• Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt, RESA

Sommartider hej hej sommartider, i Januari. Såhär inleds alltså mitt 2018. Året jag fyller 18 också, helt sjukt. Känner mig verkligen inte att den åldern passar mitt mentala men äsch vem är någonsin redo? Mitt nyår spenderades med massor av toppentjejer som jag bjöd över på middag hos mig och bilder finns det inte många från den kvällen. Jag fick stressa en del den dagen så tyvärr kom inte mobilen fram i de bästa lägena. Dock så är det minnet som betyder något, det var ju super!!! Jag bjöd på plick-plock mat till mina gäster vilket uppskattades, tror jag hehe. Nej men de verkade nöjda så håller mina tummar.

Dagen efter klev vi upp vid 9, eller dem som sov kvar. Mina föräldrar var nämligen på landet som varje år då min lilla vovve är raketrädd. Om han inte får köttbullar såklart. Runt 11 kom resten av familjen hem och jag, mamma och pappa begav oss mot Arlanda. Pappa hade insisterat att han skulle agera skjuts till mig och mamma, så vi är nu här i Thailand på en mysig tjejresa. Jag har tidigare nämnt hur jag ska vlogga osv men jag struntade i att filma denna dag. Jag går ändå runt och är jetlaggad till 100%. Ska gå och lägga mig så fort detta inlägget kommit upp och då är klockan halv 8 på kvällen, thailändsk tid. Imorgon får vi se om jag filmar något. Tror det blir två vloggar totalt och sen ska jag slänga ihop en större video från de flesta dagarna. Resultatet hoppas jag blir tipp topp!

Jag och mamma avslutade kvällen med roomservice då vi vet att vårt humör verkligen inte håller eller passar på restaurang. Trötta och hungriga. Ni vet ju hur det brukar sluta. Mätta och belåtna ligger vi nu i sängen och ser fram emot att steka hela dagen imorgon fram tills på kvällen då vi tänkt att dra oss till en marknad. Hoppas vädret samarbetar! Vi ses imorgon,

PUSS!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments