Header

Hejsvejs! Jag har varit ganska produktiv denna morgon måste jag ändå säga. Har tränat.. och de va väll det, men jag känner mig ändå duktigt. Jag ska försöka plugga lite innan jag börjat fixa mig för ikväll. Det är högst oklart vad jag ska göra än kan jag meddela, men det blir nog bra.

Mina parents har precis åkt iväg på deras dejt som jag gav dom i julklapp. Man kan ju säga att det tog sitt lilla tag, haha. Så när katterna är borta...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello! Det vart en lite väl sen kväll igår, haha. Men jag hade väldigt kul! Först mötte jag upp tjejerna för lite "picknick" typ, vi spelade kub bl.a. Sedan drog vi vidare till några av Ellens kompisar, för att senare rulla vidare till några andra kompisar. Det här känns ju otroligt flummigt? Summan av kardemumman, de va en rolig kväll. Haha. Tråkigt nog glömde jag ta en enda bild, eller en bloggvänlig sådan.

Vilket resulterat i att jag legat hemma större delen av dagen. Träffade Hanna en stund och rensat min garderob. Fun stuff.

Likes

Comments

Hello! Det vart en lite väl sen kväll igår, haha. Men jag hade väldigt kul! Först mötte jag upp tjejerna för lite "picknick" typ, vi spelade kub bl.a. Sedan drog vi vidare till några av Ellens kompisar, för att senare rulla vidare till några andra kompisar. Det här känns ju otroligt flummigt? Summan av kardemumman, de va en rolig kväll. Haha.

Vilket resulterat i att jag legat hemma större delen av dagen. Träffade Hanna en stund och rensat min garderob. Fun stuff.

Likes

Comments

Jag och hanna

Hej vänner!

Jag ville bara kika in och säga hej, hur mår ni? Status– Solen skiner=Tuva blir brun= hon blir glad.

Igår hade jag en fantastisk dag ska ni veta, men jag hinner inte skriva så mycket om det nu eftersom jag måste börja sminka mig. Prioriteringar, haha. Linnea fyller 17 idag, så vi ska fira henne! Jag hade I varje fall med mig kameran igår, och för hoppnings blev det några fina bilder.

Kram

Likes

Comments

Hej vänner!

De har känts som att jag vandrat runt som en levande zombie idag. Var så trött när jag vakna i morse att jag lyckades komma en halv timme sent. Eller ska jag vara ärlig var jag så seg på att hitta kläder och sminka mig att tiden bara sprang iväg och helt plötligt var klockan alldeles för mycket. Förstår inte hur det slutade med att jag gick i hoodie och fula jeans?

Slutade runt tre, eller egentligen fem om man räknar med min gitarr lektion. Efter de har jag tränat och face timat i vanlig ordning.

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Tycker min nya jacka är såå fin! Köpte den på Cubus för typ 300:- Inte jätte varm kanske, men man vet ju aldrig i det här landet om det är jul eller icke.. så vafan.

För min del lär det bara bli en massa plugg ikväll. Har ett samhällsprov på 45(!) sidor tills imorgon.

Kärlek!

Likes

Comments

Glad måndag på er!

I och för sig är dagen inprencip över.. har precis lagt mig i sängen och tänkte försöka sova, har spanska NP muntligt först av allt imorgon nämligen. Känner att jag vill ge upp lite på livet.

Hade endast en lektion idag, vilket var engelska NP. Så efter drog jag och några tjejer hem till Hanna för att de skulle fixa sig till en konsert. Jag var mest med som moraliskt stöd. När de väl åkte tog jag bussen till nagelsalongen och fixa mina nails! Så behövligt efter jag bitit av mina, typ.

Det var den lite roligare delen av dagen, andra halvan har jag pluggat och gått ut med Hedwig.
Puss och kram

Likes

Comments

Nämen halloj! Hur står det till?
Jag känner att jag vill börja blogga igen, hundrade gången gillt (?). Allmänt har det känns som att jag varit väldigt inaktiv på alla mina sociala medier, vilket har varit skönt i sig, meeen har fina bilder på min kamera och behöver någon stans att lägga upp dom. He.

Igår var jag till en början med Hanna, vi köpte med oss sushi till båthamnen och myste. Kvällen rullade på och vi träffa Julia och Jossan. Bl.a. tog jag bilderna ovan, (lånade av Hanna också)!

Kärlek

Likes

Comments

Senaste instagram-bilden!

Hej gänget! Har precis lagt mig i sängen och tänkte sova. Är heelt slut. Gick nämligen på ett träningspass som min gympalärare hade, för jag tänkte att jag ville ha en liten guldstjärna. Efter 20 minuter vill jag lägga mig på golvet och gråta eller spy. Haha. Nej men det var riktigt jobbig, men väldigt kul!

Resten av kvällen har jag pluggat spanska eftersom jag har muntligt imorgon, och mer än så känns det inte som att jag hunnit. Hämtade ut mina glasögon också! Kul. Förmodligen kommer ingen se mig i dom (hehe), men skönt att ha hemma. Nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Tjenixen! Hörnii, vädret idag? Goals
Vaknade ganska sent idag, vart lite chockad tills mamma berätta att man ställt om klockan nu tydligen. Konstigt dedär, haha. Åt super god frukost och sen har jag glassat i solen hela dagen.

Vid fem åkte jag och tränade och lite senare på kvällen mötte jag upp Linnea och Vendela. En bättre söndag helt enkelt! Ligger nu nerkrupen i sängen och tänkte kolla paradise hotel och sen sova!

Likes

Comments