Just nu sitter jag med Norma och myser i min soffa, tidigare idag var vi på Prime Burger och åt lunch med Ellen, om jag ska betygsätta maten skulle den nog få en 6/10 då den va lite torr men som tur hade dem en jättegod sås, dock va deras cheese fries jättegoda!! Vi satt på den som ligger på Birger Jarlsgatan tror den kommer bli mysigare när uteserveringen öppnar.
De va allt från mig hoppas eran kväll blir mysig!!

Outfit:
Tröja~Boohoo
Kjol~hm
Skor~Boohoo
Jacka~Dennis Maglic

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 117 readers

Likes

Comments

Gårdagen va lite skum. De började med att jag vaknade jättetidigt och blev på dåligt humör, men sen vid lunch ringde Marias pappa ner oss och så fick vi leka lite med hans nya motorcykel haha. Senare på kvällen så mötte jag och Maria upp min syster och två till kompisar, så åt vi sushi och satt å myste sen åkte vi hem till en kompis å hängde sen kom jag hem runt 2 men nu så ska jag äta lunch me mina tjejer ses senare!!

Outfit:
Tröja~Boohoo
Jeans~Dr denim
Jacka~Diables
Skor~Adidas superstar

Bh~H&M

  • 136 readers

Likes

Comments

Hej bloggisen!!
Jag vet att jag har varit borta sjukt länge men upp till typ nu så har mitt liv varit sjukt tråkigt och mest bestått av skola och sova haha.
Ska börja uppdatera bloggen mer nu och då kommer den också vara roligare!!
(PS jag är typ blond nu och kan skriva om min resa till blont hår lite senare då jag ska lägga in ljusare färg)

  • 180 readers

Likes

Comments

Jag går i en skola som heter realgymnasiet, en liten skola i Liljeholmen. Jag går stylist linje och det är skit kul kommer i ett annat inlägg skriva mer om den linjen osv. På torsdagar har vi alltid smink lektioner å det är så kul, idag hade vi teori om ögonskuggor sen va de valfritt och då gjorde jag den här sminkningen (bilder nedan) kommer lista alla produkter och försöka länka dem🙌🏽

Ögonskugga: http://www.bonvisage.se/product.html/ogonskugga-reddish-brown-3g?category_id=37
Foundation: "Isadora nude sensation fluid"
Concealer: maybelline fit me concealer
Contour: http://www.fargcollection.se/sv/paletter/440-ny-chokladpalett-1525g.html
Bryn: Anastasia dipbrow pomade "medium Brown"

  • 261 readers

Likes

Comments

Hej alla!!
Tänkte prova den här blogg grejen och se vart det tar mig, är egentligen inte så intressant men känner att jag måste skriva ner tankar osv då och då. Här får ni följa mitt halvt roliga liv hoppas det är kul /// kram Tuva<3

  • 336 readers

Likes

Comments