Header

God förmiddag! Idag vill jag tipsa om BookBeat. Ni dom inte vet vad det är så är det en tjänst där man kan lyssna på tusentals ljudböcker! Nu när jag jobbar och pendlar med buss varje dag är det så skönt att slå på en av böckerna och bara lyssna. På morgonen är jag lite för trött för att läsa och det är mycket lättare att bara lyssna. Det fungerar att promenera till också, vilket också är jättebra då jag efter bussturen promenerar till jobbet. Just nu lyssnar jag på Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Haha ja jag är en potternörd... Det här är inget samarbete, utan endast ett tips från mig! Jag försöker inte dölja de andra apparna i min telefon, utan kände att det passade bättre att bara ha BookBeat synlig! Vill ni veta vad jag har för appar på telefonen så är det bara att kommentera!

xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Jag måste ju bara visa det bildsköna lördagsmyset från igår. Ett stort fruktfat är så underskattat och så himla gott! Dessutom såg det så fint ut att jag var tvungen att dela med mig. Hoppad ni har en bra söndag.

xx

Likes

Comments

/Topp H&M/Shorts Monki/Solglasögon Lager 157/

God kväll. Dagens outfit är inspirerad av den festivalfeeling Bråvalla fört med sig till Norrköping. Jag gick inte i år, men atmosfären här i staden smittar av sig.

xx

Likes

Comments

God morgon! Just nu sitter jag med en kaffe i handen på bussen på väg till jobbet, precis som jag antagligen gör fem veckor till den här sommaren.

Jag har inte berättat om det shoot jag gjorde för Bråvalla och Spiralen i Norrköping. Ovan ser ni i alla fall tre bilder som antingen sitter på en busskur eller på en digital skärm här i Norrköping. En del av bilderna är också på Spiralens hemsida, Facebook och Instagram. Kan berätta att jag gjorde det här några timmar innan min bal och därför var jag tacksam att mitt smink från shootet gick att ha senare på balen också. Jag var garanterat minst fixad av alla där då jag vet att en del började med hår och smink samma tid som jag klev in på Spiralens kontor för att sedan göra ett sjutimmars jobb. Jag hade kul och teamet var superhärligt med en duktig fotograf.

Något som är lite roligt nu dock är att när jag sitter och väntar på spårvagnen till jobbet på morgonen så stirrar en bild av mig på mig från busskuren, haha. Kommentera gärna ni Norrköpingsbor som sett mig och ni andra får jättegärna kommentera också.

Hoppas ni får en bra fredag!


xx

Likes

Comments

Två bilder från champagnefrukosten. Den med glasen är inte tagen av mig, men jag minns inte vem som tog den så jag kan inte ge cred, haha. Min hand är iallafall den mitt emot.

Var tvungen att visa att eftersom det var min student, serverades ingen äcklig smörgåstårta.

En glad Tuva!

Så var det min tur att ta studenten. Det var en fantastisk dag och jag kände mig nöjd, trots att jag var sjuk hela studentveckan. Det har gått en och en halv vecka nu ungefär sen jag tog studenten och jag vet inte om jag fattat det än. Kanske när man står arbetslös i höst fattar man vad det är som hänt, haha. Nej men det känns bra och jag är glad. Ovan har ni några bilder från dagen. Ha en bra tisdag!

xx

Likes

Comments

Japp, en del kanske lyckades lista ut att jag har skaffat mig en tatuering. Jag gjorde den i mitten av maj, men har ju inte bloggat på länge och därför inte visat den. Jag är extremt nöjd med min pil och är glad att jag gjorde den! Första bilden är från min Instagram där jag heter @tuvabjorkens om någon hade missat det. Andra bilden är en bild jag tog bara några dagar efter den gjordes. Den är inte läkt på bilden som ni kanske kan se. Kommentera gärna om ni har tatueringar. Är helt såld på det här nu, haha!

xx

Likes

Comments

God morgon! Hoppas allt är bra med er. En sommarfrukost ser ni här, även om vädret här i alla fall inte är särskilt somrigt. Har mycket kul att berätta om för er och jag hoppas ni är sugna på att läsa. Dels förändringar i utseendet som jag pratade om, nya köp, nya händelser och annat! Min smått destruktiva sida håller mig ifrån det jag tycker mycket om, nämligen bloggandet. Ja vi behöver inte gå igenom det en gång till. Ni vet ju hur det är. Puss på er alla som fortfarande stannar!

xx

Likes

Comments

Hej. Idag har jag gjort en till del av den där "förändringen" jag skrev om tidigare. Är så extremt nöjd med mina fina långa fransar! Bilden är från duktiga Johannes Instagram. Gå in o följ och kanske boka en fransförlängning! @eyezeyezbaby

xx

Likes

Comments

Hej. Här är före och efter bilderna från igår. Precis som vanligt är jag jättenöjd och det känns jättebra! Haha på bilderna ser jag lite sur ut, men det är jag inte! Idag har jag haft NP i matte, vilket var sådär... Hoppas ni haft en bra dag.

xx

Likes

Comments