​Jag är tyvärr lite för hypad när det gäller bikinis, så jag gjorde en en video om dem...

Likes

Comments

Hade det verkligen supermysigt igår på grönan med mina spelisar! Vi kom dit vid cirka 19 efter en riktigt rolig bilresa och var kvar tills det stängde 22. Hann åka en massa karuseller, gå spökhuset, äta popcorn och även vinna choklad. Blev verkligen överlycklig av att vinna och det var så himla kul att för en gångs skull vara den som får vinsten istället för att ge ut den. Kändes liksom helt rätt att få igen för alla gånger jag gett sådan till någon annan, haha! Idag har jag iallafall jobbat och ska jobba nu i några dagar framöver. Helgen är ledig och den ska spenderad i stugan!

Likes

Comments

​Hörni förlåt för en himla dålig uppdatering. Har verkligen kommit in i en bloggtorka. Gör nästan inget annat ä att jobba, haha. Är idag ledig och tänkte att jag kunde spela in en video iallafall. Senare ska vi åka till Gröna Lund med arbetslaget. Vi får se om jag tar några bilder, isåfall lovar jag att uppdatera här! Men så länge får ni nöja er med den här videon. Puss<3

Likes

Comments

Hej på er! Är ledig idag vilket är hur skönt som helst! Har bara legat i sängen sen jag vaknade och har inga planer på att stiga upp inom den närmaste tiden. Senare ikväll ska jag antagligen hitta på något med Julia och Hanna. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, men vi tänkte iallafall träffas och umgås lite!

Är även ledig imorgon och då hoppas jag på lite bra väder så att jag kan få njuta av solen lite grann! Skulle verkligen behövas då jag jobbar det längsta passet någonsin på tisdag. Det är stolt och nykter i Furuvik och det håller på till klockan 1 på natten. Ska dock bli kul att jobba då och ser fram emot det!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är det äntligen dags att dra iväg för att fira in att sommarlovet äntligen har börjat!! Jobbade till ungefär 16.30 och blev hämtad av mamma. Har sedan dess ätit och gjort mig klar och nu ska jag ta bussen för att träffa mina tjejor! Tyvärr är det bara borgis som slutar idag, men vi får fira imorgon igen med Vasatjejerna. Dubbelt firande känns ändå helt okej, haha.

Likes

Comments