​Min dag, började med tårar. Mitt i natten. Hela dagen har gått åt att förhindra panikattacker.  Har sett skuggor överallt ocj de känns som om jag är förföljd. Förföljd av mina tankar. Mörka tankar som bara vill mig illa. Stress att jag inte får må dåligt. Rädslan för allt. Jag vill träffa en kurator eller psykolog, men då vet folk att jag mår dåligt. Och de vill jag inte.... För de kommer bara vifta bort de och säga jag är okej.

Men jag känner inte mig okej...

Likes

Comments

​Hej, mitt första inläg...

Denna bloggen är en anonym blogg som jag bara kommer använda för att skriva av mig. 

Läget just nu för mig är inte bra. Och jag känner att jag inte har någon i min närhet som kommer ta mig seriöst då det aldrig har hänt.

Jag kom till via provrör, alltså är jag ett barn som mina föräldrar velat ha. Men jag är inte ett ensamt barn. Jag har ex antal syskon. Och deras känslor har alltid tagits seriöst. Jag har alltid blivit kallad den som överreagerar och är överkänslig.

Efter en turbulent barndom med många låtsas vänner och skilda föräldrar blev jag deprimerad. När jag inte hade skola att tänka på stod jag brevid motorvägen och tänkte ta mitt liv. Innte förrän en kompis gjorde likadant så upptäcktes jag, men där var mer fokus på Hen. Jag glömdes bort då jag inte hade rikiga anledningar att avsluta mitt liv. Hen var viktigare... Sen dess har jag kämpat med självmords tankar konstant. Kommentarer så som "hur kan du vara deprimerad? Du ler ju hela tiden" "jag mår sämre än vad du gör" och "vadfan har du att vara deppig över" 

Jag har blivit våldtagen fler gånger ån vad jag har fingrar, men min familj vet bara om 1... 

Idag har tankarna börjat bli hemska. Jag kan inte stoppa dem... De är allt ifrån att stå vid tågräls till att stoppa fingrarna i halsen och låta anorexia ta över mitt liv. Och de känns som ifall jag försvinner, kommer ingen sakna mig. Utan de kommer känna lättnad att jag är borta, sucka över att de ska behöva gå på begravning. Eller att där inte är en själ, inte ens min så kallade familj. Då de har viktigare saker än att begrava mig. 

De är få av mina tankar just nu... 

Likes

Comments