ÅSIKTER

​Mina favorit appar är snapchat,instagram och spotify. Det är dem apparna jag använder hela tiden och kan inte leva utan dem asså. Vilka är era favorit appar?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FRISYRER

Hej. Idag tänkte jag visa er två olika frisyrer som är jätte fina. Hoppas du gillar dem.

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte visa er några låtar jag tycker jätte mycket om. Det är 3 videos under som jag älskar.


Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag recensera några produkter. Det är 4 produkter som jag har använt mycket dem senaste månaderna. Jag har flera andra men dem har jag faktiskt inte hunnit att testa dock. Men jag gör ett till inlägg när jag har testat dem. Men nu tycker jag att vi ska börja med första produkten.


Den första produkten är en moisture mask. Den återfuktar huden jätte bra. När man använder produkten så behöver man inte mycket produkt vilket är jätte bra. Jag vet inte hur mycket den kostar eftersom jag fick den i en the body shop kalender.

Länk till produkten: http://www.thebodyshop.se/ansikte/ansiktsmasker/vitamin-e-sink-in-moisture-mask.aspx

Andra produkten är en tea tree skin clearing toner. Den tar bort alla mineraler som har samlats under natten och är hur bra som helst. Jag skulle rekomendera denna produkt om man får mycket mineraler under natten i ansiktet.

Länk till produkten: http://www.thebodyshop.se/serier/tea-tree/tea-tree-facial-toner.aspx

Tredje produkten jag tänkte prata om är en cleansing butter. Jag har inte använt den lika mycket som dem andra men denna produkt är väldigt bra. Det är typ som en olja som tar bort orenheter i ansiktet och funkar hur bra som helst.

Länk till produkten: http://www.thebodyshop.se/ansikte/rengoerare/camomile-sumptuous-cleansing-butter.aspx



Fjärde produkten och sista produkten är en Eye make up remover. Den tar bort sminket jätte bra. Jag har inte testat med vattenfast smink så det kan jag inte svara på dock.

Länk till produkten: http://www.thebodyshop.se/ansikte/makeuprengoerare/camomile-gentle-eye-makeup-remover-60ml.aspx

Likes

Comments

​Hej jag är ledsen att jag inte uppdaterat något sen i lördags men det är för jag fick influensan och jag börjar må bättre nu. Denna dag är den ända dagen jag orkat sitta uppe osv. Men nästa vecka är jag tillbaka och uppdaterar VARJE DAG och Youtube 3 dagar i veckan. Men nu ska jag in i duschen så vi hörs på måndag.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Mathilda Johansson och jag har den här bloggen. Det du kommer att få läsa om här är allt möjligt. Från vardags saker till foton. Jag kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt varje dag. Men jag är 14 år och går i 8an så det blir svårt att få ihop allt men jag försöker verkligen det så mycket som möjligt. Hoppas att ni ser fram emot att få läsa denna blogg. Jag hoppas att den blir så bra som jag tänkt mig i min hjärna.

Likes

Comments