Heeej
Ääääntligen fredag. Sovmorgon och slutar 14:30 med endast chill-lektioner <3 Sen helg! Finns inget bättre än fredagar

Ta hand om dig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

...until it's gone". Precis så har det varit för mig i ungefär en vecka. Mitt spotify premium slutade fungera av någon konstig anledning. Det låter fånigt, men det var verkligen så jobbigt. Det kändes som jag levde ett annat liv nästan, hahaha. Nejmen, jag är en riktig musik person. Jag lyssnar på musik i princip hela tiden.
Hur som helst, har ju haft skönare veckor än det senaste.

Nedan kommer mina favoritlåtar just nu. Klicka på bilderna för att komma till låtarna.

HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
https://open.spotify.com/track/05pTVLcNPvMGoFZgLXIf6v?si=CMnZX5HZTOi4MzZAyaocgQ

Ta hand om dig

Likes

Comments

Heeej!
Jag är verkligen kär den svenska serien "Vår tid är nu" som min mamma tipsade mig om! Den ser man på svtplay, kolla den om du inte har något annat för dig! super mysig !!

Vaknade vid 12 idag. Sååå skönt att sova ut. Behövde det verkligen. Åt frukost i lugn och ro och åkte sedan in till stan för att träffa min kära på bilden nedan. Vi käkade sen-lunch på waynes och strosade sedan på stan. Jag letade födelsedagspresent till mor min <3 som fyller om två dagar. mami <333

något som verkligen förvånade mig var att affärerna reeedan börjar spela julmusik. mysigt faktiskt men liiite tidigt kanske? Det är ju november :/

Ta hand om dig

Likes

Comments

Varför inte börja igen?

Heeejsan!
Det var ett tag sen. Har inte riktigt känt att jag orkat lägga upp något. Mycket har hänt sen sist. Livet rullar vidare dock.

Likes

Comments

Efter vi var hemma hos sandra på brunch så åkte jag hem och träffade Felix. Tog det lite lugnt för att sedan åka till stan igen och träffa tjejerna. Vi slutade på Pinchos, beställde lite drinkar (alkoholfria såklart) och lite tapas!
Super mysigt verkligen!!

Ta hand om dig

Likes

Comments

Vi är hemma hos Sandra och firar henne med god brunch!

Kvällens planer blev inställda så det blir att åka hem till Fellan
‼️

Ta hand om dig

Likes

Comments

Jag är så glad. Eller snarare mer lättad? Jag har gått runt med en ångest ett ganska bra tag. En ångest över var jag hamnar på gymnasiet. Det är egentligen inte så stor grej, då jag vet att även om jag inte hade kommit in på mitt förstahandsval så skulle jag ändå kommit in på något bra och någonstans jag kan tänka mig att gå.

Hur som helst, igår fick vi vårt slutgiltiga besked. Och jag är så så så glad! För jag kom in på mitt förstahandsval. Jag är så fruktansvärt taggad inför hösten. Kanske mest för att jag kommer att få umgås med så många människor som jag verkligen tycker om - under skoltid!


​Ta hand om dig

Likes

Comments

För det första!!
Jag är fortfarande lika beroende av avokadomacka! Finns det något godare?? Jag brukar ha på salt och peppar eller grillkrydda. Godaste <3

Så...
Sommarens planer?
Först och främst så ska jag sommarjobba! Jag kommer att följa med pappa ut på hans jobb genom Sverige när han flyger helikopter. Jag kommer vara som en liten "extra-person" kan man säga haha. Jag kommer tillexempel ha hand om betalningen, dra säkerhets-info för passagerarna osv. Så det kommer jag hålla på med i 9 dagar. Jag gör det mest för den härliga lönen, men också för att få åka ut och göra något! Öka mina erfarenheter (om man kan säga så??)

Felix ska flytta till Karlstad senare i sommar ( :( ) och har nu fått sin lägenhet, så jag kommer väl hänga lite där några dagar också.

Annars har jag faktiskt inte så mycket planer förutom senare i sommar då jag ska till fantastiska Cypern! Jag är såå så så taggad. Älskar att resa och vara utomlands! Helt fantastiskt.

Ta hand om dig

Likes

Comments

Jag hade en helt fantastisk midsommar.
Annorlunda men bra!
Jag firade den nämligen i Österrike tillsammans med konfan. Vi bodde på ett hotell som ägs av en svensk familj.

På midsommaraftons-morgonen började vi dagen med en pilgrimsvandring i bergen. Vi gick inte jättehögt upp men det var extremt brant och högt ändå. Och vägen dit var såå jobbig.

Efter vandringen gick vi hem och bytte om till badkläder! Det fanns nämligen ett bad väldigt nära där vi bodde.

Senare på kvällen dansade vi runt midsommarstången vi gjort tidigare under dagen. Så fin lev den <3
Middag åt vi ute i en stuga längre ut på landet, där vi grillade, lyssnade på musik och myste med djuren som fanns där hihi.

Likes

Comments

Efter 33 timmars bussåkande är vi äntligen framme i Italien!
Vi kom fram runt 16 igår eftermiddag. Sjukt varmt och härligt här.

Dagen har bjudit på en hel del gående. Vi har gått uppför VÄRLDENS uppförsbacke, för att komma till en kyrka. Extremt lööökigt.

Likes

Comments

Instagram@tuvaforselius