Header

Åh jag älskar vykort. Detta till exempel har jag köpt på loppis nu i höst. Det är fulsnyggt och kaxigt roligt tycker jag. Annars har jag köpt fina vykort lite överallt i år. 

Y

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Ibland är det tisdag och livet går långsamt. Idag är en sådan dag. Skoltrött och vill bara ha lov. Vill bara sova bort tiden hela hösten, förutom lovet med Barcelonaresan. Ide är den bästa idén på hösten. Därför är dessa ordvitsar ett litet skratt på tisdagskvisten, så varsågoda. Låt dem lysa upp i höstmörkret. 

Annars är livet bra. Sitter på en kompis rum och slötittar på The OC, bättre än såhär blir tisdagskvällar egentligen inte!

Y

Likes

Comments

​Y

Likes

Comments

Måndag är hemskaste dagen, morgonen och kylan och allt är liksom ALDRIG kul. I morse hade jag så himla mycket "JAGVILLINTEGÅUPPLIVETÄRBÄTTREIENVARMSÄNG"-tankar, men upp kom jag ändå. Jag har börjat titta på One Tree Hill och varit stuck varje ledig minut av dagen (har självklart på det i bakgrunden när detta skrivs). ar tvungen att ta en liten paus från bloggandet och titta när Nathan lärde Haley spela basket där en minut. Annars är jag taggad på höst, höstmode, te och MYS i överflöd. Promenader i höstfärgad skånsk bokskog och att ligga i sängen med serier. Under ett stort fluffigt täcke. Jag älskar kängor, boots, och jag älskar svarta strumpbyxor med alla sorters kjolar!! Denna veckan planerar jag att lägga outfit per dag för inspiration på bloggen.


/Y

Likes

Comments

Heeej

Sorry, nuhar det återigen gått några dagar sedan jag skrev men det får vara ok. Jag harhaft en väldigt mysig helg så har inte riktigt haft tid att blogga. Jaja men nuskriver jag i alla fall igen!

Hösten ärverkligen här, samtidigt som jag tycker det är lite för kallt ute så är höstenen så fin årstid. Höstmodet är ju också helt drömigt. Här kommer litemodeinspiration.

//S 

Likes

Comments

Jag skäms inte ens för att skriva det svenskaste blogginlägget någonsin. Hade det även handlat om att jag var frustrerad över att någon trängt sig i en kö eller att något inte var tillräckligt lagom hade jag kunnat vara vilken svensk som helst. Nu kommer det bara handla om hur fruktansvärt kallt det är, för det har påverkat hela min torsdag. Alla turer mellan olika klassrum har varit hemska, FAN VAD KALLT DET ÄR!! För en vecka sedan var det varmt, men sedan kom vädret på att det visst inte är september eller sensommar längre och försöker frysa sönder oss alla!

Lite väderfrustration men allt är ändå ganska bra, PUSSSSSS

Y


Likes

Comments

Så vad är det roligaste som händer den här veckan i mitt liv?

Det är i alla fall inte den förkylningen jag är mitt i (som inte blev bättre av att jag skrek tillsammans med Veronica Maggio hela lördagskvällen. Det var definitivt det roligaste på förra veckan. Jag åkte till S och såg hennes fantastiskt söta lägenhet, åt pannkakor, träffade gemensamma vänner och såg MAGGIO. Ho var så himla fin och vacker och stark och träffade rakt i hjärtat. Så rakt i hjärtat att man var tvungen att skrika tills man knappt kunde prata mer. Fan vad bra lördagskvällen var. Nu i veckan har jag mest tagit det lugnt, för jag vill inte bli sjuk igen, så att lägga sig tidigt är veckans viktigaste regel (som inte är svår att följa, jag somnar hur tidigt som helst). På lördag ska jag volontärarbeta i en secondhandbutik, och förhoppningsvis är det både kul och lärorikt! Nu sitter jag nyduschad på min säng och tittar på Gossip Girl, såg klart Gilmore Girls förra veckan och har inte kommit in i något nytt sedan dess, och nu ikväll fick jag en plötslig lust att se Gossip Girl igen.

Ha det fint i höstmörkret, här är en bild på Maggio i lördags, och en på en leende giraff, som kan muntra upp er under den kalla långa torsdagen som väntar

Y

Likes

Comments

​Tänkte att ni kanske inte vet så mycket om mig, så härkommer 10 saker ni inte visste om mig.

10 saker ni inte visste om mig!

1.      Jag kan vika in mina öron, de ör väldigt böjbaraoch nästintill sladdriga.

2.      Jag älskar skor, sneakers, kängor alla möjligaskor heltenkelt.

3.      Tycker inte om att skriva med blyertspenna,skriver helst med bläck eller tusch.

4.      Jag är intresserad av inredning och hade jaghaft mer pengar hade mitt rum vart värsta balla rummet, men visst går det attinreda coolt med låg budget också!

5.      Jag är riktigt nörd när det gäller all form avkultur, älskar poesi, teater, konst, musik etc!

6.      Jag tycker om att klä mig snyggt och är mån omatt ha en personlig stil.

7.      Jag tycker varken om mjölk eller ketchup, vemgör inte det egentligen? Vad hade jag för barndom?

8.      Jag har alltid önskat mig lockigt hår helstsådant man har om man kommer från Afrika.

9.      Sedan jag flyttat hemifrån äter jag den mestamaten i sängen, sååå myysigt!

10.  Jag älskar musik på svenska!

 //S

Likes

Comments

​Hej!

Asså det är pinsamt hur dålig jag är på att blogga, nu hardet återigen gått en vecka sedan sist. Jag som egentligen tycker det är kul attskriva och dela med mig. Men nu ska jag verkligen bli bättre på att skriva ettinlägg on dagen. Har tänkt att göra inlägg med mycket bilder, som t.ex. ”följmin dag i bilder” etc.

Nu får ni en life update då jag inte har bloggat på längeoch det har skett många förändringar sedan sommarlovet. Jag har, som ni kanskevet, flyttat till Sverige och bor utan min familj. Även så har jag börjatgymnasiet (ett år för sent för att jag var i Schweiz), jag går Samhälle medbeteendeinriktning vilket känns som en linje som passar mig. Jag är nöjd medvalet av skola och trivs med klassen. Visst har det varit en stor omställningatt flytta hemifrån och plötsligt leva mer självständigt och själv ta ansvarför det mesta. Jag har alltid tyckt om att ta ansvar och trivs med att ha mitteget hushåll och att jag får bestämma mer om mitt liv. Det känns lite konstigtatt bo i Sverige efter 2,5 år utomlands men för mig var det som att komma hemnär jag flyttade till Sverige. Nu börjar min lektion snart men vi hörs snartigen!

PS. Lovar verkligen att skärpa mig nu och blogga mer! DS.

//S

Likes

Comments

Det är så himla klyshigt, ett citat, djup text... men detta är något som hjälpte mig, framförallt i helgen när jag låg och grät för det kom en våg av vuxenångest över mig. Jag är en person som är rädd för förväl. Jag är rädd för att bli vuxen och inte ha samma viktiga personer i mitt liv. Jag är rädd för att ta ansvar. Jag ser fram emot att ta ansvar, men ibland (som i lördags kväll) slås jag av att jag ALDRIG MER kommer vara ett litet barn igen. Då behövs en påminnelse att det är okej att förändras, och även om det skrämmer mig är det okej att tappa kontakter, det är nästan omöjligt att inte göra det. Det är en del av det fantastiska som kallas att växa upp.

Kram och hoppas att ni är BÄST

Y

Likes

Comments