Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget till Karlstad!
Jag mår jättebra idag. Jag känner att jag jag en bra smink-dag och jag sitter med en Nocco och lyssnar på dirty dancing. Den är en bra dag idag!

Här kommer lite bilder från fantastiska Cypern där jag varit den senaste veckan!

Ta hand om dig!

Likes

Comments

Efter vi var hemma hos sandra på brunch så åkte jag hem och träffade Felix. Tog det lite lugnt för att sedan åka till stan igen och träffa tjejerna. Vi slutade på Pinchos, beställde lite drinkar (alkoholfria såklart) och lite tapas!
Super mysigt verkligen!!

Ta hand om dig

Likes

Comments

Vi är hemma hos Sandra och firar henne med god brunch!

Kvällens planer blev inställda så det blir att åka hem till Fellan
‼️

Ta hand om dig

Likes

Comments

Jag är så glad. Eller snarare mer lättad? Jag har gått runt med en ångest ett ganska bra tag. En ångest över var jag hamnar på gymnasiet. Det är egentligen inte så stor grej, då jag vet att även om jag inte hade kommit in på mitt förstahandsval så skulle jag ändå kommit in på något bra och någonstans jag kan tänka mig att gå.

Hur som helst, igår fick vi vårt slutgiltiga besked. Och jag är så så så glad! För jag kom in på mitt förstahandsval. Jag är så fruktansvärt taggad inför hösten. Kanske mest för att jag kommer att få umgås med så många människor som jag verkligen tycker om - under skoltid!


​Ta hand om dig

Likes

Comments

För det första!!
Jag är fortfarande lika beroende av avokadomacka! Finns det något godare?? Jag brukar ha på salt och peppar eller grillkrydda. Godaste <3

Så...
Sommarens planer?
Först och främst så ska jag sommarjobba! Jag kommer att följa med pappa ut på hans jobb genom Sverige när han flyger helikopter. Jag kommer vara som en liten "extra-person" kan man säga haha. Jag kommer tillexempel ha hand om betalningen, dra säkerhets-info för passagerarna osv. Så det kommer jag hålla på med i 9 dagar. Jag gör det mest för den härliga lönen, men också för att få åka ut och göra något! Öka mina erfarenheter (om man kan säga så??)

Felix ska flytta till Karlstad senare i sommar ( :( ) och har nu fått sin lägenhet, så jag kommer väl hänga lite där några dagar också.

Annars har jag faktiskt inte så mycket planer förutom senare i sommar då jag ska till fantastiska Cypern! Jag är såå så så taggad. Älskar att resa och vara utomlands! Helt fantastiskt.

Ta hand om dig

Likes

Comments

Har inte så mycket planer idag förutom lite stros på stan!

Dagens outfit 🌺🌺

Likes

Comments

Jag hade en helt fantastisk midsommar.
Annorlunda men bra!
Jag firade den nämligen i Österrike tillsammans med konfan. Vi bodde på ett hotell som ägs av en svensk familj.

På midsommaraftons-morgonen började vi dagen med en pilgrimsvandring i bergen. Vi gick inte jättehögt upp men det var extremt brant och högt ändå. Och vägen dit var såå jobbig.

Efter vandringen gick vi hem och bytte om till badkläder! Det fanns nämligen ett bad väldigt nära där vi bodde.

Senare på kvällen dansade vi runt midsommarstången vi gjort tidigare under dagen. Så fin lev den <3
Middag åt vi ute i en stuga längre ut på landet, där vi grillade, lyssnade på musik och myste med djuren som fanns där hihi.

Likes

Comments

Idag var den härligaste dagen hittills. Otroligt skön temperatur, och lite mer fritid än annars.
Dagen har bjudit på Pasta Al Dente (stavning??), bad och massa soool. Men även lite tid nere i staden nu på kvällen. Såå himla underbart!

Likes

Comments

Instagram@tuvaforselius