Helluu!!

(Background story) För 1 vecka sedan skulle jag varit i Sundsvall och kollat på muskliga deffade kroppar, (aka bodybuilding, body/bikini fittness mm människor) där min mamma skulle inkluderats. Mamma fick dock inte vara med eftersom hon vann en annan tävling, (lite komplicerat kke men iallafall).

Hotellet gick inte att boka av så vi spenderade två trevliga dagar i Sundsvall, med god mat och 10 h sittandes i en arena¿, salong?.

Iaf några (kanske inte så) himla fina bilder därifrån kan ni se här under.


Jag har inget särskilt ämne till dehär inlägget ville mest dela dessa⬇ bilder ;)

Om 1 vecka så kommer vi få våran husbil som familjen hyrt i 2 veckor, då drar vi till öland (wihoo), och förutom familjen så är två av mina kompisar med. Det kommer bli såå kul!

(Stort tack på förhand mamma och pappa för att ni låtit dem följa med :* Ni kommer nog ångra er ;) )


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Glad midsommar på er alla!

Idag har varit en trevlig dag med min familj, moster och kusiner. Vi har besökt järvsö marknad, och trots vädret med regnskurar och blåst, så har humöret varit på topp.

Vi började "marknads-dagen" med langos. Det följdes av att mamma och jag gick och tittade på kläder medans pappa gick och letade bästa pris på remmar.

Mina köp blev byxor, keps och en "kaftan".

De är när jag köpt sånthär som jag börjar fundera kring om jag har någon särskild "stil", eller om man kanske borde skaffa sig någon.

Det var nog allt jag hade att säga denna gång,

hade bäst!

Likes

Comments

(Kanske inte det bästa inlägget du sett) 

Efter gårdagens "frisörjackt" med gämförelser av priser och frisörsalongernas kunskap, så slutade det med att jag idag gick till frisören som jag klippte mig hos för ca 1/2 år sedan. Lite prat från frisören som, "jag tror jag känner igen dig" och "du har faktiskt väldigt fint och tjockt hår" hördes, och vipps var mitt hår ca 2 cm kortare.

Innan frisör besöket så var jag till kicks och köpte hårfärg och en produkt jag trodde var silver shampoo. Det visade sig sedan att jag hade tagit fel, så jag gick tillbaka till kicks för att byta (få pengarna tillbaka osv osv). Tjejerna i kassan var trevliga och enkla att prata med, (vilket var himla skönt).

Första kassan vi "betalade" i gjorde personalen fel på och de "skyllde" på att de fått ett nytt kassasystem, så vi testade på kassan brevid och det verkade fungera. Men icke... Nu på kvällen märker jag att jag inte fått tillbaka dedär 100+ kronorna. :(

Bittert.

Men jag vet inte, det kanske är ett kassasystem med fördröjning. Man kan ju alltid hoppas.

Dagen fortsatte med hårfärgning, men det skriver jag inte i detta inlägg.

Hade bäst <3Likes

Comments