Varje dag händer någonting bra
Header

Elias, min bästa polare, åkte och hämta upp mig vid 7 tiden och så drog vi till Grästorp. Och vad fan gör man i Grästorp undrar kanske en del? Ah, ifall man inte undrar det så har man antagligen ett jävligt tråkigt liv. Jo, i Grästorp bor min kära farmor och Elias ville så gärna sno hennes motionscykel. Eller ja, hämta hennes motionscykel då farmor ska flytta ifrån deras fina röda villa som är fylld av snickarkärlek, till en lägenhet. Detta är då farfar gick bort för cirka 1,5 månad sedan, usch.. och hon klarar inte att ta hand om den stora fina trädgården själv. Mitt hjärta brister.

Min farmor och farfar har alltid bott där, jag har hängt där o käkat bullar i drygt 18 år. Vafan. Aj.

Så hon får iallafall inte plats med den i lägenheten och då ville Elias ha den, sjukt nog, fattar inte vad han ska med den till. Men han har tydligen börjat bandy nu igen, så underverk händer ju. Skämt å sido. Han är grym.

Men när vi var där hos farmor så var hon så svag. Och det har jag aldrig varit med om förut. Min farmor är en riktig jävla krutkärring, hon är pigg, snygg, hurtig, rolig och väldigt väldigt väldigt snäll och godhjärtat. Och en otroligt grym farmor. För övrigt, hon kan stå i plankan i 4.35 min!!! Det klarar då fan inte jag. Hon vann till och med en tävling i grästorp. "Vem kan slå en pensionär" hette de, och tidningen hade hört att hon var så duktig på det så hon fick ställa upp, ingen kunde slå henne. Haha. Krutkärring! Men idag var det inte mycket sol att hämta hem. Vad man en sa påminde i princip om min kära farfar, och jag märkte hur hon kämpade för att hålla igen. Det gjorde jag med. Helvete vad ont det gör. Helvete vad döden gör ont.

Hennes bästa vän och största kärlek, finns inte längre. Hennes livspartner. Och då får man väll ändå tillåta henne att vara ledsen, men det är så svårt att se? Jag tänkte bara, men kära farmor, ryck upp dig! Jag glömmer väll helt enkelt av att gamla människor också kan hamna i depressioner. Det är inte bara vi ungdomar.
Usch. Detta var jobbigt, men jag ska dit på torsdag igen och då ska jag fan få henne att skratta.

Ta hand om varandra och ta ingenting för givet. Godnatt.

Likes

Comments

Jag har inte skrivit ett skit på min inlämning sen jag starta denna bloggen. Alltså för snart 1 timme sen. Redan helt uppslukat utav bloggvärlden, fan då. Tänker jättemycket. Underbart ju? Visst är de underbart att känna. Att bry sig? Det är det bästa som finns. För vet ni, känner vi ingenting, då lever vi inte för någonting heller. Och det mina vänner, det är ett helvete. Så missförstå mig rätt, all tid har lagts ner åt att tänka på bloggen som för övrigt har 1 visning!! Och det är jag själv!! Herregud.

Började dricka Multi Kvinna igår, det är en sån där brustablett ni vet. Litar inte ett piss på sånt, men min mor tvingade mig och den va god så, vafan, får låtsas dricka det för att bli stark. I själva verket är de för att försöka motstå glassen i kylen. Men det behöver man ju inte berätta. Multi-Kvinna ska bidra med alla vitaminer en kvinna behöver helt enkelt, mycket järn då vi blöder ur underlivet varje månad ni vet. Hänger tydligen med rätt mycket järn ut då. Attans! Tur att brustabletter Multi kvinna finns då!! Och räddar oss! Heja!

Likes

Comments

Så, tillbaka igen efter ungefär 4 års uppehåll. Brukar aldrig tro på när folk går tillbaka till bloggvärlden. Antingen gör man det fullhjärtat, alltså slutar inte, eller så börjar man och slutar man, och börjar och slutar, ja ni fattar. Så varför sitter jag här nu då och designar en ny blogg? Jo. 

Jag är så jävla trött. Trött på skolan och trött på träning, trött på att äta nyttigt och trött på att sminka mig på morgonen. Jag har så mycket plugg att jag inte ens hinner vara i skolan, jag förstorar alla uppgifter till det tredubbla. Skrev en inlämning igår, ämnet var estetisk kommunikation, det blev 12 sidor, sen får jag veta att man bara skulle skriva 4 sidor, högst. Fan då.

Iallafall, jag ligger hemma sjuk idag då min kropp sagt ifrån alldeles för hårt nu, den vägrar sammarbeta. Jag har, tack och lov, aldrig lidit utav huvudvärk. Liksom, jag vet väldigt många som gör det och fyfan vad jobbigt verkligen. Men, nu av någon anledning så har jag haft ont i huvudet i 3 dagar nu, tror det ska sprängas! Hur överlever folk med migrän? All cred till er. Sen är jag yr som fan också. Tänker på ifall det kan ha med synen att göra? Ser as bra, men det kan tydligen vara spänningar och shit som spelar roll. Men, jaja, varje dag händer något bra och idag är det framförallt att jag är hemma från skolan. Jag får så mycket mer gjort här hemma verkligen, förstår ni vad jag menar? Dock satte jag mig ju precis nu och tog en paus och skapade en blogg. Ja juste, det var det jag skulle komma fram till. Jag börjar blogga helt enkelt eftersom jag inte orkar plugga mer idag. Om man får vara så ärlig. Hoppas det håller i sig. Annars är jag ju en riktig tönt. 

Sen självklart för att jag har så mycket inom mig, all kreativitet vill ut. Jag skriver hela tiden, låtar då, men ingen jävul får lyssna på dem. Så jag gör det i princip bara för mig själv, men jag vill nog att folk ska ta del utav det också. Och nej, tyvärr kommer jag inte skriva ut några låttexter här. Men däremot jävligt mycket annat, mycket glatt och mycket sorgset antagligen, beroende på vilket mood jag är i. Fan vad jag låter deppig. Men det är jag ibland också. Läs på egen risk skulle jag vilja säga. Hej, nu gör vi det här. Välkomna!

Likes

Comments