Sorry för radiotystnad. Jag lever!!! Tänkte att jag skulle summera allt det som inte nämnts här men insåg samtidigt att jag spenderat mest tid på ett kontor. inomhus. framför två skärmar. Kanske inte superkul att läsa om. Men lite annat har jag faktiskt haft för mig. Typ detta:


☛ Kalmar

Att vi lyckades tajma in en helg där alla kunde, bara det är något som inte händer varje dag. Sen var det en mycket bra helg också, lätt en av vårens bästa!


☛ Stockholm

I slutet på maj visade jag mina favorite aussies stockholm, tillsammans med Carl och delvis Sean, typ genom att äta ASGOD brunch, shoppa, turista, dansa och ligga på min soffa (skönt ju).


☛ Norrköping

Sista veckorna i norrköping vill jag minnas som soliga och att de innehöll uteluncher, sena kvällar i skolan och en asfin pre midsommarfest med klassen.


☛ Bråvalla

Det blev lite bråvalla i år igen. Så himla kul, men när jag och Paulina kramade varandra hejdå söndag eftermiddag möttes vi i ett gemensamt "Kul hörrö! Det här gör vi inte om". Möjligtvis kanske finns det en chans om coldplay kommer, eller om det är asfint väder, konstaterade vi sen. Men lera, jobbiga tältgrannar, non stop festande, snodda brassestolar, trasiga tält+regn och annan misär är jag för gammal för mvh tanten.

MEN det är ju något så himla speciellt med det som händer med publikhav när alla kan texterna och dansar och skriker och hoppar. Tack för dom ögonblicken


☛ Köpenhamn

Alltså om man kan bli kär i en stad så var det exakt vad jag blev i helgen. Köpenhamn blow me away. Mycket pga de awsomness till sällskap och den FINA airbnb lägenheten vi bodde i. Men värt att nämna är också arkitekturen, designen och stämningen. Ska bo här någon gång i mitt liv!

Mer bilder på http://vsco.co/fridz/

Summan av kardemumman: Långa dagar på kontoret har kompenserats med helger jag inte ville skulle ta slut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vara där jag är idag. Jag stod där nysingel, osäker och ledsen. Utan något jobb eller exakt plan för framtiden. Jag fattar inte riktigt hur hon vågade flytta till en helt ny stad och utbildning utan känna en enda människa. Bara lämna allt hon någonsin kallat trygghet, i hopp om att bygga upp något ännu bättre. Och jag kan inte riktigt förstå att det var precis vad som hände. Att jag nu står här med nya, fantastiska vänner i en stad och utbildning jag trivs bättre än bäst i. Jag har fått bekräftat att jag brinner för olika typer av visuell kommunikation och som bonus har jag hela året fått jobba som kreatör på vårt kårhus marknadsföringsavdelning + fått sommarjobb som grafisk designer + kommer jobba som art director på kommunikationsbyrån Kindergarden nästa år (!!!!!!!). Alltså nyp mig i armen. Alla delaktiga, jag är evigt tacksam<3

Första veckorna i Norrköping

Likes

Comments

Titta på treornas exjobb > rapportskrivande. Inspirerande, wow och popcorn. Låter bilderna tala för sig själva.

Likes

Comments

Hallihallå! Det närmar sig sommar pga:
- Ena dagen är det 20 grader, andra snöstorm (dvs typiskt snart-sommar-väder).
- Jag skriver på sommarjobbsavtal (!!!!!)
- Jag skissar på mitt sista marknadsföringsuppdrag för trappan
- och gör mina sista skoluppgifter för denna termin
- Jag gör sommarplaner (vilket är fett svårt när man tydligen ska jobba heltid för första gången på 2 år hjälp)
- Jag pintrestar sommar outfits<33
- Det är ljust när man cyklar hem, vaknar, äter middag, ska sova (typ), ja alltid dvs.


Likes

Comments

SÅ, nu är denna långhelg/festhelg/valborgshelg/mycket braiga helg/vad den nu bör kallas över. Den har i vilket fall varit den bästa på länge. Jag har skrattat, klättrat i träd och dansat. Gått på bankett, hängt parken och ätit alldeles för många måltider ute (för min studentkassa dvs). Kan det plz vara helg hela tiden? Har sällan varit så skoltrött som nu. 

Likes

Comments

Veckorna går fort. Det är redan torsdag och jag har egentligen massor med saker att hinna med innan veckan tar slut. Men ändå hittar jag mig själv sitta och pinteresta, planera helgen eller dricka vin med Rebecka och Malin. Sen trillade csn in och jag unnade mig en ny blus och blommor. Prioriteringar ni vet. 

Likes

Comments

Vilken intensiv helg detta blev. Fredagen spenderades i Stockholm och jag promenerade i vårvädret och fick lite plugg gjort innan Agnes bjöd på middag. Lika fint varje gång att återförenas med en av mina favorit-trios. Lördagen började med tidig avfärd mot Linköping där brunch, uteserverings-häng och sm-final väntande. Historian fick ett lyckligt slut och vi fick möjligheten att sjunga (läs skrika) sm-guld, sm-guld, sm-guld hela kvällen lång. Grattis killar, ni äger!!

Söndagen gick i ett långsammare tempo, tack och lov.

Likes

Comments

Vilken fin påskhelg ändå. En påskmiddag, lite grillning och lite fiske följt av en brunch och 18års kalas. Älskar min lilla extrafamilj. Men nu är det tisdag och vardag och dax att hinna i kapp livet. Har turen att inte vara schemalagd denna vecka, vilket å andra sidan betyder att jag måste skrapa i hop all den självdisciplin jag äger. Hejaheja!

Likes

Comments

sry för (typ) 100 % bilder på mig. och sry för att dessa sammanfattningar av den senaste tiden (istället för jämn uppdatering) har blivit en dålig vana.

I alla fall. Just nu döljer jag dåliga hårdagar med sjömans-kepsen, dränker håret i silvershampo och går endast i vårkläder. Jag håller alla tummar och tår att sommarjobbet som grafisk designer (!!!!!???!?!??!) blir mitt, tar sovmorgon lite för ofta och blir lyrisk av körsbärsblom as a real sthlmare.

Nu ska jag tvätta, luncha och plugga innan jag tar en vecka ledigt (läs: icke schemalagd). Pouss pouss

Likes

Comments

Fredag 7 april. Vill skriva om mina två arbetsintervjuer och att de faktiskt gick bra. Jag vill berätta att jag är i stockholm några dagar och blir bjuden på mat och passar på att shoppa. Men det spelar ingen roll. För den här dagen kom att handla om så mycket viktigare saker.

"Are you and your family ok?"
"Alla okej och ingen vid Drottninggatan hoppas jag <3 <3"
"Hörde vad som hänt i Stockholm, hoppas allt är bra med dig och din familj"
"Detta är helt jävla sjukt"
"Har så ont i magen"
"Jag är ok. Sitter i en byggnad vid Drottninggatan, ett eventbolag som tar hand om oss. Är så rädd och chockad"

Men mitt i allt oro är det så fint att se att kärleken är störst. Hur vi till vardags utstrålar håll-gärna-avstånd-och-prata-inte-med-mig men idag öppnar våra hem, erbjuder skydd, mat eller en kram. Hur vi inte låter skräcken ta död på våra hjärtan. Ångestklumpen i magen blir lite lättare att hantera då.

Jag var tyst länge. Kände ett tryck över bröstet av oro. Skräck. Fällde några tårar när jag satte mig i bilen. Fick sedan krama om familjen och virtuellt krama och pussa mina näraste och käraste runt om i sverige och världen. Jag vill inte vara rädd. Jag vill inte låta dom vinna. Men jag är rädd, rädd att förlora någon till ondskan. Så ta hand om varandra, precis som vi har gjort idag.

Likes

Comments