Stugan välkomnar oss med sol och blå himmel, så himla härligt!! Jag trivs ändå häruppe. Alldeles tyst, lugnt och skönt. Jag är här över helgen för att fira midsommar med släkten, åker hem på lördag med förhoppningsvis många härliga bilder. Väntar på mat nu medan jag redigerar lite bilder, TRIVS!

Var ju ett tag sen jag skrev ordentligt här och bästa som hänt sen sist är definitivt HÅKAN FREAKING HELLSTRÖM. Var på hans konsert i Umeå och det var bästa, bästa någonsin. Han och hans musik är det finaste jag vet. Fick biljetterna i examenspresent, för juste, har sommarlov nu också. Hade skolavslutning för en vecka sedan och lämnade grundskolan vilket var sorgligt och härligt på samma gång. Jag grät konstant i två timmar över tanken på att inte gå i samma klass som mina bästa, finaste kompisar och grät lite till när jag fick Håkan-biljetterna he-he. Känns dock inte riktigt som sommarlov eller ens sommar eftersom regnet piskar mot rutorna och termometern aldrig går över 15. Ägnar dagarna åt att träffa kompisar, gymma, hänga i stallet och LÄNGTA tills min armbåge är bra och jag får rida igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja hörrni, det här med att hålla igång bloggen gick väl inte sådär jättebra va? Idag har jag i alla fall fotat lite fina blommor och blev väl helt okej nöjd med bilderna. Ikväll ska jag på bal/middag med klassen vilket ska bli så himla mysigt och roligt och fint. Har verkligen världens finaste klass och att det snart är slut känns bara så sorgligt. Hoppas på en himla bra kväll. Imorgon är jag ledig och ska hänga på sjukhuset, ha-ha. Närå men ska dit och träffa min handrehabist (ett ord??). På kvällen kommer Cornelia hit och på fredag är det skolavslutning och sen sommarloooov!!

Likes

Comments

Idag har jag fotat kor. Två smakprov häruppe som jag fastnade lite extra för. Kossor är så fina på något sätt. Så oskyldiga och dumma och söta. Vill ha en ko när jag blir stor.

Nu ska jag ut i regnet igen med några kompisar. Gillar ändå att vara ute när det regnar på något sätt. När asfalten luktar regn och luften blir frisk.

Likes

Comments

3 bilder från en stallkväll i veckan, är hon inte fin? Går sönder av längtan till att kunna träna och tävla med henne igen. I höst så..

Likes

Comments