Melvin 8-12

Melvin är idag 9 månader:

- Har två framtänder uppe, en tredje halvvägs upp och en fjärde på g. Alla längst fram och bredvid varandra i nedre delen av munnen

- Han kryper och är snabb som attan

- Han ska ställa sig upp mot allt och alla. Älskar att klättra på möbler och kroppar

- Kan säga mamma (vilket han gör till allt och alla) (framför allt när han är arg och grinig), titta, mappa (mamma+pappa), dadadada

- Älskar fortfarande all mat och är superduktig på pincettgreppet och att äta med händerna

- Älskar att skaka på huvudet. Vinkningarna bemästrar han inte helt ännu.

- Älskar att gunga och sitta i kundvagn

- Avskyr forfarande blöjbyten

Likes

Comments

Melvin 4-7 månader, Vardagen

Sovmorgon i morse, Melle sov till 09.30 - riktigt skönt! Sen skyndade vi oss upp för kaffe och insmörjning av bebis. Klockan 11 var det nämligen invigning av nya Märsta centrum!

Det är otroligt farligt med så många butiker och fik bara några minuters promenad bort. Var inne en sväng på HM Home men det var lite för trångt med cirkus 20 barnvagnar där inne så det blev bara ett snabbesök. Dessutom har jag (typ) shoppingstopp på saker till vardagsrum/kök eftersom vi ska renovera och sätta upp en ny vägg om några veckor. Så det är bäst att hålla på inredningsshoppingen tills dess. Och dessutom om vi ska iväg en sväng till Ullared om någon vecka. Men HM Home är farligt. Herregud. Så. Mycket. Snyggt!!!

Nu ska vi luncha och fixa i ordning inför att L kommer hem. Han fyller nämligen år idag!

Likes

Comments

Nytt

Två av doppresenterna - en tripptrappstol som kommer kunna användas länge och som underlättar ALLT i vardagen. Nu kan man tex äta mat vid köksbordet och plocka ur disken! Härligt! Den fick han av sin gammelfarmor Monica.

Den störtsköna lilla Bubblan-bilen fick han av sin faster och farbror och kommer funka ännu bättre när de små benen har vuxit lite till. Just nu är den bara rolig att sitta i och försöka få den att låta.

Likes

Comments