes jo det er utrolig gøy med hjem og interiør, og å kunne skrive og dele bilder om det, skal nok bli supermorsomt! Så husk å titt innom her litt fremover <3

Likes

Comments

Hellu!

To uker siden sist - ikke bra, men jeg har mine grunner. Eller egentlig har jeg ikke det. Ja, jeg har jobbet hver dag, men jeg har likevel plenty av tid, absolutt. Jeg tror jeg bare er lat og tiltaksløs. Det skal vi få en slutt på denne måneden.

Tenk nå er vi allerede i august. Husker jeg synes mennesker som sa "tiden flyr" var teite før. Tiden gikk jo i étt og samme tempo uansett hva man foretok seg. Men, i det siste har jeg tatt meg selv i å tenke og si det samme flere ganger... Med andre ord synes jeg ikke det er teit lenger ;)


Forresten, jeg har to gledelige nyheter å fortelle dere. Den ene er at jeg endelig har kjøpt meg kamera, som er på vei i posten. Nå trenger jeg ikke mase på @XANJAC hver gang jeg trenger bilder. Den andre nyheten får vente til neste innlegg, hehe,- men shit altså, jeg er så glad!


Jeg tenker å slenge ved noen outfitbilder, så here you go:


Trøtte øyne - egenprodusert

Bomberjakke - Only

T-shirt - Zara

Skjørt - Zara

Smykke - Maria Black

Solbriller - Rayban


Likes

Comments

Mange mener at søndager er til for å ha hjemme-spa, rydde leiligheten, "meal-preppe", og planlegge uken som kommer. Men, la oss være realistiske. Hvem orker det på en søndag?

Vanligvis er jeg en ganske så rastløs person, og jeg får fort dårlig samvittighet om jeg sitter en kveld og ser på serier, vlogg eller i det hele tatt bruker mer enn fem minutter på å scrolle gjennom Instagram. Det finnes bedre ting å bruke livet sitt på, mener jeg. Likevel er det viktig å huske at det er lov å ta det med ro en gang i blant, uten å stresse over at man egentlig burde gjort noe "mer fornuftig". Og det finnes vel ingen bedre ukedag enn søndag å unne seg dette på, gjør det vel?

Derfor har jeg under her ramset opp noen ulike profiler det er verdt å ta en titt på, på en søndag som dette.


Negin Mirsalehi.

Min absolutte favoritt. Denne dama både blogger, vlogger og instagrammer - du har altså en del muligheter til å følge hun. Jeg tror jeg synes vloggen hennes er best. Hver uke slipper hun ut en ny vlog, hvor man får følge hun på de utallige reisene hennes. Hver uke, er en ny destinasjon. Man får også et fint innblikk i moteverden, da hun "tar deg med på" ulike fashion weeks. Hun har også tidenes råeste stil...

Jeg har lært av moren min at man ikke kommer langt med sjalusi, men jeg må innrømme det; jeg dør av sjalusi når det kommer til veskene, skoene og klærne hennes. Du er virkelig nødt til å følge hun.

Youtube kanalen hennes har du her , og Instagrammen hennes har du her.Jon Olsson og Janni Deler

De fleste følger vel allerede med på youtube-kanelen deres, eller vet iallefall hva det er snakk om. Men til dere som ikke gjør det, så har du fra nå av noen hundre vlogger å bruke tiden på. I vloggene deres følger man hverdagen til paret, og hverdagen deres består for det meste av reising. Så en liten advarsel før du begynner å se på vloggen deres, du kommer til å bli reisesyk!!

Det er vel i hovedsak Jon Olsson sin vlog, men Janni er som regel med i de. Dessuten har hun en egen vlog her , som også kan være morsom å følge med på. Ellers er jo bloggen hennes sinnsykt bra da, og tenk å være så naturlig pen som hun at hun kan ta outfit-bilder uten sminke? Da er man heldig synes jeg :) :)
Link til youtube-kanalen har du herJosefine HJ

Er det noen som vet hvordan man skal kle seg, så er det Josefine HJ. Hun har de feteste antrekkene, og jeg skulle virkelig ønske jeg klarte å kle meg slik selv. Er jeg lite inspirert en dag, så et det alltid hennes Instagram-profil jeg går til først. I tillegg tar hun helt nydelige bilder, det er noe helt spesielt med de. Jeg føler hun er en slags kunstner, haha.. Instagram-profilen hennes finner du her, og bloggen hennes finner du her.


Så, da har dere litt å drive på med i dag. Og er ikke dette nok, så har dere jo alltids min blogg og Instagram ;)

Likes

Comments

Så var jeg dum nok til å kjøpe meg ny veske. Trengte jeg den? Nei. Burde jeg kjøpt den? Nei. Hadde jeg eeegentlig råd til den? Nei. Men, kommer jeg til å bruke den? Ja, masse!

Se så fin den er. Jeg er helt forelsket.

Veske fra Stella McCartney er noe jeg har hatt på ønskelisten i sikkert fire år nå, og altså hvor lenge skal man liksom gå og ønske seg noe før man gjør noe med det? Helt ærlig synes jeg at jeg egentlig har vært flink, som har klart å motstå fristelsen i så lang tid, hehe..

Dessuten er det sommer, og jeg synes det er på plass å gi seg selv en liten sommergave. I tillegg fikk jeg tilbake eksamenskarakteren min for et par uker siden, og jeg hadde tydeligvis vært litt flink. Ikke nok med det, det er fire måneder og tjueen dager til bursdagen min :) Det finnes altså nok av gode grunner til at jeg endelig skulle få bli eier av en Stella McCartney veske.

Likes

Comments

Hooolaa!

Håper alle har hatt en fin helg? Det har i alle fall jeg. Som jeg skrev i forrige innlegg dro jeg på hytta på fredag sammen med familien min. Det var kjempekoselig. Meeen, vi var ikke så heldige med været som vi hadde håpet - derfor ble det ikke noe bading. Kanskje like greit, tror det kun var 13 grader i vannet. Brrrr.. Lørdag dro vi "ungdommen" ut på fest, da det var golsdagene - og jeg hadde det såå gøy. Er fremdeles litt sliten, men det er sånn det skal være ;)

I dag tenkte jeg å dele en liten inspirasjontavle, eller et såkalt "mood-board". Det tenker jeg passer fint på en mandag, og spesielt når jeg klarte å glemme kameraet mitt i Oslo, hehe, typisk.

Forresten - jeg kjøpte meg noe sykt fint forrige uke. Wiiii. Følg med her, jeg gleder meg til å vise dere. Skal bare knipse noen bilder først!

Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

Instagram@instababetuva