View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Imorse gjorde jag ett natur prov som gick åt helvete rent ut sagt. Kunde inte svaret på någon fråga, inte bra... Efter skolan bytte jag om till träningskläder och drog till gymmet. Värmde upp med en lång powerwalk och körde sen armar och bröst. Kommer ha sjuk träningsvärk imorgon. När jag kom hem hade min syster gjort te så vi åt några pepparkakor till det och lyssnade på hov1, mysigt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se några avsnitt av Supernatural.

Likes

Comments

View tracker

Här har ni några bilder på mat, varsegod

Fått nog av vädret och mörkret då det tar kål på mig. Är så jäkla trött hela tiden, orkar ingenting längre?! Legat död hela eftermiddagen i sängen utan att röra en fena. Har 2 prov imorgon samt ett stort natur prov på onsdag. Utöver det har jag flera inlämningar, känner mest nej. Gjorde några försök till att plugga, men gick inte så bra då jag somnade. Nej nu ska jag sova bort alla negativa tankar och börja om på en ny dag. Natti

Likes

Comments

Imorse drog jag till mamma och fikade, skit mysigt var de. Var så jäkla mycket kakor och dum som jag är åt jag allt och fick ont i magen, bra jobbat. Efter det tog jag bussen till stan och mötte Alva så drog vi till gymmet. Min kondition är verkligen så dålig de är helt sjukt, var helt död efter 10 min på löpbandet. Nu har jag duschat och ska se ett avsnitt av Skam.

Likes

Comments

Vaknade runt 13 idag och låg kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp och gjorde frukost. Var fortfarande sjukt trött så la mig i sängen igen och kollade på skam. Helt klart en av mina favorit serier, är verkligen beroende. Om du inte har sett den så måste du göra det. Annars har jag inte gjort alls mycket idag, drog in till stan en stund på kvällen och träffa några kompisar. Fick också hem ett paket från Nelly med nya träningskläder som var riktigt snygga.

Likes

Comments

Det här är jag, mitt namn är redan uppenbart. Jag bor i Skövde med min pappa och mina syskon. Jag spenderar ungefär all min fritid med mina vänner, om inte så sover jag eller pluggar. Jag har ett intresse för träning och de gångerna jag lyckas ta mig till gymmet tycker jag det är hur kul som helst.

Jag går andra året på Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteende på Västerhöjd.

Den här bloggen kommer mest innehålla ordagrant trams. Mina tankar och bilder som kan verka ointressanta för vissa. Detta kommer nog fungera som en livsdagbok.

Likes

Comments