Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag och trodde och hoppades att det var mammas klocka jag hörde som hon hade ställt igår. Men nej, det var inte söndag, och nej, det var inte mammas...
Efter många om och men på om jag skulle gå upp, eller ligga kvar i min varma mysiga säng. Även fast förslag nummer 2 hade flest röster från mig så tog jag mig ändå upp;)
Sitter nu med mammas filt i soffan och äter frukost framför en youtube video!
Hoppas ni vaknade lite piggare än jag denna måndag!
Kram

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter dagens träning. Den gick lite blandat. Hälften bra & hälften dåligt. Första timman gick bra och andra inte alls bra. Men men, så kan det vara ibland.
Nu har jag nyss ätit hamburgare och ska nu bara ha tv-mys. Kanske snor mammsens naturgodis för att mumsa på något;)
Kramis

Likes

Comments

Det såg så fint ut så jag tog en bild lite snabbt nu innan jag åkte. Ska definitivt fota från mitt rum då det är ovanifrån och då ser man hur fint äpplena hamnat!

Nu är jag påväg till Kungsbacka för träning. Vi har 2h is från 18.15-20.15. Ska bli kul att få göra något denna dag;) Kom dock ut från huset och till Maxi för att köpa naturgodis, cause Why not? Naturgodis är livet. You feel me?;) De och pepsi max är verkligen min största obsession i livet, haha!
Vi hörs senare! Kram

Likes

Comments

Känns verkligen som att hela mitt hus har en riktig slappsöndag just nu. Tom katterna ligger däckade, alla fyra;)
Jag har kommit upp på fötterna och har fått städat lite på mitt rum. La även på lite smink då jag var lite uttråkad. Så härligt att sminka sig framför något att titta på. Idag var det unga föräldrar. Jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag älskar det. Kan vara världens mysigaste program<3
Nu ska jag fortsätta att kolla på något, förmodligen youtube. Ska tagga till för träning också. Den börjar 18.15!
Kram

Likes

Comments

Hej på er! Jag har inte gjort mycket sedan vi hördes sist. Har pluggat i ungefär 3h, både teknik och musik. Så nu tänker jag inte plugga mer idag. Ska bara ta det lugnt nu. Är egentligen väldigt pigg idag men man blir ju otroligt seg av att gå runt hemma. Men det är en sån söndag idag. Jag ska inte göra någonting förutom att träna ikväll.
Nu har vi nyss ätit och nu sitter jag bara i soffan!
Kramis

Likes

Comments

Hej hjärtan! Nu är det söndag och jag har varit vaken i ett tag nu. Har ätit frukost och sitter nu med te och plugg. Ska försöka få gjort lite idag så jag slipper ha lika mycket under skoldagarna sedan. Ska bli så skönt med lov och att få ha helgdagar utan plugg. Längtar så!
Har inte så mycket planer än så länge mer än att plugga och ta det lite lugnt. Ska träna ikväll, så däremellan får vi se vad jag hittar på!
Kram

Likes

Comments

Alltså skolan det senaste har vart sjuk. Har haft så mycket och jag har lagt så mycket press på mig själv. Känslan jag alltid har är att jag verkligen försöker, men att det aldrig räcker. Ska skolan verkligen få en att känna så? Att det snart är lov och att allt plugg ska få ett break ska bli skönt. Jag ska inte sätta mitt finger på en läxbok under höstlovet. För helt ärligt, jag kan inte ens gå runt hemma och göra ingeting utan att vara brutalt stressad över allt plugg just nu. Usch...
Nästa vecka har jag 2 prov. Mina förhoppningsvis sista prov innan lovet. Jag kan klara det!
Till er som har det liknande, hang in there. Men det viktigaste jag fått sagt till mig är "du är viktigare än dina betyg" och det var något jag ska tänka på!
Ta hand om er!
Nu ska jag sova, puss

Likes

Comments

Hej på er! Efter 1,5h i ishallen så har jag satt mig framför tvn och kommer då inte förflytta mig speciellt mycket. Det går nämligen Skate America och snart åker damerna sitt långa. Några av mina absoluta favoriter tävlar och ska bli så kul att se dem!
Har även nyss ätit middag vilket var fajitas, väldigt gott!
Nu så ska jag ha en myskväll framför detta.
Hoppas ni får en bra kväll!
Kram

3 från dagen i stan!

Likes

Comments

Isen & min fashionabla outfit;)

Hej på er! Efter en mysig dag på stan så åkte vi hem runt 5. På vägen hem svängde vi in på maxi & handlade. När vi kom hem hann jag plugga en snabbis innan jag bestämde mig för att åka med till ishallen. Så här sitter jag nu med mjukisdressen, en filt och kanske världens gosigaste halsduk som jag köpte idag. Visar er någon dag!
Selma tränar iallafall från 18.30-20 så det är en liten stund kvar.
Nu fryser jag om händerna så nu ska jag kolla på Selma och sätta på mig vantarna, haha!
Kramis

Likes

Comments