Efter ett mindre roligt besök hos tandläkaren i förmiddags mötte jag upp Emmie på stan. Vi gick runt i affärerna ett tag men hittade typ ingenting vilket var lite tråkigt men kanske lika bra då jag bör spara en hel del inför London. Efter några timmar gick vi till Taket för att äta sen lunch/middag vilket var jättegott! Nu ligger jag nybäddad i min säng och ska titta på Harry Potter innan jag går och lägger mig. KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår gick vi veckans sista skoldag då vi har studiedagar både idag och på fredag. Därför spenderade jag min kväll ätandes tacos hemma hos Elise tillsammans med henne, Cille och Ida<3

Just nu ligger jag i min säng tillsammans med Harry och lyssnar på Harry Potter. Idag ska jag ta mig till tandläkaren och gå på stan tillsammans med Emmie. Trevlig torsdag, KRAM

Likes

Comments

Igår efter skolan följde jag med Emmie hem för att spendera kvällen där tillsammans med henne och Ronja. Vi gick neråt och köpte allt till tacos och en del annat också. Mycket mer än att äta gjorde vi inte men det var en mysig fredagskväll.

Idag sov jag länge och lämnade inte min säng förrns klockan hade passerat halv ett, så himla skönt. Jag ska försöka ta tag i mitt stökiga rum och plugga lite spanska idag innan jag åker till Åtvid för att umgås med Karolina. Ha bra lördag, KRAM!

Likes

Comments

I skrivande stund ligger jag utslagen i en av sofforna i skolan. På torsdagar avskyr jag faktiskt att jag inte bor här i Åtvidaberg då jag alltid måste sitta och vänta på fotbollsträningen i två timmar efter skolan. Att åka hem skulle vara jätteovärt då jag bara skulle hinnan innanför dörren och vända.

Idag har varit en ganska tråkig dag, torsdagar måste nog vara bland de tråkigaste dagarna i skolan. Idag hade vi även världens segaste engelskalektion följt utav PM-skrivning på samhällslektionen, så just nu ligger min energinivå i markhöjd. Om en timme ska jag bege mig till träningen och efter det så ska jag bara hem och sova. Om jag känner mig riktigt ambitiös så kanske det blir lite matteplugg också, men det tvivlar jag starkt på. Trevlig torsdag, KRAM.

Likes

Comments

Idag har varit en så himla skön måndag. Sovmorgon och inga jobbiga lektioner, vi slapp till och med börja på vårt PM idag vilket var så skönt. Det är mitt absolut största stressmoment just nu, så att få en extra lektion att förbereda oss på idag var superskönt. Efter skolan väntade jag på att Elise för att få skjuts hem då hon och Cillen skulle gå på stan. Vi svängde även förbi Max för en lyxshake innan de släppte av mig <3 Hemma åt jag bara kvällsmat och kollade på ahs innan jag satte mig på bussen igen för att ha fotbollsträning. Nu har jag precis kommit hem och ligger nyduschad i sängen med Ed Sheeran på i bakgrunden.

Imorgon har jag sovmorgon igen och en föreläsning som gör att jag har en lektion mindre än vanligt. SKÖNT. Hoppas att ni också har haft en bra dag, natti!

Likes

Comments

Förlåt, förlåt och förlåt till er som under de senaste veckorna har tittat in här och hoppats på en uppdatering (dvs antagligen bara min mamma). Jag har bara inte haft någon lust att formulera varken händelser eller tankar i ord och därför har det, ännu en gång, ekat tomt här. Sen senast har inte så mycket spännande hänt. Jag spenderar majoriteten av min tid i skolan, på fotbollsträningar eller på en buss. Jag har en massa i skolan just nu och hinner knappt tänka på något annat för tillfället. Ikväll hade jag egentligen tänkt att gå på kräftskiva men så blir det inte. Istället stannar jag hemma i min säng tillsammans med två examinerande uppgifter som ska lämnas in imorgon. Hoppas att ni andra får en roligare lördagskväll, kram.

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma, pappa och Karro ner till Göteborg för att gå på Dexters ettårskalas. På torsdag fyller han hela ett år, han har blivit så stor så fort. Emmi och Christian hade fixat ett jättemysigt kalas och ÄNTLIGEN fick jag träffa Dexter igen <3

Likes

Comments

Idag har jag, precis som de flesta dagarna, varit i skolan. Skoldagen gick dock ganska fort idag, trots en del långa och tråkiga lektioner. Vi har just nu en poängjakt på skolan som jag tillsammans med min klass "jobbade" en hel del med idag, kanske därför dagen kändes roligare än vad den ser ut att vara på mitt schema.

Efter skolan gick jag en sväng på stan tillsammans med mamma. Vi fikade och shoppade lite. När jag kom hem åt jag sushi och nu har jag suttit i några timmar med maaaaaassa plugg. Har fortfarande en hel del kvar men min motivation och ork har tagit slut. Får se om jag får något mer gjort ikväll. Imorgon åker vi till Göteborg för Dexters ettårskalas!!!

Likes

Comments

Tre bilder sen sist, reunited med min favorit från dalarna och matmarknaden med Elise.

Ännu ett inlägg som jag skulle kunna starta med orden "längesen sist" men en hel del har hänt på senaste och jag har helt enkelt inte tagit mig tiden att skriva något här. För lite över två veckor sen började jag på en ny skola inne i stan men det blev inte särskilt långvarigt. Jag kände att jag helt enkelt inte trivdes studiemässigt och ville tillbaka till Facetten, vilket är anledningarna till att jag igår kom tillbaka.

Igår hade vi programdag vilket gjorde idag till min första "riktiga" skoldag, och jag är så trött. Trots att jag bara hann vara borta från Facetten i en vecka så har jag väldigt mycket att ta ikapp, och det lär inte vara det roligaste man kan göra.

Nu ska jag dricka lite te samtidigt som jag läser ikapp till samhällskunskapen. 28 sidor om konflikten mellan Israel och Palestina sitter ju inte helt fel en torsdagskväll efter klockan tio. Jag somnar nog fort sen i alla fall. Natti!

Likes

Comments

Idag har jag varit på brunch hemma hos Cillen för att fira att hon fyller 18 på tisdag! Cillen hade fixat en massa gott och jag åt alldeles för mycket, men det gör ingenting. Skulle inte ha någonting emot att börja varje dag såhär.

Likes

Comments