View tracker

vi vann mot 7B så vi fick en pokal och bullfesten är nog snart😄😄😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

jag har inte skrivit på länge men i dag är det inte en vanlig tisdag för i dag är det dubbelbollen. jag går i 6A och vi tävlade i innebandy och fotboll mot 6B & 6D. i fotboll får man 3 poäng per mål och i innebandy 2 poäng. mot 6B fick vi 6 poäng och mot 6D fick vi 22 poäng. vi är nu i finnal och spelar mot bästa 7:orna. vår engelska lärare har lovat att om vi vinner så slipper vi engelska. i fall vi vinner  får vi en pokal och ett bullkalas. jag skriver mer senare i kväll.

Likes

Comments

View tracker

Hej jag kommer nu med ett nytt inlägg till denna blogg. Nu sitter jag i min säng och skriver denna blogg och tänker att vad har jag att skriva om egentligen, jag har knappt 1-2 läsare och vad ska man då med en blogg till?
Men jag tänker ändå fortsätta bara för att säga mina ord. Plötsligt en dag kommer det flera läsare, vem vet?
Ja i dag gjorde jag en tavla som ni ser på bilden, men det blev väldigt otydligt att det är en ren/rådjur i mitten. Men det spelar nog ingen roll, den blev ju fin ändå. Men jag såg något intressant i dag på skolans anslagstavla, en affisch om skol-SM i Slopestyle. Om jag ska vara med blir det tjejer snowboard 12- 13 år. Men i morgon ska jag och min klass på skidresa till duved. Det tror jag ska bli super kul. Jag har själv aldrig varit i duved. Men vi får väll se hur det ser ut där i morgon. God natt!
😉

Likes

Comments

Denna helg är det ju x-games så ja jag är sjukt trött och är lite chockad pg av att en 13år gammal tjej vann guld i slopestyle i går . Själv åker jag snowboard och jag satt vaken i sängen 02.30 i går kväll och såg x-games.

Likes

Comments

I dag började dagen kl. 07.20 då klev jag upp och gjorde mig klar för skolan. Efter skolan satte jag på linser samma som i går. Efter en stund kom min kompis Sara på besök. Vi satt med våra iPads och sen var det middag. Efter middagen gjorde vi smoothie (recept finns längst ner ) när smoothien var klar kom Lova. När Lova kom drack vi alla tre våran smoothie och åt mina Subway kakor (recept finns längst ner). Nu har Sara och Lova farit hem och jag säger nu god natt!

Recept på smoothie och subway kakorna.

Smoothie

2st kiwi
1st äpple
1st päron

Om du vill. Ca: 2msk citron juice

Skala alla frukter och skär i bitar.
Mixa alla bitarna till en tjock smet
(Blanda sedan i citron)Subway kakor
Ca: 6 stora 10 små

175.c° ca: 5-10 min
150g smör
4dl socker
2msk cacao
3,5 dl mjöl
2st ägg
1tsk bikarbonat

1dl vita choklad knappar
1,5dl mörka choklad knappar


Smält smöret. Kläck äggen och vispa ner sockret. Blanda sedan i smöret sakta. Vispa ner mjöl,cacao och bikarbonat. Blanda sedan i chokladen men spara 0,5 dl mörk choklad. Forma smeten till runda bollar och tryck ut på plåten. När kakorna är klara och har svalnat kan du smälta och ringla över den övriga chokladen!

Likes

Comments

Hej jag har nu startat min egen blogg som ni ser så heter jag tutifruti inte tuttifrutti . Jag vet inte varför men jag skrev bara lite fel och kan nu inte ändra på det. Hah!
I dag har jag varit barnvakt åt min lillebror. Jag har provat på att ha linser det var ont och svårt. Jag har också målat en tavla , den vart väldigt ful om jag får säga det själv.

Här har jag på mig linser, dock bara en.

Likes

Comments