Header
View tracker

Hej allihopa, hoppas ni mår bra! Det gör tyvärr inte jag, känner att jag blivit mer stressad nu när skolan skall börja igen, orkar inte med mer prov, läxor, undervisningar mm.. Har hört att högstadiet inte är något emot vad gymnasiet eller arbetslivet är, så jag får väll bara vara glad hehe.

Övrigt om man inte skall prata om skolan så mår jag väll hyfsat bra, lite små problem som man tänker på men det går bra.

Jag har också varit vid frisören i veckan och påbörjat mitt blonda hår som typ kommer vara helt klart tills i sommar iallafall. Det är ju inte så skonsamt för håret att färga och bleka så frisören ville gå steg för steg. Just nu har jag en brun ombre som blir ljusare med längden, förstår ni haha? Jag är tyvärr jättedålig på att förklara saker, men men!

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi, bye!

Likes

Comments

Hej allihopa! Både igår och idag var jag på stan och införskaffade mig 2 nya saker.

Köpte faktiskt en Anastasia Pro Pencil som är en Eye shadow Primer & Color Corrector                                               (färgen - Base 1) - läs mer om produkten HÄR

Pris - Ca 245kr

Ursäktar också för bilderna i detta inlägg.. Klockan är runt 23 och det är mörkt och har inte världens bästa lampa, men det är kameran som skuggas;)


Köpte idag en Morris tröja ifrån Julia Hultgren! Superfin grå tröja, skönt material och sitter snyggt på.

Kunde inte bli mer än nöjd med tröjan, ni kan hitta tröjan HÄR

Pris - 1099kr

Ursäktar ännu en gång för bilderna, men men.. Alla har inte alltid tur, haha;()

Ha en fortsatt trevlig dag/vecka. Kram på er!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag är det julafton och jag har ätit första omgången av julmat!! sååå mätt. Klockan 15 är det Kalle Anka som vanligt, och efter det är det paketöppning. Enzo fick ha sin jul dräkt, supersöt.

Har inte så mycket mer att skriva, godjul alla:)


Likes

Comments

Hej igen!! Klockan är nu 12.30 o jag tänkte äta pizza. Idag blir det lite onyttig mat fast ändå väldigt god😜 Jag skall äta Mozzarella E Pestro pizza ifrån Dr.Oetker, supergod. Det fick bli något lätt i och med att jag har huvudvärk och inte orkar att laga någon mat💤 Skulle igenkligen vilja ha lite babyspenat på pizzan men det fanns ju då inte hemma just vid detta tillfälle så det får bli det som är. Älskar denna pizza, den är sååå god. Verkligen! Jag skall passa på att se på gåsmamman nu när jag äter, serien är så spännande och såå bra.

Jag fick också hem våran hund nu på eftermiddagen, så jag skall vara lite hundvakt. Våran söta lilla Enzo..

Super mysigt!!!


Likes

Comments

Hej. Ligger just nu hemma och är sjuk. Har varit hemma sedan igår och haft världens huvudvärk:/ Tror att mycket handlar om skolan och läxor. Stress helt enkelt. Jag hoppas att det blir lite bättre nu efter jullovet, jag hoppas att ni mår bra iallafall. Har inte så mycket annat att skriva faktiskt. Glöm inte och läs mitt första och väldigt viktiga inlägg.

XOXO


Likes

Comments

Att vara sig själv och känna att man duger till är väldigt svårt för många av oss människor! Att vara sig själv är inte alla som vågar eftersom att vi är så olika allihopa, endel människor är väldigt barnsliga som sig själva och blir dömda för att dom är som dom är, endel blir kränkta för hur dom ser ut eller har valt att se ut, att vara sig själv är viktigt för oss alla. Jag tror inte att det är någon som mår bra av att inte vara sig själv, tyvärr ser världen ut så idag att alla ska vara lika och är man inte det så är man töntig, ful, barnslig, skabbig mm.. Så himla jobbigt att inte få vara sig själv, om man sticker ut lite så är det bara uppmärksamhet man vill ha? Nej man är bara sig själv. Alla människor måste ändra deras syn på andra, liksom det är ingen som mår bra över att vara någon de inte är!!

Att duga till andra eller till dig själv är också svårt som människa eftersom att alla har krav på varandra. Jag tycker själv att man ska vara som man själv vill och se ut hur man vill och skita i vad alla andra säger. Om någon säger att du är tjock tillexempel så har du ett val och det är att koppla bort och lyssna på vad du själv tycker, liksom man kan alltid träna om man själv tycker att man är tjock men om någon annan säger det så låt inte dom få dig att träna och göra så att du börjar äta mindre, då kommer bara du att må dåligt och det är ju inte någon som vill.!

Kom ihåg att de alltid är du som bestämmer över dig själv och ingen annan. Ingen mår bra av kränkningar och mobbing, INGEN. Godnatt🌷

Likes

Comments