<3

Godmorgon! Alltså, jag har så hemskt ont i min vad idag, ha-ha. Inte nog med att jag sträckt nacken och är förkyld, nä såklart åkte jag också i backen igår på hoppträningen och drämde vaden i hinderstödet. Inte jätteskönt. Men förutom den lilla svackan när jag for av så gick träningen igår himla bra!! Choquila kändes riktigt kvick i fötterna och hoppade fint. En stor miss från mig in i en kombination ledde dock till att hon började stanna, bara för att testa och trotsa och bli arg på mig för jag var arg på henne, ha-ha. Hade sen lite svårigheter att ta oss ur det, men när hon hoppat det där jäkla hindret och jag fick fram galoppen så hoppade hon resten av banan klockrent om än lite väl fort så distanserna inte riktigt stämde. Flera fina språng tar vi iallafall med oss! Planen var att jogga henne lite i skogen idag men eftersom det var svårt nog att halta upp för trappan så får hon vila idag och röra på sig imorgon istället. Puss & kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag <3 god mat.

Hello! Alltså mat som både är gott och fint på bild, sånt gillar jag. Först och främst, fy faaaasen vad Choquila var fin igår. Herregud, hade ont i käkarna efteråt för jag log så mycket. Red lite olika markarbetes övningar och satte ihop det till en liten bana med fokus på lydnad och lösgjordhet på slutet. Är dessutom nöjd med min ridning. Äntligen kommer jag ner i sadeln och kan påverka henne ordentligt. Ser framemot hoppträning imorgon och hoppas att känslan från igår sitter kvar. Tänk vad jag och den här hästen kommer ta oss långt med tiden, ååh <3 Finns ingen häst som kan göra en så arg och så glad som Choquila.

Idag har jag träffat en kompis och resten av kvällen ska jag bara vila. Har ju lyckats dra på mig en förkylning så jag tänker ta ett varmt bad och fortsätta plöja serier. Pussar & kramar.

Likes

Comments

Kommer då aldrig hitta en bättre kompis att träna och utvecklas med än honom. Finaste finaste Chogaro.

Hej förresten! Hur mår ni? Jag mår bra, eller, jag är lite förkyld men förutom det mår jag bra. Ska snart svira om till stallkläder och ta cykeln till stallet för att göra iordning hästarna och åka iväg och rida lite markarbete. Bommar, små bockar och bara fokus på lydnad och lösgjordhet. Hoppade Choquila i lördags och hon var så hi-m-la fin så är verkligen taggad på mer. Hon och jag kommer bli bäst när jag kan matcha henne med min ridning. Träna, träna, träna. Chogaro fick vila igår så hoppas att han är lite pigg och framme, allt blir så mycket lättare då. Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

​Hej på eeeer! How are you? Jag lever vilket man inte kan tro. Kom igår hem från tre mycket bra härliga dagar i Stockholm fyllda av shopping, god mat och fint väder. Har idag ridit ut Chogaro som var piggelin, träffat min sjukgymnast och ska ikväll iväg och fira min kusin som fyller hela fyra år. Lite det som händer just nu. Ska väl försöka kika in här lite oftare än en gång var tredje vecka, he-he. 

Likes

Comments

Men kolla vilken kväll va?? Synd att mina very beautiful vänner inte vill vara med på bild. Vi har i alla fall cyklar omkring och haft jakt efter det perfekta instagramfiltret. Förutom det har jag idag ridit ett SVINbra pass på Choquila. Lösgörande för fulla muggar med bommar och öppnor och hon var så fin!! Imorgon ska Chogaro och jag mysa i skogen med Cornelia och Cash <33 Har haft två så himla bra dagar pga av olika anledningar vilket är så hääärligt!! Puss.

Likes

Comments