Det blev en ganska tuff match i finalen i 00/99 serien och det ledde till en andra plats, jag tyckte att våran insatts var helt okej! Vi har haft bättre och sämre matcher. Alltså vi har slagit dom en gång tidigare med elva poäng men också förlorat med tolv, jag mins inte riktigt vilket lag det va men dom är mycket äldre och har därför lättare med sin koordination och med att bygga muskler. Nu taggar vi för Eskilstuna basket cup som startar på fredag.
skolan

Nu är alla våra nationella prov klara (utan dom muntliga) det har gått rätt så bra tills idag då vi hade i geografi som gick helt åt "fanders" för mig, om du har gjort nationella i geografi förstår du nog vad jag menar. Och för er hoppas jag det har gått riktigt bra!

Sociala medier

Instagram: Tuvaalundin

Snap: tuvalundin

Kik: ttuva02

Ask: Tuvalundin

Videofyme: 3beeautybesties

Likes

Comments

Nu har febern, och hals ontet gått över och jag är redo för final 4, hittills har mitt underbara lag tagit hem ett guld i 02 serien och ett silver i 01. Så stolt över er!!!

Nu är allt mitt fokus på matcherna imorgon och mina prov (i skolan) har jag inte ens tid att tänka på, jag gör som jag brukar alltså bara kör och ser hur det går!


Tack för du läste det här inlägget, hoppas du fortsätter med det kramar Tuva✺

Likes

Comments

Idag började final 4 (slutspel i basket) det är något jag och mitt lag har lackat ner många timmar för att komma till, i år lyckades vi till och med komma ditt i alla tre serier. Men aa, självklart lyckas jag bli sjuk just den här helgen. Det går inte att beskriva hur irriterande det är att sitta hemma istället för att spela.


Här kommer även en bild från föra helgen, när vi var ute på landet!✺

Hoppas ni har det bättre en mig****

Likes

Comments

Hej! Idag har det varigt en ganska så lugn dag, både på gott och ont. Vi kan väll börja med att jag nu har en stor chans att höja mitt betyg i idrott från ett C till ett B som för några veckor sen var omöjligt efter som jag bara nåde ett C i rörelse, men min idrotts lärare har kommit fram till att jag låg på A i det. Så nu på måndag skriver jag om ett skriftligt prov om puls och om jag får A på det så har jag ändrat mitt betyg. Sen fick vi även tillbaka "engelska och matte" NP (nationella proven) som faktiskt så helt okej ut. Just nu sitter jag och äter, ser på tv och taggar på att gå och träna (basket). Hoppas att eran dag har varigt bra kramar Tuva

Likes

Comments

Hej! I mitt första blogg inlägg tänkte jag berätta lite snabbt om mig själv, vi kan börja med att jag är en tjej på 12 snart 13 år som bor i Norrköping "tsm" med min familj. På fritiden tycker jag om att vara med kompisar, spela basket & annan allmän träning och jag är också intresserad av mode, hoppas du gillar och fortsätter att läsa min blogg!!!

Likes

Comments