Hejsan allihopa!


förlåt för att jag inte har uppdaterat på så länge, men min mobil är trasig så jag har en gammal just nu.. Och min dator har nästan inga bilder på den.. Men tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt i mitt liv och vad som händer under kommande vecka!!


Vi har haft massor av provridningar på kippi, och ska ha någon till. Om dom som kommer är bra, åker hon direkt.. Om dom inte blir bra så kommer vi att ha kvar henne och hon kommer antagligen att bli betäckt isåfall. Dom som kommer och tittar om någon vecka är väldigt trevliga och verkar väldigt engagerade i det hela. Hon kommer då att bo i Ystad där Nellie Berntsson har sina hästar. Hon hade fått det jättebra där!


Idag ska Bernhard opereras, vi ska vara i malmö halv 8.. På morgonen!! Så Det blir att köra vid halv 6 ungefär, så jag får gå upp runt halv 4-4 tiden så jag hinner allt. Vi har borstat honom och tvättat av honom redan, så han ska bara få mat och lastas.. Är dock inte helt säker på att jag ska med eftersom att han kommer att ha så ont just där efter operationen, och jag vill inte se det.. Så jag får fundera lite på det, annars åker mamma och pappa tillsammans, för operationen tar ju trotsallt 4-5 timmar..


Idag vid 5 tiden så åker jag till Emma med Kippi över lovet. Vi ska rida, mysa, kolla film, och bara ha kul! Som alltid när vi träffas! <3


Följ mig på sociala medier: Instagram: Ridsporttuva

Youtube: Equestrian Tuva


Tack för att ni läste! Gilla och följ gärna min blog så är ni bäst! LoveU<33Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments