Header

Att vara sig själv och känna att man duger till är väldigt svårt för många av oss människor! Att vara sig själv är inte alla som vågar eftersom att vi är så olika allihopa, endel människor är väldigt barnsliga som sig själva och blir dömda för att dom är som dom är, endel blir kränkta för hur dom ser ut eller har valt att se ut, att vara sig själv är viktigt för oss alla. Jag tror inte att det är någon som mår bra av att inte vara sig själv, tyvärr ser världen ut så idag att alla ska vara lika och är man inte det så är man töntig, ful, barnslig, skabbig mm.. Så himla jobbigt att inte få vara sig själv, om man sticker ut lite så är det bara uppmärksamhet man vill ha? Nej man är bara sig själv. Alla människor måste ändra deras syn på andra, liksom det är ingen som mår bra över att vara någon de inte är!!

Att duga till andra eller till dig själv är också svårt som människa eftersom att alla har krav på varandra. Jag tycker själv att man ska vara som man själv vill och se ut hur man vill och skita i vad alla andra säger. Om någon säger att du är tjock tillexempel så har du ett val och det är att koppla bort och lyssna på vad du själv tycker, liksom man kan alltid träna om man själv tycker att man är tjock men om någon annan säger det så låt inte dom få dig att träna och göra så att du börjar äta mindre, då kommer bara du att må dåligt och det är ju inte någon som vill.!

Kom ihåg att de alltid är du som bestämmer över dig själv och ingen annan. Ingen mår bra av kränkningar och mobbing, INGEN. Godnatt🌷

Likes

Comments