• Snapchat
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Allmänt

Min vän Axel fyllde år härom veckan och firades nu i efterhand. Bjöds på allt från snacks till bål och ja ni ser ju vad smarrigt! Något som är minst lika smarrigt är tjejen i svart bredvid mig, alltså Klara min bästa vän sen långt tillbaka. Jag uppskattar vänskaper överhuvud taget men det är ju något fint med de som varat så länge. Att hålla ihop i vått och torrt. Hoppas alla ni har en eller flera kompisar ni kan gå tillbaka långt i tiden med! Annars är det bara att skapa hållbara vänskaper nu som varar en bra tid framåt!

Vad som sker i helgen är att jag ska på ett födelsedagsfirande till och ett poolpartaj på söndag. Fullt ös men det ska bli jättetrevligt. Ser verkligen fram emot att slita på min sovcykel ytterligare nu inför min slitsamma jobbvecka som jag nämnde förut. Jag ska vara på plats 07:30 på måndagen så önska mig lycka till! Ska försöka få upp lite inlägg i helgen och nästa vecka men förvänta er inget stort. Vet inte hur intressant det är att läsa om hur jag tar mig ann gruppen jag ska lära ut fotboll till nästa vecka. Vi får helt enkelt se!

Puss och kram!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla fina! Jag har inte haft så mycket för mig de senaste dagarna därav den dåliga uppdateringen. Men vad som har skett är att jag ännu och en sista gång åkt ut på landet för den här sommaren vilket är lite sorgligt... Det påminner ju om att sommaren snart är slut och att skolan börjar snart. Innan sommaren tagit slut så ska jag jobba sista veckan som fotbollsledare. Det är absolut en av de roligaste sakerna jag vet samtidigt som det sliter på en rejält. Tack vare de tider som vi arbetar så kommer min onda sömncirkel att komma i fas och tränas upp ordentligt till skolstarten och mitt jätteroliga nya schema... :)

För att bloggen ska bli lite mera intressant så har jag börjat fundera på två olika förbättringar. Att jag dels har inlägg med videoklipp av mig så att ni lär känna mig på riktigt och inte bara i text. Problemet är då vad jag ska göra för typer av videos som är tillräckligt intressanta och kräver mig i bild för att de ska anses vara underhållande. (Ni får gärna kontakta mig privat eller här nere i kommentarerna.) Den andra idén är att börja slänga upp lite inlägg om hur det är att vara jag. Alltså vad jag har tagit del av, hur jag ser på världen och så vidare. Mina syner på saker och ting som feminism, kompisar och liknande! Samma sak igen så kan ni kontakta mig om det är ett specifikt ämne jag bör prata om! Jag är inte så blyg med att berätta om vad jag tycker och tänker så oroa er inte om det. ;)

Jag hoppas ni har en fortsatt trevlig vecka så hörs vi snart igen, puss!!!

Likes

Comments

Allmänt, Tips, Mode

Ber om ursäkt till er för de smutsiga skorna och ber om ursäkt till mig för de smutsiga påslakanen efter bilden ;)

Idag har det inte hänt så speciellt mycket bortsett från att jag satt barnvakt i några timmar. Vi bakade massor av goda kakor men glömde helt bort att ta bilder tyvärr. Jag sitter nu med datorn i knät efter en väldigt god och hemlagad middag. Samtidigt är jag och min mamma väldigt slut efter att ha blivit irriterade på vår "spis". Eftersom vi renoverar vårt kök för tillfället så har vi ingen tillgång till varken spis, ugn eller diskmaskin. Vi har då improviserat och tagit en minispis med ugn från pappas jobb. För att nu förstå exakt vad jag pratar om så kan ni intresserade se här vilken jag pratar om. Plattorna var så extremt klena och det gick inte att både koka ris samt steka kyckling på den andra plattan. Vi kunde inte heller laga kycklingen i ugnen då man kunde använda den ELLER plattorna, inte samtidigt :) Efter många om och men så fick mamma ta ut stekpannan på grillen och vips så var maten klar.

Väldigt intressant inlägg, eller hur?? För att göra det lite roligare så kan jag prata om skor. Jag har ett STORT behov av skor. Bortsett från klackar för jag har inte sån god kontroll över min lilla kropp att kunna traska runt i sånna utan att se ut som att vingla på en lina... Jag har då allt mellan sneakers till sköna slip-ons som ni ser på bilderna ovan! Det är ett av mina favoritpar, en skön och väldigt mild guldfärg som ger varje outfit lite rolig färg. De är från Love forever tror jag då min mamma köpte de till mig <3 Men jag kan STARKT tipsa om att införskaffa två eller tre par av denna härliga sko! De är så otroligt sköna och enkla. Jag har allt ifrån rosa till silver. Säg till om ni är sugna på att jag gör ett ordentligt inlägg kring skor och hur man väljer rätt par till rätt outfit! (Är dessutom väldigt beroende av jackor också om ni är sugna på samma koncept fast annat plagg ;) )

Det var allt för idag, puss!!

Likes

Comments

Allmänt

Baddräkten är från NA-KD

Igår kom min bästavän Klara ut hit på landet och idag så gav det fina vädret oss idén att ta oss till Linanäs med båten och köpa glass. Så hela familjen förutom hunden hängde med och det var jättemysigt! Var väldigt roligt att även visa Klara de två restaurangerna som ligger där och då deras menyer med ÖVERDRIVNA priser på något så enkelt som en ceasarsallad. Visst tar jag och min familj oss dit då och då men inget som upprepas ofta. Gott är det, men finns som sagt bättre.

Pappa släppte av mig och Klara sen på bryggan på Lilla stranden som vi säger här ute. Vädret hade börjat svika oss redan när vi lämnat hamnen i Linanäs så solen ville inte hålla oss varma. Vattnet var varmt, det är väldigt skönt varje gång då det är en innersjö. Jätteintressant jag vet hehe... Nu drar vi oss hemåt igen men ska tillbaka på måndag igen tror jag.

Det var dagens mysigheter, puss och kram!!!

Likes

Comments

Wow vilket väder Sverige kan leverera ibland!!! Riktigt skönt ute och passar perfekt när jag är ute på landstället dessutom. Kom nyss hem från en kort men mysig promenad med min lilla livskamrat som dessutom heter Cola haha. Nu sitter vi båda två här och svettas, kanske blir ett dopp sen vem vet?

Puss och kram!!

  • 156 readers

Likes

Comments

Allmänt

Tre väldigt olika bilder (bortsett från att två är tagna på samma plats hehe) på mig lite spontant :P

De som känner mig och ofta är i min närvaro vet om att jag har åsikter om exakt ALLT. Både små och stora, både positiva och negativa. Alla åsikter är inte alltid rätta utan kan behöva justeringar från både höger och vänster, det tackar jag mina fina vänner för att ha bidragit till. Men som sagt så är det här en blogg som skrivs av mig, kommer handla om mig och innehållet kommer antagligen baseras på MIG. Så jag ville bara flika in och berätta hur allt mellan himmel och jord kommer dyka upp här, och jag säger redan nu att ta det med en nypa salt. Jag kanske använder stora ord men är samtidigt en i mängden.

Som min fina vän sa till mig igår kväll så tyckte hon att det var asgrymt av mig att skaffa blogg då jag har så mycket funderingar. Så var beredda på både skitsnack och kalas!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder

Den väldigt vackra och slitna staden Pizzo. Ellen hittade smarrigt vatten mitt i allt ;)

Lite grönt och en massor av bilder på mig i min extremt GULA kjol.

I önskan om mer fräknar samt jag i en svart bikini och mina nya fräna brillor.

Sådär, det var alla lite intressanta kanske? Tog inte jättemycket under resan då vi slappade runt på samma hotell hela veckan och området var väldigt öde. Den närmaste staden var Pizzo och som ni ser var det inte den största höjdaren, men en liten stad med stor mysighetsfaktor! Inga matbilder från matkunniga Italien heller då vi åt buffén som hotellet erbjöd och mina tallrikar + maten jag valde (pizza, pasta & pomfritt) var inte så fotovänligt tack vare mig och mina talanger hehe... Men att glassa runt i 30 grader och högre var inte så tråkigt, dessutom så var hotellet väldigt vackert.

Jag tyckte att detta som ett första inlägg faller mig mer i smaken än ett helt inlägg som bara kretsar kring mig med syftet att ni ska kunna lära känna mig bättre... Att lära känna mig gör ni verkligen inte i ett inlägg och tycker ni får skaffa en uppfattning kring mig med tiden. NU RÄCKER DET MED SMÅPRAT!

Hoppas ni dyker upp flera gånger och HOPPAS jag lyckas hålla igång detta! Puss

Likes

Comments