diy, försäljning, loppis och auktioner, inspiration

Long time no see! Så skönt att inte känna mig tvungen att skriva nåt här. Men idag hände nåt lite otippat. Inte superintressant men ändå otippat.

Idag lade jag ut min tavla på Blocket. Jag hade nämligen vunnit budgivningen på en annan tavla så på väg ut för att titta på den slängde jag upp min egenmålade tavla på blocket. Tavlan på auktionen visade sig vara i dåligt skick och jag ångrade köpet. Men då hade redan en blocketintressent hört av sig. När hon ringde tyckte jag mig känna igen accenten och när hon sa att hon bodde på östermalm kollade jag mina tidigare swishöverföringar och det var kvinnan jag köpte spegeln av (läs om det HÄR). Hur sjukt är inte det?

För övrigt var det väldigt roligt att göra denna tavla. Papper med decoupage och akrylfärg.

Hon köpte tavlan för 1800kr (nerprutad med 1000kr efter att jag sagt att jag gjort den. Väldig boost för självförtdroendet🙄) men hon kanske vill ha fler så det är väl lika bra att säga att man är upphovsman.

Gillar

Kommentarer

Igår kom N hem från sin basketresa i USA. Vi har sagt att vi inte ska köpa några julklappar i år men av nån jävligt underlig anledning köpte jag en jättemärklig t-shirt på nätet. Ni vet den där som ibland dyker upp på tv:n som en förbättra-din-hållning-tröja? "Vem fan köper en sånt?" tänker man. Jo, tydligen gör jag det..? haha, va fan. Hur som helst hade vi lite klappdelning här hemma igår. Mini-N fick en basketkorg och jag fick de här två vaserna 👇 från Jonathan Adler. Den konstiga spänniströjan åkte genast tillbaka i påsen den kom i. 

För att keramik ska se bra ut behöver man (i min mening) antingen en stor pjäs helt för sig själv eller tre, i olika höjd, som står i en liten familj. Jag köpte ju en hänkelvas för ett tag sen som nu inväntar två kompisar i höjderna 22-25 cm och 42-45 cm. Sen vill jag byta bort min taggboll från Jotex på köksbordet. till en ca 25 cm hög vit kotte. Jag har också en större vas i sovrummet som behöver kompisar i rätt storlek 😱. Nu när han köpt två som inte passar in i listan måste jag hitta en till vas! Och var ska de stå? Känner mig så himla otacksam. Det är lite som att vi är varandras Adan med gult-guld-ringen ni vet 👀. Imorse kröp jag ner bredvid min man (som sover ensam i minis rum för att hon inte kan fisa 🐘💨​ på natten och då skriker istället) och bad honom att sluta överraska mig 😂 

Gillar

Kommentarer