Header

Då var det helg, men inte riktigt för mig då jag ska jobba imorgon och på söndag samt fira kelly som fyller år yey. Nu har skolan börjat igen vilket betyder att det är mitt sista år, Hur sjukt!? Det va rätt skönt att komma tillbaka få in lite rutiner och träffa alla.

På dom två första bilderna var jag på ute bio mitt ute i ingenstans med Malikah och kollade på Mamma Mia. Det var väldigt längesen jag såg filmen men den va lika bra som alla andra gånger, även ett bra avslut på förmodligen mitt sista sommarlov.

I onsdags efter upprop i skolan tog jag en trip med Moa, Natalie och Josephine. Först till Farsta sen virra vi runt i stan i säkert en timme, men tillslut kom vi till ett berg man såg ut över hela Stockholm, jag njöt som bara den där uppe.

Likes

Comments

Rituals doftstickor i doften Spring Garden


Likes

Comments

Kärlek vid första ögonkastet, ursnygg till en vardaglig men också en uppklädd outfit. Detaljerna på koftan gör den väldigt läcker, kolla slitsen på ärmarna, knapparna  och dom svarta detaljerna. Love it

Likes

Comments

​Fick hem denna bronzern för några dagar sedan, efter att ha hört mycket gott om den. Jag kan utan tvekan hålla med, den är jätte fin på och passar perfekt för contouring. Ni hittar den här

Likes

Comments

Halloj på er, idag var planen att jag skulle jobba men precis när jag var påväg fick jag reda på att det inte blev något jobb idag, skönt då jag inte är så jätte pigg. Igår efter ett långt jobb pass blev jag hämtade av Rebecka och Mikaela för att lite spontant åka på en fest, det var kul.

Dagen idag har princip endast bestått utav att jag legat i sängen tagit små powernaps samt tagit det lungt, och dagen lär fortsätta på exakt samma spår.

Likes

Comments

Så go filur på alla sätt och vis, ÄLSKA

  • 226 readers

Likes

Comments

Halloj på er! Oj va längesen de va jag skrev ett sånt här inlägg, haha. I förrgår var jag med Rebecka och vi fick chansen att gå på Therese Lindgrens förhandsvisning av filmen nerve, den va faktiskt väldigt bra och spännande! Ett bio tips till er ungdomar.

Gårdagen bestod av lite egen tid med Victoria vi strosade runt i affärer ända tills fötterna nästan domna bort av trötthet, vi avslutade sedan med en fika och lite tjejsnack. Fick med mig en jätte fin kofta från Zara, bilder kommer sen.

Likes

Comments

Efter en stor skur fick blommorna plåtas samt skallbagen (?) med otroliga färger.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw