Header

Mange mener at søndager er til for å ha hjemme-spa, rydde leiligheten, "meal-preppe", og planlegge uken som kommer. Men, la oss være realistiske. Hvem orker det på en søndag?

Vanligvis er jeg en ganske så rastløs person, og jeg får fort dårlig samvittighet om jeg sitter en kveld og ser på serier, vlogg eller i det hele tatt bruker mer enn fem minutter på å scrolle gjennom Instagram. Det finnes bedre ting å bruke livet sitt på, mener jeg. Likevel er det viktig å huske at det er lov å ta det med ro en gang i blant, uten å stresse over at man egentlig burde gjort noe "mer fornuftig". Og det finnes vel ingen bedre ukedag enn søndag å unne seg dette på, gjør det vel?

Derfor har jeg under her ramset opp noen ulike profiler det er verdt å ta en titt på, på en søndag som dette.


Negin Mirsalehi.

Min absolutte favoritt. Denne dama både blogger, vlogger og instagrammer - du har altså en del muligheter til å følge hun. Jeg tror jeg synes vloggen hennes er best. Hver uke slipper hun ut en ny vlog, hvor man får følge hun på de utallige reisene hennes. Hver uke, er en ny destinasjon. Man får også et fint innblikk i moteverden, da hun "tar deg med på" ulike fashion weeks. Hun har også tidenes råeste stil...

Jeg har lært av moren min at man ikke kommer langt med sjalusi, men jeg må innrømme det; jeg dør av sjalusi når det kommer til veskene, skoene og klærne hennes. Du er virkelig nødt til å følge hun.

Youtube kanalen hennes har du her , og Instagrammen hennes har du her.Jon Olsson og Janni Deler

De fleste følger vel allerede med på youtube-kanelen deres, eller vet iallefall hva det er snakk om. Men til dere som ikke gjør det, så har du fra nå av noen hundre vlogger å bruke tiden på. I vloggene deres følger man hverdagen til paret, og hverdagen deres består for det meste av reising. Så en liten advarsel før du begynner å se på vloggen deres, du kommer til å bli reisesyk!!

Det er vel i hovedsak Jon Olsson sin vlog, men Janni er som regel med i de. Dessuten har hun en egen vlog her , som også kan være morsom å følge med på. Ellers er jo bloggen hennes sinnsykt bra da, og tenk å være så naturlig pen som hun at hun kan ta outfit-bilder uten sminke? Da er man heldig synes jeg :) :)
Link til youtube-kanalen har du herJosefine HJ

Er det noen som vet hvordan man skal kle seg, så er det Josefine HJ. Hun har de feteste antrekkene, og jeg skulle virkelig ønske jeg klarte å kle meg slik selv. Er jeg lite inspirert en dag, så et det alltid hennes Instagram-profil jeg går til først. I tillegg tar hun helt nydelige bilder, det er noe helt spesielt med de. Jeg føler hun er en slags kunstner, haha.. Instagram-profilen hennes finner du her, og bloggen hennes finner du her.


Så, da har dere litt å drive på med i dag. Og er ikke dette nok, så har dere jo alltids min blogg og Instagram ;)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Så var jeg dum nok til å kjøpe meg ny veske. Trengte jeg den? Nei. Burde jeg kjøpt den? Nei. Hadde jeg eeegentlig råd til den? Nei. Men, kommer jeg til å bruke den? Ja, masse!

Se så fin den er. Jeg er helt forelsket.

Veske fra Stella McCartney er noe jeg har hatt på ønskelisten i sikkert fire år nå, og altså hvor lenge skal man liksom gå og ønske seg noe før man gjør noe med det? Helt ærlig synes jeg at jeg egentlig har vært flink, som har klart å motstå fristelsen i så lang tid, hehe..

Dessuten er det sommer, og jeg synes det er på plass å gi seg selv en liten sommergave. I tillegg fikk jeg tilbake eksamenskarakteren min for et par uker siden, og jeg hadde tydeligvis vært litt flink. Ikke nok med det, det er fire måneder og tjueen dager til bursdagen min :) Det finnes altså nok av gode grunner til at jeg endelig skulle få bli eier av en Stella McCartney veske.

Likes

Comments

Hooolaa!

Håper alle har hatt en fin helg? Det har i alle fall jeg. Som jeg skrev i forrige innlegg dro jeg på hytta på fredag sammen med familien min. Det var kjempekoselig. Meeen, vi var ikke så heldige med været som vi hadde håpet - derfor ble det ikke noe bading. Kanskje like greit, tror det kun var 13 grader i vannet. Brrrr.. Lørdag dro vi "ungdommen" ut på fest, da det var golsdagene - og jeg hadde det såå gøy. Er fremdeles litt sliten, men det er sånn det skal være ;)

I dag tenkte jeg å dele en liten inspirasjontavle, eller et såkalt "mood-board". Det tenker jeg passer fint på en mandag, og spesielt når jeg klarte å glemme kameraet mitt i Oslo, hehe, typisk.

Forresten - jeg kjøpte meg noe sykt fint forrige uke. Wiiii. Følg med her, jeg gleder meg til å vise dere. Skal bare knipse noen bilder først!

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å dele planene mine for sommeren med dere. Ja, jeg vet - sommeren er allerede godt i gang og jeg er sent ute med å dele sommerens planer, likevel; sommeren er ikke over, og godt er det!

Mesteparten av sommeren går nok bort til jobbing, men faktisk er det ikke så ille det altså. Dagene går fort, og det er jo ikke slik at jeg jobber 24 timer i døgnet - jeg har enda nok av tid til å bruke på venner, blogging (selv om det ikke akkurat virker slik, hehe), og minigolfing som er min største hobby (ja, jeg er serr. Litt i hvertfall).

Og selv om jeg skal jobbe en del, så har man jo alltids klart å lure inn litt andre planer også:

- Allerede nå på fredag drar jeg på hytta sammen med familien min. Det er meldt fint vær, så det er digg. Hytta ligger helt nede ved vannet, men siden vannet er så utrolig kaldt, er man liksom litt avhengig av at det er sol for at man i det hele tatt orker å bade. I tillegg har pappa laget en sånn "balinese- solseng", med sand rundt og det som er. Hører rykter om et palmetre også. Hytta vår har altså blitt forvandlet til Nikki Beach. Det gleder jeg meg til å se.


Tenker at det ser litt slik ut på hytta nå ;)


- I slutten av juli håper jeg at jeg og Eirik får til en tur til Kragerø igjen. Jeg har fri fra jobb den helgen, så det hadde passet perfekt.

- Så blir det en del jobbing igjen frem til midten av august, men så begynner det å skje litt ting. Først og fremst skal jeg på Findings festivalen. Det blir så gøy. Jeg vet i alle fall at jeg skal dit med @xanjac , men tenker at vi sikkert blir ganske mange av oss i vennegjengen til slutt. Vi pleier å være en del som drar sammen.- Dagen etter Findings stikker jeg til Paris. Det blir første gangen min, og jeg gleder meg så utroliiiig mye. Regner med at jeg innen da har klart og fått tak i et skikkelig kamera, det føler jeg Paris fortjener. Da skal jeg love dere masse good blogging! Hva har jeg tenkt å gjøre i Paris? Første prioritet er å spise makroner til frokost, lunsj, middag og kvelds. Neida. Joda.

- Så er det hjem igjen til Oslo for å jobbe igjen. Men, skal jeg si dere hvorfor jeg skal jobbe så mye eller? Jo, det er nemlig fordi jeg og Eirik i løpet av noen måneder tenker å kjøpe leilighet. Vi alle vet at det ikke er så billig, så det ville funket ganske dårlig om jeg hadde reist på ferie og festet hele sommeren - dessverre. Men hallo, tenk så gøy det blir når leiligheten er i boks, og vi kan begynne å innrede akkurat som vi vil. Det gleder jeg meg skikkelig til å dele med dere også!


Slik ser planene mine ut til nå. Det ser ikke ut til å bli tidenes mest spennende sommer, men det betyr at jeg får være flink til å utnytte hverdagene så godt som mulig. Det er jo hverdagene det finnes flest av, og da er det viktig å gjøre disse så bra og morsomme som mulig, - ikke sitte og lengte etter ferie og bedre dager :)


XX

Likes

Comments

Bursdagsfeiring, gode venner, sol, champagne og god mat - kan det bli bedre?

På torsdag samlet vi oss en hel gjeng for å feire bursdagen til Eirik, som fylte 23 år. Han hadde invitert til White Party, og hadde stelt i stand et langbord hvor alle samlet seg rundt, tapas og champagne (hurra!!), bildevegg og ballonger. Jeg skal si dere det - det er lenge siden jeg har hatt det så gøy!

Det var så koselig og samles så mange gode venner, og så heldige som vi var med været kunne vi sitte ute til langt på natt. Kvelden ble heller ikke akkurat dårligere av at jeg vant stolleken. Og selvom jeg ble anklaget en del ganger for juks, så tenker jeg at det kun er fordi folk ikke vet hva taktikk er, hehee ;)

Yuuum. Så god kjæreste som jeg er så endte jeg opp med å komme over en time for sent i bursdagen, enda jeg lovet at jeg skulle være der litt tidligere. Kan vel derfor sies å være karma at all maten nesten var borte når jeg kom? I alle fall var det fortjent.


Viktig for meg å ha glasset i hånda til enhver tid, tydeligvis.

Vakreste @xanjac

Fine @HENRIETTEHONSRUD , Grethe og Charlotte <3

Er du keen på kjekke gutter, så sørg for å bli invitert i White partyet til neste år ;)


De tre siste bildene her ble tatt av Raj Fylling som var så grei og stilte opp som fotograf, tusen takk for det. Skal du ha fest eller bare ønsker en liten photoshoot så ta kontakt med han. Veldig flink.

Resten av bildene lånte jeg av @xanjac. Jeg er jo så sykt lite "rutta" på denne bloggingen selv enda, så at jeg burde hatt med meg eget kamera falt meg aldri inn :(

Tusen takk til alle sammen for en superkoselig kveld, og til Eirik som arrangerte. Med tanke på hvor bra det ble, så foreslår jeg at vi bygger videre på dette som en tradisjon!

XX

Likes

Comments

Kragerø er en så sinnsykt fin by. Jeg er fra fjellet, nærmere bestemt Hemsedal, og er derfor ikke vant til det maritime. Man skulle kanskje trodd at jeg likte meg best på fjellturer med telt og primus, men faktisk er det lite jeg foretrekker ovenfor sjø, båt og strender. Gleden var derfor stor når jeg og Eirik på magisk vis fant to dager hvor vi begge var ledige så vi kunne stikke en tur til Kragerø

Se så koselige gater. Altså, jeg har aldri vært i Santorini, meeen er ikke dette ganske nærme?

Det er til og med hvite strender. Så dersom du ikke har råd til å dra til Mexico, så vil jeg si at Kragerø er et godt alternativ.. Den eneste forskjellen er dessverre at vannet ikke er like turkist da. Men det er vel ikke noe hokus-pokus å redigere vannet litt blåere på bildene, dersom man har litt skills i photoshop tenker jeg. Så kan du lure venna dine trill rundt ;)Siden vi kun hadde to ledige dager, og den ene ble brukt på reising, så hadde vi kun én hel dag til disposisjon. Men når typen er helt i hundre og ikke klarer å sitte stille et sekund, så rekker man å gjøre ganske mye. På en dag rakk vi

- å kjøre båten inn til sentrum for å handle.

- kjøre til en øy, for å så gå på en liten "fjelltur".

- kjøre til andre siden av øya for å dra på cafe.

- tok oss en tur til jomfruland og solte oss på stranda der.

- siden det blåste en del på jomfruland (sjekk filmen under, haha), reiste videre til en annen øy for å sole oss på svaberget- så stakk vi tilbake til leiligheten, og mekket oss litt middag

- deretter hoppet vi i kajakkene og tok en liten padletur. Det var helt siiiiinnsykt skummelt, jeg var så redd for å falle uti.

- så dro vi på oss treningsklærne, dro og spilte tennis. Noe så kjedelig altså. Jeg har i lang tid trodd at jeg var flink, fordi det gikk ganske bra sist jeg spilte. Men jeg fant fort ut at det var langt i fra virkeligheten, så da ble jeg så skuffet at jeg bare var kjempesint og ville hjem. Er det det man kaller dårlig taper eller?

- dagen avsluttet vi med å rigge opp en liten "hjemmekino" på verandaen, og endelig kunne vi ta det litt med ro. Puuh.

I alle fall var det veldig digg å stikke på en liten ferie, og jeg håper vi får tid litt senere i sommer til å dra tilbake!

Likes

Comments

Hola mis amigos!

Vel, vi kan vel si oss enige i at hele denne blogg-greia ikke startet så bra. Kun tre innlegg klarte jeg å publisere, før det sa stopp. Men, hey – nå er jeg tilbake.

Først og fremst er det vel på sin plass at jeg forklarer meg selv. Da jeg startet bloggen var planen å publisere minst tre innlegg hver dag. Jeg tenkte det skulle bli easy-peasy. Var jo bare å kaste ut noe tekst og noe bilder, eller hva? Nei, jeg fant ganske fort ut at å lage et blogginnlegg tar en liten evighet. Spesielt når jeg ikke har peeeiling på hva jeg driver med. I tillegg har jeg vært ganske travel dette året; jeg fikk meg jobb på en interiørbutikk omtrent samtidig som jeg startet bloggen, og jeg har fullført et av mange år på jussen. Og det er sant det de sier - det kreves en del lesing.

Men, det er jo en grunn til at jeg er tilbake -, jeg synes det er sinnsykt gøy å ta bilder, redigere dem og å skrive. Jeg må bare legge fra meg det at alt skal være perfekt. Det er kanskje ikke sååå smart å sammenligne seg selv med bloggeren Kenza? :) Dessuten så er det jo heller ikke slik at jeg må publisere tre innlegg om dagen, kvalitet ovenfor kvantitet - er det ikke det man sier?


Jeg håper dere vil begynne å følge med igjen. Også må jeg få si tusen takk for alle som likte, delte og leste de få innleggene jeg faktisk skrev. Jeg hadde jo et lesertall jeg var veldig positivt overrasket over selv, og sånt gir helt klart motivasjon til å fortsette.


​Xx

Likes

Comments

Hei dere!

I forrige innlegg nevnte jeg at det siste stedet jeg besøkte var Praha. Jeg tok masse fine bilder jeg ønsker å dele, så da tenkte jeg at jeg kunne lage en liten reiseguide i samme slengen. Jeg husker dagene før jeg dro, da lette jeg febrilsk etter andre bloggere som hadde skrevet om Praha ettersom jeg ville ha litt tips. Jeg fant dessverre ingen, så meningen bak dette innlegget her blir altså at du skal få slippe å slite like mye som meg!


Fly og hotell
Først og fremst, vi fløy med Norwegian og betalte omtrent 800 kroner for tur/retur. Det synes jeg var nokså studentvennlig. Ikke nok med det - vi fant et femstjerners hotell til en veldig billig penge, Grand Majestic Plaza. Dette var både fint og lå veldig sentralt. Årsaken til den billige prisen var vel at vi var ganske fleksible med hvilke dager vi kunne dra. Det endte med at vi dro tirsdag til torsdag. Og dette høres kanskje ut som en svæært kort ferietur, men det ble akkurat passe. Vi tok et tidlig fly tirsdag morgen, og et sent fly hjem torsdag kveld. På torsdagen følte vi vel egentlig at vi hadde "runna" Praha.Mat

Altså maten i Praha er egentlig ikke noe jeg vil skryte så grådig mye av. Det var mye rart, om jeg får si det sånn. Heldigvis fant vi noen steder hvor det var ganske greit. Jeg kan anbefale takterassen på Hotel U Prince, dersom du bare vil ta deg en drink eller nyte en helt sinnsykt fin utsikt. Maten der testet vi ikke. Jeg er kanskje litt kresen, så ingenting på den menyen fristet. Annet enn en sinnsykt god Creme Brulé. Den var så god at jeg fremdeles tenker på den.. Ellers mener jeg at du finner bedre mat på restaurantene de har gatelangs, men som også tilhører det samme hotellet.

Restauranten Kotleta vil jeg også anbefale. Vi spiste kun pasta der - så kan hvertfall anbefale det. Likevel så det ut til at de hadde mye godt på menyen, og de hadde også bra service.

Ellers fant vi en veldig god mexicansk restaurant, Agave het den. Jeg elsker mexicansk, så det var helt perfekt. Vi spiste ute i bakgården deres, ettersom alt annet var reservert. Men jeg synes likevel vi var de som hadde de beste plassene.

Vil også anbefale sky-baren Cloud Nine. En ganske stor bar, med veldig kult interiør og fet utsikt. De hadde også masse stilige drinker.


Må se

Praha er jo kjent for sine fine bygninger, og dersom du ønsker en fin instagramfeed er Praha stedet å reise til.

Jeg anbefaler å gå til det Gamle bytorget. Her vil du se den Astronomiske klokken, Tyn- kirken, og du har Hotel U Prince rett ved siden av.

Ellers anbefalte alle oss å gå over Karlsbroen. Og jeg skjønner ikke heeelt hvorfor, den var ikke så veldig spesiell. Likevel noe man føler man må gjøre, spesielt når alle maser om det. Dette bør du gjøre tidlig på dagen, hvis ikke kryr det av folk og det vil faktisk være vanskelig å passere her.

Det fineste vi så i Praha var nok St. Vitus katedralen, så det endte jo med en heftig photoshoot. Vi gikk ikke inn og så i kirken, for jeg har seriøst aldri sett en lengre kø, og vi var der relativt tidlig. Kan bare tenke meg hvordan den køen så ut senere på dagen.. Tror likevel det kan være kult å være inne der og se!


Ellers stakk vi opp i en etterligning av Eiffeltårnet, dette var bare 63 meter høyt - men det står på en topp som er over 300 meter høy. Så det var altså veldig bra utsikt. Du har faktisk utsikt over hele Praha by. Dog skal det sies at typen min synes det var for skummelt å gå helt opp til toppen ettersom tårnet vinglet litt, så dette måtte jeg gjøre alene. Jeg er så tøff, altså :)

Ved siden av dette lå en "speil-labyrint". Uten å være kjip, men den anbefales ikke. Det kostet penger og du var ferdig der på to minutter. Alt du får ut av det er å se ditt eget speilbilde, i alle slags mulige vinkler du egentlig ikke ønsker å se deg selv i.

Nedenfor denne toppen hvor både eiffeltårnet og labyrinten er, finner du et veldig fint bibliotek som heter Strahov Monastery. Hadde gledet meg lenge til å se dette, og det var faktisk like fint som jeg hadde håpet på.

Tips

  • Ta beina fatt. Dropp taxien. Ja- det er billig med taxi, men det er jo så mye fint å se, og det vil du få mye mer utbytte av om du går fra sted til sted.
  • Dette henger sammen med punktet over - ta med gode sko. Ikke bruk slike sko som jeg gjør på bildene. Du blir ødelagt og skulle ønske du aldri hadde dratt på ferie.
  • Drikk masse alkohol. Det er så billig i Praha. Etter hvert vil du få avsmak fra alkohol, slik at du slutter å drikke så mye når du kommer hjem. Det handler om å tenke taktisk.
  • Stå opp tidlig. Spesielt om du vil ha fine bilder - bilder og Instagram er life. Disse bildene jeg har lagt ut her ble tatt ved syv tiden om morgenen tror jeg. Det var allerede da en del folk, men fortsatt tusen ganger bedre enn klokken 12.


Jeg tror vi slutter her. Shopping skjedde ikke for min del, så tar ikke med det som et eget punkt. Har hørt at det ikke er noe særlig å spare, og at man heller ikke finner noe annet enn i Norge.


Huff, nå klarte jeg nok en gang å skrive et alt for langt innlegg.. Jeg må skjerpe meg altså. Vi snakkes senere.

Likes

Comments

Hola! Da var jeg tilbake igjen, etter et par dagers opphold. Denne helgen har jeg dessverre ikke hatt noe tid til bloggen, i det hele tatt. Har jobbet hver dag, inkludert i dag. Bloggen har altså ikke gjort meg «famous» og rik enda slik at jeg kan leve det luksuriøse livet, men vi gir det et par dager til – så ser vi :)

I dag tenkte jeg at vi skulle kjøre en sånn «TMI-tag». TMI står for «too much information», og det går egentlig ut på at jeg skal besvare ca. 50 enkle og korte spørsmål. Da får dere blitt litt kjent meg! La oss starte...

1. Hva har du på deg? Svart bukse og grå t-skjorte. Fashionista da, for å si det sånn.

2. Noen gang vært forelska? Jepp, og hurra for det. Var en periode hvor jeg mente at det ikke gikk an!

3. Noen gang hatt en fæl «breakup»? Nei, har ikke det. Takk og lov :)

4. Hvor høy er du? 168 cm.

5. Hvor mye veier du? Alt for lite :)

6. Har du noen tatoveringer? Nei.

7. Har du noen «piercings»? Nei.

8. OTP? Først og fremst betyr dette «one true pairing», og det må vel sies å være Blair og Chuck i Gossip Girl. Er vel ingen som kan si imot det.

9. Favoritt TV-serie? Jeg har faktisk en del favoritter. Jeg elsket Prison Break, jeg elsket Californication og jeg elsket Gossip Girl, faktisk så mye at jeg har sett det fem ganger nå.

10. Favorittband? Kings Of Leon. Det er i grunn ikke noe jeg hører spesielt mye på, men når jeg skulle nevne et band får det nok bli de.

11. Noe du savner? Et blått hav og en hvit strand.

12. Favorittsang? Ååh, dette er så mange. Også er jeg så rettferdig av meg, at jeg ikke vil favorisere noen ;)

13. Hvor gammel er du? 20, men blir 21.

14. Stjernetegn? Skytten.

15. Kvaliteter du ser etter i en partner? Viktigst av alt er at man er til å stole på – men det er en selvfølge, så kanskje det å være morsom, og snill. Også er det jo ikke noe minus om gutten har stil og utseende heller.

16. Favoritt«quote»? Sorry altså, men har ikke noe spesiell quote jeg leser daglig for å få inspirasjon.

17. Favorittskuespiller? Ryan Gosling

18. Favorittfarge? Ååh, shit så vanskelig det var å skulle favorisere alt og alle... Jeg synes lyseblått er veldig fint, likevel ikke noe jeg bruker så mye på klær for eksempel.

19. Lav musikk eller høy? Jo høyere, jo bedre!

20. Hvor drar du når du er lei deg? Faktisk så er jeg veldig sjeldent lei meg. Har man positive tanker, er man som regel i et godt humør! Om det så skulle være at jeg er lei meg – så legger jeg meg under dyna.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Ja, dette er grådig interessant for dere å vite. Eller hva? 10-15 minutter kanskje?

22. Hvor lang tid tar det for deg å gjøre deg klar om morgenen? Etter min mening er jeg ferdig på et blunk. Men jeg husker når jeg bodde hjemme hos mamma og pappa, og dette var kanskje deres største irritasjonsmoment. De mente altså noe annet enn meg.

23. Noengang vært i en fysisk kamp? Hehe kamp og kamp. Jeg har aldri slåss, men var en liten periode i russetiden da jeg synes det var veldig gøy å krangle og lage litt styr. Slik er jeg absolutt ikke nå, nå er jeg bare snill og grei.

24. Turn on? Humor.

25. Turn off? At man er for selvhøytidelig.

26. Grunnen til at du startet å blogge? Jeg har alltid elsket å skrive og å ta bilder. I tillegg til at jeg i flere år har vært fristet til å starte å blogge. Har liksom følt et visst "kall" til bloggverdenen hele tiden, haha.

27. Noe du frykter? Nei. I'm a bad ass bitch ;)

28. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Gråter ganske sjeldent, og klarer ikke å huske sist gang. Og det er jo en bra ting :)

29. Sist gang du sa du var glad i noen? Det sier jeg veldig ofte. For eksempel hver gang jeg sier hadet til mamma og pappa i telefonen.

30. Meningen bak navnet på bloggen din? Det er navnet mitt. Ikke noe hokus-pokus.

31. Den siste boken du leste? Petter Stordalen sin bok. Den var bra, les den og lær mye!

32. Boken du leser for øyeblikket? Sett bort i fra alle juss-bøkene jeg leser, så prøver jeg å lese «Bli best» av Bertrand.

33. Siste TV-serie du så på? Akkurat nå har jeg fått helt hekta på American Horror Story. En sykt merkelig serie, og dersom du er lettskremt anbefales den ikke.

34. Siste person du sendte melding til? Det var ei venninne av meg, som jeg skal møte i morgen.

35. Forholdet mellom deg og den siste personen du snakket med? Vi er bestevenner!

36. Favorittmat? Alt som har med pasta å gjøre.


37. Steder du har lyst til å besøke? Det er sååå mange. Skulle likt å besøke hele verden egentlig.

38. Siste sted du reiste til? Praha!

39. Har du et «crush»? Ja, kjæresten min, så klaaart!

40. Sist gang du kysset noen? Æsj, hvem gjør sånt :(

41. Sist gang du ble fornærmet? Blir sjeldent fornærmet, og liker det heller ikke. Så ikke vær frekk mot meg, plis <3

42. Favorittgodteri? Er ikke så glad i godteri. Husker som liten- da ville jeg ha en pose knaskerøtter til lørdagsgodt!

43. Hvilke instrumenter spiller du? Haha, jeg kan ingen. Eller kan "Lisa gikk til skolen på piano", men den kan alle...

44. Favorittsmykke? Har ganske lite med smykker, og ingen med spesiell betydning. Om jeg skal velge, så kanskje ett halskjede jeg har med bokstaven «T» på.

45. Hvilken sport spilte du sist? Fotball -men ikke fordi jeg hadde veldig lyst.

46. Hvilken sang sang du sist? Hører sjeldent på sanger med lyrics, derfor blir det lite sang på meg. Men den siste sangen jeg hørte på er Payback av Dimtri Wangelis og Wyman. Den er livet altså.

47. Favorittsjekkereplikk? Haha, er det virkelig noen som bruker sjekkereplikker enda?

48. Har du noen gang brukt det? Nei, og kommer heller ikke til å gjøre det.

49. Sist gang du hang med noen? Henger med kjæresten min nå. Han er så heldig.Shit, dette ble mye. Elsker å prate om meg sjæl da vet du, så da blir det vel sånn. Jeg får i hvertfall avslutte her, så snakkes vi senere dere!

Likes

Comments

Skjerf: Mulberry
Jakke: Meotine
Skjørt: Zara
Skjorte: Zara
Veske: Gucci
Sko: TwinSet


Hola!

Først og fremst, tusen, tusen takk for all respons på mitt første innlegg. Så gøy! Blir så utrolig glad :) Ser ut til at jeg ikke hadde noen grunn til å være nervøs likevel. Rart det der - hvor mye man bekymrer seg for saker og ting, når det til slutt viser seg å bare være bortkastet tid. De fleste bekymringer blir det som regel ikke noe av!

Er veldig inspirert og motivert for å blogge nå, så jeg tror dette blir veldig gøy! Har masse planer og ideer. Eneste jeg foreløpig sliter med er denna fotograferingen. Lurer på om det noen gang vil slutte å være kleint? Synes det er så sinnsykt pinlig, men det er vel noe jeg skal venne meg til.

Ellers må jeg bare beklage den crappy redigeringen min.. Ser ut til at mine gamle redigeringsskills har totalt forsvunnet. For ja, det er noe jeg ikke har rukket å fortalt enda - men tidligere blogget jeg om meg og hesten min på hest.no (heheh). Og jeg lover dere - jeg var den råeste i gata når det kom til Photoshopping. Var skikkelig rutta for å si det sånn, og jeg var bare 12 år :) :)

Jeg runder av her, også snakkes vi igjen på søndag - tror jeg. Og igjen: tusen takk!


Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@instababetuva