Header

God mandag! Håper alle hadde en en superfin helg, og at mandagen ikke er så veldig blå.
Jeg stikker bare en liten tur innom her, for å dele ukens planer - samt noen bilder fra helgen som var:


Mandag
Jeg har hatt en ganske tøff start på uken, for jeg var nemlig på jobb klokken syv i dag tidlig. Så jeg måtte stå opp før seks! At jeg fikk til det synes jeg er veldig imponerende. Klapp på skulderen :) Nå er jeg hjemme igjen en liten tur, før jeg skal på jobb igjen klokken fire.

Tirsdag
Tirsdagen gleder jeg meg til! Dagen starter med et frokostevent på butikken Lush i Bogstadveien, sammen med et par andre Nouw-bloggere. Snille @SiljePauline som inviterte oss <3 Senere på kvelden skal jeg på Nodee sky, på event med INSP og Days Like This. Det tror jeg blir superkoselig, med litt god mat, de fineste jentene og et spennende klesmerke vi skal bli introdusert for. Forresten! Du kan bli med oss! Vi trekker en heldig vinner som får bli med. Alt du trenger å gjøre er å poste et outfitbilde på INSP-appen innen klokken 20 i kveld, og du er med i trekningen.Onsdag
Fra morgenen av skal jeg fikse litt diverse i leiligheten. Det meste begynner å komme på plass her nå, men det er litt småting her og der som skal til før jeg er fornøyd. Senere på kvelden blir det jobb!


Torsdag
Tidlig på jobb, før jeg skal på julebord med INSP-teamet og Why Not. Gleder meg så mye, det tror jeg blir superkos. Why Not er et agentur som har forskjellige merker som Toms, Le Coq Sportif og Blundstone. Kles- og sko-merker jeg har blitt litt ekstra godt kjent med gjennom INSP. Jeg skal forresten straks vise dere et par superfine sko fra Blundstone som jeg var så heldig å få. Bare å glede seg.

Fredag
Siste dag på jobb før jeg tar helg. Og helgen skal tilbringes i Hemsedal hos familien min. Det blir godt å komme hjem igjen en liten tur. Etterlengtet! Dessuten har pappa bursdag, så da blir det vel en liten feiring. Koooskoskos!Ha en suuuper uke! <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hola mis amigos! Endelig helg, det har vært veldig etterlengtet.

Jeg kommer bare med en kjapp liten oppdatering og tenkte å vise dere dagens outfit. Hva synes dere om blazeren? Jeg digger den. Digger den så mye at jeg kjøpte en størrelse for stor, fordi de ikke hadde igjen i min størrelse. Hehe, men jeg kunne rett og slett ikke la den gå fra meg.h

h


h


h


h


h

Outfit - details

Jacket: Neo Noir
Purse: A random street-market in Spain.
Necklace: Maria Black.
Sweater: Zara.
Shoes: Zara.
Pants: Zara.

(I'm a huuuuge zara-fan)


Men nå må jeg løpe! Jeg skal på overraskelsesdate, hihi. Vi snakkes på søndag <3

Likes

Comments

Nå var det plutselig blitt noen dager siden sist - men så sykt gøy å se at dere fortsatt klikker dere inn! Takk for det, det er motiverende!

I allefall, jeg har hatt mine grunner. Jeg og Eirik har nemlig "bygd" baderom denne uken, og det var lettere sagt en gjort. For en drittjobb. Vi var nok litt vel optimsitiske når vi tenkte det kun ville ta én dag å få alt ferdig, hehe. Vi brukte tre dager, og er fremdeles ikke helt ferdig. I tillegg hadde vi så sykt hastverk, ettersom vi hadde invitert til innflytningsfest på lørdagen som var. Vi ville derfor være ferdig med alt før den tid. Vi kom nesten i mål, men ikke helt.

Men, ikke nok med det. Det er ikke bare bad vi har ordnet. Vi har også styret og ordnet siste rest med møbler. Og blant annet har jeg "laget" nattbord selv. Laget, og laget. Nattbordet er jo ferdig, men jeg har gjort min egen vri på det - og jeg tenkte å dele fremgangsmetoden med dere.


- Nattbordet jeg har kjøpt er et billig og enkelt et fra Ikea. Modellen heter MALM og kostet rett over 300 kroner. Grunnen til at jeg valgte dette nattbordet er fordi det er såpass enkelt og kjedelig, slik at man har en del valgmuligheter til å "pimpe" det opp.- Så trenger man selvsagt kontaktplast. Jeg kjøpte min på Panduro Hobby. Der har de litt av hvert å velge mellom, og for meg falt valget på marmor.

- På dette nattbordet trenger man egentlig ikke håndtak for å få åpnet skuffene. Likevel ønsket jeg å ha det, da jeg synes det ble litt penere. Så er du som meg, må du gå til anskaffelse av noen fine håndtak eller knotter, du også. Jeg kjøpte håndtakene mine på Ikea :)

- Da har du nesten alt - du mangler bare en skarp kniv. Her kan jeg anbefale en kniv som er til å skjære papp med. Den gjør jobben superenkel.

- Når alt av utstyr er på plass, så er det bokstavelig talt bare å dekke nattbordet med kontaktplasten. Føl deg frem litt selv. Bruker du hvit marmor er det ikke så farlig om du gjør noen feil. Er så mye struktur og mønster i det at du kan lappe ganske mye - uten at man legger merke til det. Snakker av erfaring ;)- Får du luftbobler er det ikke noe problem å dra kontaktplasten av, for å så stryke den på igjen. Og sitter du igjen, helt til slutt, med luftbobler som du ikke har klart å få bort - så stikker du bare hull på de med en tynn nål.

- Skru fast håndtakene dine. Jeg valgte å sette mine litt høyere opp enn på midten, da jeg synes det så veldig merkelig ut å ha de på midten. Et lite tips bare. For, jeg dummet meg ut, og skrudde først håndtakene på midten. Det endte med at jeg måtte lappe sammen et par hull. Ikke noe stort problem, men man vil jo helst unngå det ;)- Så gjenstår det bare og sette nattbordet på plass, og det aller beste - å pynte det.

Haha, bildet til høyre viser nattbordet før jeg fikk satt på håndtakene. Veldig fint det og, men det gjorde seg virkelig med håndtak altså. Lover å legge ved ordentlig bilde i morgen, når jeg har dagslys, hehe ;)

Likes

Comments

Inneholder sponsede produkter

Nå tenkte jeg å kjøre i gang enda en ny fast spalte på bloggen. Nemlig månedens favoritter. Så kan jeg tipse litt om diverse ting jeg liker, ideer jeg har, serier jeg liker, osv. Hver måned skal jeg med andre ord prøve å gjøre livet litt enklere for deg, hehe.Jeg er langt i fra noen sminkeguru, men ønsker stadig å bli bedre på det. Et lite tips jeg fanget opp for en stund siden er å bruke solpudder, rouge og higlighter som øyenskygge. Det er genialt. Og jeg synes det blir sykt fint. Ofte synes jeg at øyenskygger i forskjellige farger kan bli litt hardt, og selv ender jeg ofte med å se ut som en fargepalett med alle regnbuens farger. Men ved å bruke solpudder og rouge, får jeg en mer naturlig og "ren" look fordi det ikke blir så mange forskjellige farger i ansiktet.

Ikke at man akkurat ser det så veeeldig godt, men her har jeg faktisk brukt solpudder og rouge som øyenskygge!Dette settet fikk jeg tilsendt i posten for noen dager siden, av Vass PR. Og siden jeg først fikk det for et par dager siden har jeg ikke rukket å bruke det så mye, men likevel er jeg frelst. Det lukter så s-i-n-n-s-y-k-t godt. Når jeg var på jobb i går så gledet jeg meg liksom til å komme hjem så jeg kunne smøre meg med denne bodylotionen, haha. Jeg tuller ikke. Og til og med kjæresten min, som bokstavelig talt "don´t give a shit" om slike ting, synes jeg luktet såå godt. Så hvis du vil dufte blomster og grønne enger denne måneden, vet du hva du skal gjøre. Duften på settet mitt heter Pink Pepperpod.


Og btw, jeg er ikke blitt oppfordret til å skrive om disse produktene. Det gjør jeg kun fordi jeg tenkte det var en fin ting å tipse dere om :)

H

Visste du at du kan bruke Trumf-medlemskapet ditt til å handle på nettbutikker som Nelly, Boozt, og BliVakker? For det har ikke jeg visst om før nå, og det irriterer meg grønn. Vel, jeg får snu det om til noe positivt - fra nå av kan jeg iallefall spare noen kroner ved å bruke denne løsningen. Og det kan du også, så lenge du er trumf-medlem. Dersom du skal handle deg noe fint på for eksempel Nelly, så gå inn igjennom viatrumf.no. Da får du 9,5 prosent tilbake i trumf bonus. Og det er ikke verst synes jeg ;)


XX, snakkes senere.

Likes

Comments

Da var det en stund siden jeg har luftet litt tanker rundt interiør. Det er jo likevel noe som står i hodet på meg 24/7, og nå om dagen er det spesielt baderom jeg tenker på.


Når vi kjøpte leiligheten var jeg fast bestemt på at badet måtte det gjøres noe med så fort som bare mulig. Vi snakker et bad med blå fliser på gulv, og hvite på vegg - med en blå stripe langs hele veggen. I tillegg til dette var baderomsinnredningen i gult/orange treverk. Og baderomsinnredningen bestod kun av vegghengte overskap, og ingen skap eller skuffer under vasken som kunne skjule alt av rør og ledninger. Ikke nok med det - med på kjøpet fulgte et skittent dusjkabinett man såvidt fikk åpnet. Du kan jo få se bilde her. Det var altså ikke badet vi falt for når vi kjøpe leiligheten :)


I allefall - flisene på gulvet skiftet vi ganske raskt, til noen matte brungrå. Og dusjkabinettet fikk vi også fjernet ganske fort. Det tok likevel 1, 5 måned før vi fikk satt opp ny dusj - da vi var litt uheldige med glass som knuste osv. Anbefaler alle å lese bruksanvisning nøye dersom man skal montere dusj selv, hehe... Dusjen er iallefall montert nå. En stor og fin dusj, som går fra den ene langsiden av veggen og til den andre. Og det er såå herlig med god plass i dusjen, så kan man shave leggene uten å rive ned alt som er ;)

Bilder lånt fra Pinterest - men her ser dere hva jeg mener med dusj fra vegg til vegg.


Planen videre er å rive den tidligere baderomsinnredningen. Denne skal erstattes med et underskap til servanten, og i stedet for å ha skap på veggene, skal vi heller ha et stort speil hengende på veggen. Ned fra taket ønsker jeg meg et par lyskupler hengende ned, slik som på bildet ovenfor til høyre.


Ettersom vi har vaskemaskin på badet, skal vi sette inn en benkeplate som går hele veien fra vaskemaskina og til over servantskapet. Da får vi god benkeplass, og det er noe jeg har savnet i tidligere leiligheter jeg har bodd i. Denne platen skal jeg lage selv, for guess what - jeg er litt handy. Denne skal jeg lage av noen lette isoporplater, og kle med flis. Fargen blir den samme som flisene på gulvet. Det tror jeg blir kjempefint.

Et stort speil vil gjøre at rommet føles større. Med andre ord perfekt for oss, da vi ikke har så stort bad.


En slik type benkeplate er det jeg ser for meg - bare at vi bruker flis, ikke betong.


Ellers har vi valgt å beholde de hvite flisene på veggen, også får vi bare male den blå gjennomgående stripen i samme hvit farge. Krysse fingrene for at det blir greit. Da sparer vi en god del jobb og penger - enn dersom vi skal legge nye fliser der også.

Fargene vi har valgt er altså brun/grått på gulv og benk, og hvitt ellers. Det blir et ganske enkelt bad - men det synes jeg ofte kan være det fineste. Ellers har vi dusjhode, servantkran og alt av sånne smådetaljer i blank sølv. Jeg vurderte lenge messing, men fant ut at det ville jeg fort bli lei. Det ble derfor sølv - og det tror jeg vil gi et ganske stilrent uttrykk til resten av badet.

Nå gleder jeg meg bare til det blir ferdig. Også, sorry for å si det- men jeg tenker at det ikke er vits i å dele noe bilde av hvordan det ser ut enda, jeg vil vente til det er helt ferdig. Det skal det bli innen et par ukers tid. Inntil da skal dere få se litt baderomsinnredning jeg har hentet inspirasjon fra.


Elsker denne litt tunge og maskuline stilen. Bare viktig med god belysning - så ikke rommet føles lite og dystert. Mørke farger på vegg gjør jo som regel at rommet virker mindre. Hadde vi skulle bygd om baderommet helt fra bunn av, så ville jeg gjerne gått for noe lignende.h


Lyst og elegant.Det er superstilig med messingdetaljer også, jeg er bare redd jeg hadde blitt lei. Det er jo så veeeeldig poppis nå om dagen.


Details, details, details..


Smarte oppbevaringsløsninger. Digger den til venstre - og det er sikkert superenkelt å lage!


Wow, det ble et voldsomt langt innlegg. Har tydeligvis en tendens til å skrive litt langt når jeg først starter. Godt det er valgfritt om man vil lese eller ei, for å si det sånn ;)

Likes

Comments


Jeg regner med at dere har fått med dere at vi var en gjeng som solgte litt klær i går. Det var så sinnsykt koselig, og en stor suksess.


Selve dagen i går startet ikke sånn superbra. Jeg hadde vært ute dagen i forveien. Det var derfor ikke så veldig stas å stå opp tidlig for å pakke med seg alt av klær og utstyr. Hehe. I tillegg ble det noe problemer med bilen jeg skulle få låne til å kjøre ned klærne, slik at jeg måtte ta uber ned med alt sammen. Det ble en veldig stappa bil - og det forundrer meg ikke dersom ubersjåføren i sitt stille sinn tenkte at han var glad dette var hans siste dag som ubersjåfør.. Haha.


Vi stod fra 13-17 og det var egentlig jevnt med folk hele tiden. Det var superstas. Så tusen takk til alle som kom <3 Enda bedre var at sola skinte for oss hele dagen.

Fineste @xanjac .Nå skal jeg begynne å legge ut en del klær jeg ikke har solgt, på Tise. Så dersom du ikke fikk kommet i dag, så sjekk meg ut der. Bare søk TuvaSva, og tadam - du har et lite kjøpesenter på telefonen ;) Ellers tenker vi å gjenta klessalget til sommeren en gang. Go gjenbruk!!

Igjen tusen takk til alle som kom, og tusen takk til @karolinesmadal , @xanjac , @SiljePauline , @henriettehonsrud @camillakjerstad og @siljeokland for en superkoselig dag! <3

Likes

Comments

To innlegg på to dager? Ikke verst, jeg begynner å bli bedre ;)

Som jeg fortalte dere i går var jeg på pressedag hos Vass PR for å se på nyheter innenfor skjønnhetsverdenen. Temaet var Beauty lab, og det var sååå gjennomført. Drinkene vi fikk ble laget med utstyr som reagensrør og dråpetellere. Og i tillegg gikk jentene fra Vass i labfrakker og vernebriller. Dødskult.

Jeg koste meg kjempemasse, og synes det var veldig stas å få være med. Det er også kjempegøy å møte og bli kjent med så mange andre bloggere. Fin gjeng!


Først ble det servert frokost. Mmmm.


Sjekk disse fine smykkene. Og inni er det parfyme. Og duftene lukter såååå godt. I want!Senere ble det servert burgere, popcorn, drinker og bobler. Burgerne var så gode, at jeg ikke klarer å slutte å tenke på de..Vi fikk også med oss noen goodiebags med diverse produkter som jeg gleder meg til å teste. Takk for meg Vass PR

Likes

Comments

Inneholder sponset produkt

Hei og god tirsdag!

I dag har jeg en småtravel dag. Allerede halv åtte i dag tidlig hadde vi rørlegger på besøk. Vi skulle egentlig få på plass dusjdøra vår, noe jeg har lengtet lenge etter. For de to månedene jeg nå har bodd i leiligheten, har jeg verken hatt noen dusjvegg eller gardiner - og det har mildt sagt vært ganske vått og upraktisk. Likevel ble det ikke noe av, da vi hadde feilmontert noe greier dusjdøra skulle henge på. Hehehe.

Etter denne lille nedturen kjappet jeg meg ned til Frogner på Vass PR for å titte litt på nyheter innen skjønnhet og sminke. Og etter dette stakk jeg ned til MagMaLou! Her ble vi introdusert for selve merket MagMaLou, og så på deres nyeste kolleksjon. Veldig mye fint!

Jeg synes dette er så gøy og jeg er veldig glad for at jeg får bli med på det :)


Nå er jeg på jobb, og på jobb blir jeg til klokken ni. Lang dag med andre ord, men morsom og innholdsrik.


Slenger ved noen antrekksbilder, av et veldig chill outfit. Og sjekk ut skoene mine, er ikke de fine? De var jeg så heldige å få med meg forrige tirsdag, når jeg var på workshop med Le Coq Sportif sammen med INSP love (sjekk ut appen deres) - og jeg er strålende fornøyd. Synes de er så fine, også er de heldigvis veldig gode å gå med også.


OUTFIT-DETAILS
Sko: Le Coq Sportif.
Bukse: Rich and Royal.
Jakke: Woolrich.


Vi snakkes! Forresten, alle som befinner seg i Oslo på søndag - husk å kom innom pop-up shopen våres. Sjekk arrangementet vårt her . Vi er syv bloggere fra Nouw som skal selge MASSE klær, superbillig. Jeg kommer med mer info etterhvert, samt bilder av litt jeg kommer til å selge :)

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hei og god torsdag!

I dag tenkte jeg å vise dere buksa mi som jeg bare e-l-s-k-e-r, men som visstnok alle andre hater. Synd med det. Jeg digger de, og når sant skal sies - så digger jeg de bare mer, jo flere som synes de er stygge. Mulig det er fordi jeg er kommet i trassalderen først nå. Eldes sent med andre ord.Før brukte jeg bare olabukser, eller svarte jeans. Men det kommer jo til et punkt hvor man blir lei, og i tillegg er det jo så ubehagelig å gå med. Jeg ser derfor at klesskapet mitt de siste årene stadig har fått påfyll av litt "annerledes" bukser. Bukser i skinn, fløyel, metalliske, osv.

Fordelen med litt spesielle og fancy bukser, er at dersom det oppstår en liten "kleskrise", og du har ingen aning om hva du skal ha på deg - så er du reddet. Bruk buksene til en t-skjorte med patches på, en hvit plain skjorte, eller en pyntet body, og du er good to go. Og ikke minst ser du mye mer pyntet ut enn om du går for en vanlig olabukse.

Disse buksene kjøpte jeg på salg hos Nelly i fjor, til en hundrings. Det var de verdt. Dessverre er de utsolgt nå, men de har en ganske lik her. Og buhu, disse var faktisk finere enn mine.


Likes

Comments

Hei alle fine!

Håper dere har hatt en fin helg, og at søndagen ikke er for hard mot dere. Ooog om den er det, drikk litt vann, bestill en pizza og husk at det kommer en ny og bedre dag i morgen! :) Selv har jeg bare tatt det chill denne helgen, i går var Anja her. Vi bare snakket og drakk lit vin. Superkoselig. I dag var det trening med Famme som stod på planen, og det var sykt digg. Jeg har ikke trent siden mars, lol, så det var på tide!

I dag tenkte jeg å dele noen snapshots fra telefonen min, fra de siste månedene. Faktisk vurderer jeg å begynne med det hver måned. Kanskje hver uke, vi får se. Men først av alt, er jeg nødt til å steppe opp bilde-gamet mitt. Jeg tar alt for lite bilder! Og selv synes jeg det er veldig gøy når andre bloggere deler slike bilder. Håper dere også synes det. Det blir jo litt mer personlig :)

Jeg er forresten sykt motivert om dagen, selv om det kanskje ikke virker slik - med tanke på antall blogginnlegg den siste uken. Men jeg er faktisk seriøs altså, haha.. Fremover blir det en del blogging. Jeg har mange ideer, også har jeg en del gøy i vente. Ikke minst skal jeg jo vise dere hele leiligheten, enten med bilder eller film. You choose!

Likes

Comments

Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw
Instagram@instababetuva