• Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt

... så hade jag antagligen tröttnat hehe. Nej men realistiskt sätt så hade jag tröttnat om den dag jag anser vara "den bästa i mitt liv" skulle upprepas varje dag, eller? Bortsett från ironin så hade jag en jättemysig dag med migsjälv, precis som jag vill ha det! Trivs nog som bäst i mitt egna sällskap, behöver lixom ingen annan som ska bekräfta att min närvaro är bra eller dålig. Jag har verkligen lärt mig att älska mig själv i just dessa stunder. Nu refererar jag inte till utseendet utan bara kring tillvaron. Alla borde känna ett lugn och en säkerhet i sig själva. Massor av myspys som ni redan vet att jag älskar!!!

Angående den nya trenden eller kampanjen #metoo ger mig glädjetårar. Sånt fantastiskt budskap som bara fler och fler ställer sig bakom. Det räddar verkligen liv. Det finns tjejer som blivit utsatta av sexuella trakasserier och kräkningar som inte vågar berätta om det. De stänger sig inne för det är jättevanligt att man skyller på sig själv. Tankar som "jag borde vetat bättre" eller "jag borde haft på mig något annat" dyker upp hela tiden. Tjejer, det är INTE ert fel! Jag ska kunna gå i vad jag vill, hur jag vill och med vem jag vill utan att bli utsatt för handlingar jag inte vill bli utsatt för. Ett nej är ett nej. Jag förstår inte människor som tycker det är okej ändå? Hur är det ens njutbart?? Det är väll en bättre känsla om båda parterna tycker om det? Äch, människor är sjuka i huvudet och snart inser alla det. Tänker lägga ut ett inlägg på instagram med en av bilderna ovan och bara sätta äckel på plats, för fuck dem!!! ÄLSKAR er alla som står upp för er och era rättigheter, oavsett kille eller tjej eller vafan du vill! Sån jäkla POWER!!!

PUSS!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Må vara det bästa collaget jag gjort, pizza <333

Hej och hej och hej på er!! Måndagshype här från min sida då jag varit ledig heeela dagen. Eftersom jag går i en skola med blockschema (vad är blockschema??) så har jag bara 2 lektioner på måndagar. Första lektionen så hade vi muntliga prov i matte, men mitt är på fredag vilket betyder att man inte behöver komma på de resterande mattelektionerna. Sedan var det juridiken som vi fick möjligheten att välja valfri plats att skriva vår inlämning på, och då valde jag soffan hihi. Dock så har jag faktiskt inte lagt någon tid på det arbetet idag då jag har svenska prov ish imorgon och spanska prov. Alltid lika skojsigt!! Men bilderna på vår fantastiska och väldigt blandade pizza är från i fredags. Jag och Klara drog hem till Ebba för både fix och pizza innan vi drog vidare på festen jag nämnde tidigare. Jätterolig kväll! Vill förresten säga varsågod till Klara som lånade mina byxor hela kvällen. ;)

Detta var vad jag hade på mig i fredags. Faktiskt väldigt olikt mig på fest då jag föredrar mörka färger. Vet inte om jag riktigt trivdes när jag såg mig själv i spegeln men var väldigt bekväm! Byxorna är ett par favoriter till vardags så ville testa de en utekväll. Jag måste bara säga att jag älskar mina skor!! Ett par jättesöta slipons med en knutvariant på fötterna. Dock så är de en storlek för små men det höll hela kvällen. Det var dock promenaden till bussen på morgonen som tog kål på fötterna. Har en svullen lilltå på vänster fot nu. Så måste påminna mig till nästa gång jag ska ha dessa och sedan sova borta, ta med ett par extra!!!

PUSS!!!

Likes

Comments

Magiskt fina va? Det var faktiskt del av vårt skolfoto som vi tar, och antagligen alla andra också haha. På vår skola så är det lite annorlunda jämt emot andra då vi har spex-foto varje år. Jag vet att många klasser har det någon enstaka gång OCH ett vanligt. Men vi har bara spex. Vårt tema i år var radarpar och jag tyckte det blev ett grymt bra klassfoto. Vi får se vilket tema det blir sista året. Såg massor av treornas foton som hade jättebra teman som "3års kalas", "Jesus (våran) sista måltid (foto). Hoppas vi kan vara lika kreativa!

I helgen så är det lite blandade planer som händer. På fredag är det fest hos min kompis (dyker säkert upp lite bilder därifrån) och sen på lördag är det plugg, plugg och plugg som gäller. På söndagen sen så ska jag jobba hela dagen så hoppas på att få alla uppgifter klara på lördagen. Väldigt ambitiöst men får kämpa mig fram. Jag vet ju att känslan av inget plugg är den bästa känslan så. Tycker det är rätt klassiskt av lärare att placera alla uppgifter innan lovet, vilket jag kan förstå då kursen måste fortsätta och nytt måste introduceras. Jag har verkligen inget emot att de lägger alla uppgifter så. Det är ju ens egna fel om man har mycket sista veckan.

PUSS!!!!

Likes

Comments

Allmänt
Hehe lite sådär småkul med rubriken ändå?? Tycker att hösten är mysig så länge det är kyligt, soligt och färgglatt. Men i Sverige så existerar den (om vi har tur) i 3 dagar. Att passa på med bilder på lövdränkta skor är ett måste! Ber om ursäkt för min ostkrokiga kropp på bilden nedtill vänster, men det var den enda som visade vad jag faktiskt hade på mig den dagen bilden togs. Väldigt höstig om du frågar mig! Jag vill snabbt tacka för all den fina respons jag fått privat angående mitt senaste inlägg. Superroligt verkligen!!! Blir jätteglad att inläggen kan tolkas som lärorika och kritiska istället för kränkande.

Min helg har verkligen varit tipp-topp om ni frågar mig. Mysigt med en hemmakväll på fredagen då jag skulle upp och jobba ett heldagspass dagen efter. På lördagen så gick jag på bio efter jobbet med Jenny. Vi såg "It" eller "Det" som det heter på svenska. Engelska kan verkligen vara ett så mycket finare språk ibland haha. Filmrecension? Jo jag tyckte personligen att den var bra. Det var lixom en dålig stämning som hängde i luften hela tiden vilket en thriller ska skapa. Den var samtidigt väldigt komisk. Har man ett vetande kring vad filmen är baserad på så bör man veta att den är speciell och har en humoristisk sida också. Som jag sa till Jenny så var jag rädd i varje situation fram tills jag såg clownen, eller Bill Skarsgård. Jag vill inte spoila för mycket till er som ska se den, men jag rekommenderar STARKT att se den på bion och inte hemma i vardagsrummet. Det blir en helt annorlunda stämning då.

Jennys Youtube / Jennys Instagram

Något jag verkligen har börjat tänka på nu är att skapa en fin instagram. Hur töntigt är inte det? Det roliga är att det kom på tanke EFTER min senaste bild. Jag tänker bara på hur jag ska fotobomba när jag är i Thailand sen. Vet inte direkt var syftet är utan bara något för mitt egna nöje. Så ni som följer mig på instagram, se fram emot lite roligare bilder nu! Hoppas jag.

Puss!!!

Likes

Comments

ÅSIKTER

Detta inlägg är väldigt åsiktsfullt.

Min hund är verkligen min ögonsten. Och hans väldigt gulliga ansikte ska bidra med positivitet till detta smått negativa inlägg. Detta kommer handla om hur folk ser på varandra här där jag bor, och då pratar jag inte om Stockholm i helhet utan i min lilla kommun utanför. Vad jag har märkt är att folk här har väldigt mycket agg mot mig här tyvärr. Jag ser det helt ärligt inte som ett problem men som rubriken lyder så är detta en shoutout till er som får människor att känna sig illa omtyckta utan konversationer. Vad jag försöker göra mest här i livet är att bidra med positivitet på alla sätt jag kan. Att ge någon ett leende eller ett hej betyder mycket. Därför är det så svårt när jag får en snabb blick bort eller en ful blick tillbaka. För er i min kommun, som läser detta och känner att ni någon gång gjort såhär så undrar jag bara varför? Jag menar mer vad gör man för att förtjäna er goda ton istället för skitsnack. Tyvärr kan jag ju säga att det mesta skitsnack som sker runt om mig, eller vilken person som helst, dyker alltid upp hos denna tillslut. Jag har absolut inte emot någon som inte gjort något illa mot mig eller mina vänner. De flesta i min kommun har knappt pratat med mig om de absolut inte måste. Problemet kan ju ligga i att jag inte går i skola här, att jag då kanske blir oviktig? Jag förväntar mig inte inbjudningar hit och dit, utan bara ett bemötande som inte slutar med knivar i ryggen. Detta utförs av både killar och tjejer.

Varför jag skriver detta inlägg är för att dessa människor som beter sig såhär i min närhet och på helt andra platser runt om i Sverige måste inse, det skadar inte att vara trevlig. Jag tycker innerligt synd om de som känner att de måste segregera vilka man bör vara trevlig mot. Jag fungerar på ett sätt att om jag har hörlurar så ser jag antagligen inte människorna runt om mig, och jag kan förstå de flesta som är likadana. Är man fokuserad på något annat så har jag absolut förståelse. Men vissa gånger så märker även mina vänner jag tar till kommunen hur en blick kan säga mer än 1000 ord, även mot de. Det är lite som att du är endast accepterad här om du lever, umgås och endast är här. Och jag VET att det finns liknande i andra kommuner vilket suger. Sedan vill jag samtidigt säga att jag ÄLSKAR er som är tvärtemot det jag säger är ett problem. Det finns ju personer jag uppskattar såsåså mycket här i min kommun också. Det finns dock en nackdel med det också. Dessa människor kan komma till mig och fråga om vissa saker är sanna och så vidare, saker som de människor vilka inte känner mig har hittat på. Det räcker inte med att bli nästan utfryst utan det ska även skapas skitsnack? Då undrar jag, vad har jag gjort för att förtjäna detta? INGENTING. Jag har absolut inte varit såhär mot någon som inte skadad mig eller någon i min närhet, för jag lever efter moraler som ska styrka oss som människor, inte separera.

Hoppas verkligen folk som känner igen sig kan antingen inse felen eller bara förbättra, för jag tycker inte att det är okej. Som sagt så påverkar det absolut inte mig men jag vet människor som kan må riktigt dåligt, och nu står jag upp för dem för jag har en röst som inte har begränsningar.

Till mina vänner, fyfan vad ni är bra. PUSS!!!

Likes

Comments

Allmänt

Bild på mig och finaste Klara som fyllde år i fredags och två träningsbilder från två olika pass.

Många dagar har passerat, få inlägg har skrivits. Har absolut ingenting att skylla på. Men som jag har nämt förut så får förväntningarna på mitt bloggande inte vara på topp. Då jag är väldigt ny fortfarande till det hela konceptet och inte funnit vad ni finner intressant, eller intressant för mig att skriva om. Ska skriva några utkast bortsett från detta inlägg ikväll om det fortsätter att rulla på här hemma som det ska, alltså att inget annat dyker upp. Men men vi får hoppas på att min kreativitet bara exploderar ikväll och framöver hehe. Ska förresten sluta med 20 saker om mig då jag har kommit till insikt att jag 1. inte har så ofantligt massor av roliga fakta om mig, 2. det känns lite ensidigt hela konceptet så skippar det!

I fredags som sagt så fyllde min bästa och finaste vän Klara 17 år, tjiho vilken nödvändig ålder! Bara 1 år kvar bubbis, ett drygt halvår för mig hihi. Vet dock inte om jag ser fram emot så mycket ansvar, men det är dags att ta mig i kragen. Nej men på fredagen blev jag bjuden hem till henne och vi tillsammans med både släkt och pojkvän åt middag i hennes ära. Det var super mysigt och kvällen avslutades faktiskt i en bil med ett helt annat umgänge. Mina fina tvillingsäggisar Jill och Jessica hade utlovat att vara taxi för kvällen åt mina föräldrar som var inne i stan på Thomas Ledin. Då när showen var slut så passade de på att hämta mig hos Klara på väg ut till stan. Det var också väldigt kul. Annars hade jag inte tagit upp det här ;-) Dagen efter så var det dags för oss som är Klaras vänner att få fira henne på egen hand. Så jag och hennes pojkvän ställde till med en överraskningsfest som blev mycket lyckad då hon blev både överlycklig och överraskad! Vilken lättnad. Har varit såsåså jobbigt att ha smygit med detta i flera veckors tid och HOPPATS på att ingen skulle råka berätta för henne... (Hanna Hällman var min största oro). Kvällen var verkligen jätterolig och är ytterst tacksam för alla som ville dyka upp och fira Klara!

Träningen har varit lite svajig då min förkylning bröt ut i samband med allt. Så jag mådde inte bra i fredags, lördags, söndags och det blev bättre igår. Att stanna uppe sent när jag inte mår bra var inte en toppenidé men det var värt det faktiskt. Så jag spenderade hela söndagen på soffan då jag eventuellt fått feber. Hade då ett träningspass innan och efter denna "bomb". Båda passen rullade på men sinnet var inte riktigt där. Alla träningspass behöver inte vara de bästa, men jag vill alltid gå ifrån gymmet med en nöjd känsla vilket inte hände. Men men...

Hoppas ni saknade mig lite så ses vi snart, PUSS!!!

Likes

Comments

... och hur ska jag kunna skriva detta inlägg utan att få någon att känna sig kränkt, träffad, ledsen eller sur? Jag kan bara säga att ta ni ska ta det med en nypa salt. Det här är endast från vad jag har gått igenom under oftast längre perioder. Så om någon av mina fina killkompisar känner sig träffade så är det absolut inte fallet. Även så har ingen "engångsgrej" bidragit till detta heller, alltså någon enstaka händelse eller liknande. Jaja det får väll bära eller brista helt enkelt.

Jag är en tjej på 17 år och har under mina 17 år här på jorden, i Sverige och ja i Stockholm gått igenom massor. Men just detta inlägg kommer fokusera på just varför jag har en förstörd bild av relationer med killar som har med mig i bilden. Så jag vill snabbt bara säga att jag INTE HATAR KILLAR på något sätt utan ser alla människor idag som individer. Men varför just detta inlägg är fokuserat på vad just killar har gjort mot mig är för att jag är hetrosexuel och är attraherad av just dem. Som rubriken lyder så är jag väldigt anti att ha pojkvän. För killarna jag stött på som jag varit attraherad av osv har inte varit snälla. Jag har blivit allt från slagen till spottad på av killarna jag umgåtts med. Jag har blivit kallad ful, äcklig och tjock. Jag har blivit behandlad som något slit och släng. Jag blir även dagligen utsatt av sexuella trakasserier. Killar (i detta fall) som skriver till mig och kommenterar min kropp. "Najs tuttar", "Vill du ligga?" osv. Här om dagen så testade jag de jag har på snapchat, och ja då testade jag alla. Jag la ut en av bilderna som kom upp i inlägget Bada med mig på min story. Och då så kom det in massor av fina meddelanden av olika killar som sa bland annat "om jag skulle vara där naken med dig så hade vi gjort annat än att bara bada ;)", jag hoppas att det killen syftade på var att han skulle hoppa i en höstack eller liknande. Men för säkerhetens skull så tog jag bort honom, inklusive sex andra killar. Jag känner mig utsatt. Att jag tycker om min kropp, inte bryr mig om andras åsikter ska göra så att jag blir utsatt känns ju helt fel. Jag är glad för att jag är jag så låt mig vara lycklig. Att människor inte kan förstå att de sårar på djupet är helt sjukt. Att sedan gå och kolla åt ett annat håll och vara obrydd är inte okej. Alla misstag jag har gjort i en relation har jag erkänt, bett om ursäkt för eller förklarat. Ändå så får jag höra det om och om igen istället för att personen i fråga kan stå för sina egna misstag. Människor måste inse att ett fel är ett fel oavsett i vilken situation eller händelse.

Men varför just min kärleksbild är förstörd finns det ett flertal anledningar till. Självklart tror jag på kärleken då jag har inspirationer som mina föräldrar, vänner runt om mig och många flera, men jag tror inte det passar mig. Jag blir sårad gång på gång på gång. Killarna jag stött på har tagit emot mig med öppna armar, gjort mig lyckligast i världen, fått mig att bli världens ledsnaste människa och sen kastad i soptunnan. Jag tycker inte det är okej och jag tycker att INGEN ska få uppleva detta, oavsett läggning eller kön. Jag vill se alla lyckliga. Men varje gång jag upplevt lycklig själv tack vare en kille som jag betraktat som mer än bara en vän så har jag även slagit botten. Jag är skärrad för livet tack vare vissa personer, det är osynliga ärr som aldrig kommer att försvinna.

Jag älskar mina vänner, både killar och tjejer. Jag är så otroligt tacksam att de finns med i mitt liv. När jag blivit trampad på, spottad på och ja helt förstörd så finns ni alla där för mig. Herregud vad jag värderar vänskap som det viktigaste i mitt liv. Jag vill även be om ursäkt till de jag varit iskall mot. Men min tillit till killar som visar intresse är på 0. Men jag hoppas verkligen att någon kommer och motbevisar mig. För som sagt så älskar jag killar men inte de som är dumma. Samma sak med tjejer såklart. Hoppas ni tyckte om ett lite mer åsiktsfullt inlägg och inte bara frid och fröjd. Jag vill inte dra ut på ämnet alldeles för långt men säg gärna till om ni vill veta i mer detalj eller ett annat ämne kanske? Hoppas jag inte gjorde er allt för besvikna men jag vet inte riktigt vad det är ni söker. Jag har massor mer att berätta om just det här, men som sagt så är det efterfrågan som styr.

PUSS!!!

Likes

Comments

Allmänt
Angående att jag hoppades på ett kräftskive inlägg så hade jag för höga förhoppningar på fina bilder.

Glömde helt bort hur kladdiga kräftor är och att de inte är de mest fotogeniska djuren som finns. Dessutom så har jag fake ass friends som tar med sig sushi istället för kräftor, lite små skumt. Så inget magiskt kräftbord var på plats. Ni får nöja er med tanken av en väldigt mysig kräftskiva (med sushi) och massor av skratt. Det var verkligen en bra kväll så tack alla! FYFAN förresten!!! Jag och min kompis Ebba gick hem till mig efter kräftskivan. När vi kan se mitt hus så dyker det upp en mörk siluett (det var mörkt ute) bakom oss som börjar skrika på oss, att vi skulle stanna osv. Han kanske inte ville något illa men fyfan vad läskigt det var. Så vi sprang den sista biten hem då Ebba kom på det fantastiska förslaget "Ska vi springa?" istället för att agera haha. Obehagligt som obehagligt.

Bilderna är från min och Jennys dag inne i City. Hon vloggade faktiskt som om ni vill se mig skämma ut mig så kan ni se det HÄR . Jag hade målet att köpa en mössa och TITTA jag fick faktiskt hem en. Väldigt imponerade av mig faktiskt. Brukar aldrig hitta det jag letar efter. Men det är väll rätt vanligt? Som att åka och shoppa när man har pengar och bara spenderat pengarna på mat. Klassiskt. Och när jag inte har pengar så hittar jag ALLT jag vill ha. Väldigt orimligt. Om ni inte har fattat det så är det mössan på bilden. Här kan jag även flikat in om en ny sak om mig. Jag har så svårt att hitta mössor för mitt huvud är så stort och runt. Självklart är det inget problem förutom när det gäller just mössor. Mitt hår är stort så om jag ska ha mössa så brukar den vara alldeles för slimmad och så fluffas mitt hår ut under bara vilket resulterar med att jag ser ut som en snopp.

Fikan på bilden består av en Chai och mudcake från min sida. Jag hatar verkligen kaffe. Där har vi den andra saken i dagens inlägg haha. Folk säger att jag tappar vuxenpoäng osv men jag ser det inte riktigt som ett problem. Koffein är ändå inte så tipptopp för hälsan och hjärtat och ja ni vet ju. Så jag är nöjd över mina tappade vuxenpoäng.

PUSS!!!!


Likes

Comments

Två selfies från häromdagen bara hehe.

Som sagt så har inte så mycket hänt denna vecka. Jobbade både onsdag och torsdag så inga intressanta dagar. Ikväll så blir det lite festligheter med kräftskiva hos min kompis Victoria. Hon har den för mig och några vänner och det kommer bli SUPER-mysigt!! Dock ska ju inte alla äta kräftor ens, får se hur jag gör faktiskt. Känner att kräftor faktiskt inte är så mättande. Dock så blir det bra oavsett ska jag se till! Jag hoppas vi tar massor av bilder som jag kan uppdatera bloggen med i helgen någon gång.

Träningen har verkligen inte varit på topp denna vecka, både jobb och skola har varit i vägen. Får nog dra mig ner imorgon och springa. Vi får dock se hur det blir för jag har en engelska uppsats vars utkast ska vara klart på tisdag. Men en timme finns ju alltid över en hel ledig dag. Så inga ursäkter!!

Två saker om mig då, vi kan börja med hur jag faktiskt har haft tandställning. Det är bland det bästa jag har haft. Och till er som är rädda för att det ska bli fult, göra ont eller vara i vägen så säger jag direkt att INGET STÄMMER, eller inte i mitt fall. Jag hade min i ett år och då spänner man ett flertal gånger. Jag tyckte inte det gjorde ont någon gång. Jag hade även gummiband som inte heller var i vägen. Så för er som är rädda, oroa er inte!

Den andra saken för idag är ÄLSKAR superhjältar!!! Marvel är min absoluta favorit "genre". Det måste nog ha med min pappa att göra. För er som är intresserade så är Iron Man och Starlorde mina favvisar <3 Alla har sina intressen som kanske inte passar in i bilden. Är så intresserad av superhjälte-filmer så det bara sjunger om det hihi.

Hoppas på bättre uppdatering återigen i framtiden, PUSS!!!

Likes

Comments

Allmänt
Lite suktade måste ni bli när ni ser ett mysigt bubbelbad SAMT choklad?? Om inte så blir jag imponerad. Varför inte lyxa till det lite en söndagskväll såhär? Inte för att dämpa söndagsångesten, för den brukar aldrig dyka upp hos mig. Har inga direkta problem kring att gå till skolan. Eller jo det kan ju vara tufft efter en längre ledighet hehe. Det är ju aldrig fel att ha det extra mysigt bara för att. Ett koncept som jag kan tolka olika. Att folk känner att de endast får unna sig då de känner en negativ känsla. Att först när man mår dåligt som man får göra något som unnar en. Lyxa till det när fan ni vill hörrni!!!

Nu glömde jag direkt att jag skulle lägga till två saker om mig i det förra inlägget, vilket var väldigt klantigt. Så då får jag helt enkelt dra fram fyra små fakta om mig.

Jag kan börja med att jag har EXTREMA "trust-issues" just nu. Har haft väldigt enkelt att lita på människor och släppa in de flesta väldigt lätt, hela mitt liv. Efter några händelser som hänt inom ett lopp av 2 år så har jag blivit väldigt osäker i mig själv. Jag har tänkt att ta upp det mer detaljerat i ett längre inlägg i framtiden. Känns opassande att göra det just nu för då kommer fel människor ta illa upp helt enkelt. Men se fram emot inlägget "Varför jag inte vill ha pojkvän" så kan ni få fantisera kring vad det kan handla om.

Som person är jag väldigt glad och blir sällan ledsen, tycker illa om någon eller blir sur. Självklart finns det flera saker som faktiskt stör mig men det är inte mycket. Jag försöker leva varje dag så positivt som det bara går. Något som stör mig extremt mycket är när folk placerar mina tankar. Alltså att personer hittar på att jag är sur på något, att jag har ett problem med något eller liknande. Jag har fått förklara massor av gånger den senaste månaden för flera personer hur vissa saker inte stämmer. Människor runt om mig har alltså hittat på att jag är sur eller liknande, istället för att ta upp det med mig direkt.

Min drömhund har varit mops sen långt tillbaka. Självklart älskar jag min hund med hela mitt hjärta och INGEN skulle någonsin kunna ersätta honom. Vad jag menar är alltså att min nästa hund hoppas jag blir en mops. Det kommer vara svårt för de är först och främst väldigt dyra. De är även fel-avlade så att hitta en ordentlig uppfödare kommer säkert vara en svårighet. Och det sista är att hitta tid till en hund över huvud taget. Jag syftar då på att min nästa hund ska köpas då jag flyttat ut. Men i samband med flyttningen så kommer jag antagligen plugga eller jobba. Och alla bör veta att en hund behöver mer tid än bara morgon och kväll.

Och den sista saken är just vart jag arbetar. Jag har aldrig tagit upp vart jag jobbar utan mer att jag jobbar. Min arbetsplats är McDonalds. Väldigt lyxigt eller hur? Nej men det är ju en start på min framtid som ska innehålla jobb. Pengar som pengar. Bra på CV:t är det också hehe.

PUSS!!!

Likes

Comments