Hej igen!

Idag har jag varit i skolan, ridit och ska om en stund gå ut och hålla på med hästarna och ta in saker och putsa, för jag och jatzy gör en lokal tävlingsdebut på lördag! Vi hoppar en LD i fjälkestad, jag skulle egentligen hoppat LC men vi fick rida på bett för första gången på 2 veckor idag, så det fick bli ett klassbyte. Imorgon ska iallafall jag, elemina och några till ut på stan o ha kul, sen följer elemina med mig hem på natten och sen tävlar vi på lördag! Vi kommer att vara hemma runt 1 på natten och sen ska vi upp klockan 5 på morgonen för att knoppa Jatzy osv... Men de fixar vi säkert!


Som ni kanske vet är jag sponsrad av K9 och pavo bland andra och idag fick jag hem mina första saker från K9! Det var pälsglans, shampo och balsam och det ska bli jätteroligt att testa det imorgon!

Idag så tränade jag Jatzy för mamma litegrann i ridhuset och tog några språng för att förbereda henne på lördagens höjd som är 70cm. Det gick jättebra, men hon tar upp huvudet lite innan hindret, så vi ska sätta på en martingal, sen är allt verkligen perfekt!

Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni får den bästa helgen!

Kram Tuva

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments