View tracker

Så himla fint att sitta och plugga med strömmen som utsikt. Så himla roligt att ovven äntligen är invigd. Så himla trevligt att att få tårta i skolan. Så himla skönt att skicka in en konstanalys fem dagar innan deadline. Så himla härligt med soliga mornar. Så himla sjukt att min första termin på GDK snart är över.

Trevlig tisdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen en vecka med sol!! Så mycket lättare att överleva de tidiga mornarna och nästan konstanta stirrandet på datorskärmen då. Plugget denna vecka har mest bestått av att layouta de fyra olika projekt vi jobbar med parallellt i kursen Typografi och layout. Så kul! Och denna lediga fredag har jag hittills unnat mig en sovmorgon, städat lägenheten och ska strax göra något åt de faktum att det ekar i mitt kylskåp.

Likes

Comments

View tracker

Veckorna går fort. Det blir mörkt vid halv fyra. Jag snoozar alldeles för länge om mornarna. Jag går och lägger mig alldeles för sent om kvällarna. Jag klipper luggen själv eftersom jag inte ser något. Diskar, plockar, tvättar. Umgås med med mina bästa vänner. Klipper och klistrar och ritar (och kallar det universitetet). Men mest ser jag fram emot helgen och u23 mästerskapet med mina fav galz.

Likes

Comments

Förra helgen var intensiv. Hade till och börja med en mysig fredag med pizza och bra häng. På lördagen var det i vanlig ordning match följt av 20-årsfest för att sedan tidigt på söndag morgon ta tåget mot Stockholm för brunch och födelsedagsfirande av Linn. Inställda redovisningar gav mig sedan en extra dag hemma. Så skönt!

Denna vecka:
har mitt första jobb prytt skolans anslagstavlor.
har jag tagit selfies med random snapfilter i stället för att läsa om konsthistoria
har min klass besökt ett konstmuseum (och lärt mig att ihoprullande strimlade disktrasor kan vara konst)
och till sist har jag haft en mycket bra helg med biofredag och en bra lördag och söndag i Linköping med mina bästa galz<3

Likes

Comments

Universitet behöver inte alltid innebära krånglig kurslitteratur, 8-17 plugg och långa föreläsningar, i alla fall inte på GDK. Idag har vi pysslat (okej haft lite dagisverksamhet) i syfte att skapa en anfang som symboliserar texten den tillhör. Kulkul! I onsdags firade vi Rebeckas födelsedag men lunch på Härlig Pasta. Mycket trevligt och gott!!

Annars har veckan varit lite upp och ner, det har blåst och regnat och snöat om vart annat och jag har haft svårt att lämna min varma sköna säng varje morgon. Projektdeadlines och nya projekt överlappar varandra och har därför en del i huvudet. Och sen tvingas man komma i kontakt med artiklar med titlar som »så pratar du om trump med ditt barn« i diverse flöden och vill helst somna om och vakna upp i en bättre värld. Känner mig så maktlös. Vill påverka, men kan inte. Imorgon vaknar jag i alla fall upp till fredag, det känns något bättre.

Likes

Comments

Alltså jag älskar verkligen temafester. Igår var det 90tals fest och alla hade tagit på sig chokers, satt upp håret i små toffsar/bullar/flätor, gick runt i magtröjor och snabba solisar. SÅ ROLIGT! Sen var det dax för vår första kravall (krav-på-overall), dock utan ovve (aka overall) eftersom det var och är försenande och fast i kina eller något. Menmen det var kul ändå! Tack för en finfin kväll klassisar.

Likes

Comments

Imorse hade cykellåset frusit fast, så istället för föreläsning tog jag en promenad i morgondimman och snodde anteckningar från en kompis (<3). Hämtade också ut ett paket som fulländade min tavelvägg, men den visar jag någon annan dag. Skönt med fredag också förresten, nu hade jag tänkt gå en sväng på stan. Hedå!

Likes

Comments

Alltså denna helg tog slut på cirka en sek. I fredags kom mamma och Janne på besök. Vi åt middag på fiskmagasinet och bara fredagsmyste. Lördagen gick i ett helt annat tempo däremot. Vi storhandlade, sprang diverse ärenden, satte upp tavlor och lite annat på mina väggar, (mamma) lagade lunch, jag spelade match och sen vankades det halloweenfest. Och nu är det söndagkväll och imorgon dags att ta sig an en nya vecka och en ny läsperiod. Dät ska bli kuäl!!

Likes

Comments

Alltså tenta-p sätter sina spår. 80 % av min vakna tid denna vecka har innehållit tenta-plugg (altenativt försök till tentaplugg, tentaplugg-pause eller klagande på allt tentaplugg). Men imorgon är det äntligen över!! och i helgen får jag besök och det vankas halloweenfest och det lovas sol och det ska bli så himla skönt med lite ledigt bara. Pussohej

Likes

Comments

Höstig känsla i Norrköping idag. Kallt, blåsigt och färgklåda löv hela cykelturen hem. Mysigt att titta på, mindre mysigt i verkligheten och att trampa ihjäl sig i uppförsbacke+motvind. Ikväll är en lugn ikväll, inne i värmen, med fokus på uppladdning inför morgondagens tenta och match. Prio ett: sömn!

Likes

Comments