Alltså älskar vårsolen mer än allt annat just nu. Gör pluggstressen och förkylningen (ignorerar febern och halsont pga har inte tid att vara sjuk) mycket lättare att genomlida. Sista spegelbilden beskriver annars veckans egentliga mående. Några highlights sen sist är pappa och Fredriks besök förra helgen och vår magiskt goda hotellfrukost. Vi är klara för elitserien och jag och Nikki pratade i radio (hjälp) om detta. Fick även lov att göra ett fotoprojekt med Rebecka, Lovisa och Oskar aka best friends, det var kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snö, regn, sol. Bra sammanfattning av den senaste tiden. Har känt mig allmänt trött, oinspirerad och stressad. Konstant ångestklump i magen och för mycket i huvudet. Men jag klarade det. Vi fick bra feedback på grupprojekten som redovisades tisdag och onsdag. Och vi säkrade seriesegern. Så himla härligt! Imorgon ska jag unna mig en sovmorgon för att sedan pluggapluggaplugga till måndagens tenta. Måste nämligen ha tid för två matcher och lite festligheter denna helg. Lycka till frida!

Likes

Comments

Jag shoppar, umgås och ignorerar pluggstressen. Men varför inne unna sig en hatt och en tröja när två projekt ska presenteras nästa vecka? Varför inte äta lyx-pizza med Sandra, Agnes och Paulina när immateralrättslagar ska läggas på minnet? Varför inte titta på alldeles för många avsnitt av Homeland när affischer ska göras? Högst aktuella frågeställningar just nu. Hade en fin helg i Stockholm i vilket fall och har faktiskt fått en del gjort idag. Hejaheja!

Likes

Comments

Liveupdate!!
Denna oinspirerande gråa måndag har hittills varit produktiv, tro det eller ej. Uppe i ottan (i mina mått mätt) för föreläsning, vidare till projektgruppsmöte och sist seminareförberedelser. Även sökt lite sommarjobb och ringt viktiga telefonsamtal (hatar viktiga telefonsamtal). Heja mig! Nu ska jag hem och njuta av en ledig eftermiddag och kväll.

Likes

Comments

Fredagfredagfredag. Jag har städat hela lägenheten, gått en sväng på stan och läst om immaterialrätt. I brist på annat intressant sammanfattar jag veckan i list-form.

Veckans läsning:
Min härliga kurslitteratur i Visuell retorik aka svartvita böcker från 2004 (typ stenåldern i detta sammanhang)

Veckans tv-serie:
Alltså detta blev veckan då jag kände för att se på Pretty Little liars igen. Slutade titta mitt i en säsong i våras men har nu sett alla avsnitt som går att se yay.

Veckans övriga planer:
Imorgon kommer mamma på besök och det är äntligen dax för hemmamatch. Har också en inflyttningsfest och plugg på schemat.

Veckans pepp:
SOL!!!

Veckans frukost:
Havregrynsgröt med kanel och äppelmos, all day all week

Veckans favoritplagg:
Lever i min gråa hoddie för tillfället, over and out.

Veckans höjdpunkt:
Vi hade en sjukt intressant/inspirerande/roligt/lärorik föreläsning där en av grundarna till kommunikationsbyrån DVB delade med sig av sitt liv, diverse erfarenheter och jobb de gjort. Hon var så cool!! Satt som förtrollad haha

Likes

Comments

En torsdagsklädsel. Lika färgglad som vanligt.


Likes

Comments

Hej igen! Förra onsdagen blev jag 22 år och mina bästa vänner överraskade mig med rosa-pantern-drinkar, tårta och en kaktus. Blev så glad<3 I helgen var jag uppe i Umeå och spelade två matcher. Kämpigt men vi lyckades komma hem med två vinster tjoho! Igår var det alla hjärtans dag och jag, Sofia och Lovisa lyxade till det och åt sushi till middag. Annars jobbar (och hänger) jag mest med mina seminarie- och projektgrupper om dagarna. I morse satt vi i ett av skolans bästa grupprum med strömmen bokstavligen precis utanför fönstret. Det kallar jag bra studiemiljö. Men nu är det onsdag kväll (aka min enda lediga vardag) och jag ska kleta på en ansiktsmask (och diska).

Likes

Comments

Goddag! I morse hälsade jag solen välkommen genom att ta årets första cykeltur i solisar. Termometern visade visligen -3, men det är en annan historia. Hela förmiddagen spenderas sedan med immaterialrättsboken i högsta hugg följt av ett uppstartsmöte med en ny seminariegrupp. Nu ska jag hänga med min kära projektgrupp resten av eftermiddagen och pyssla med gruppdynamiksövningar. Helt klart lågstadienivå på dom högskolepoängen. Hade en bra helg förövrigt, och en lugn måndag. Tackar för det!

Likes

Comments

Idag har jag gjort något åt min trötta, slitna och mörkblonda kalufs och är numera silver-blond. Wey finally. Trivs 100 gånger bättre i ljusare hår. Ikväll vankas det mys-pub och imorgon väntar en 21års fest. Och helgen, du är mer än välkommen!

Likes

Comments

Godmorgon, godförmiddag eller vad vet jag. Så här kan det i alla fall se ut när jag sitter och pluggar, själv i en av bibblans fåtöljer. Denna torsdag var det dax att ta tag i projektlednings-boken på riktigt. Gick bättre än väntat (heja mig). Nu --> lunch --> workshop

Likes

Comments