Header

ARGA gruppen har ett fosterhjem for kattene, og her tenkte jeg å fortelle litt om huset.

De startet det i November -16, og hadde da 16 katter, hovedsaklig kattunger.
Nå er det omtrent 30 katter de tar vare på i huset, dette inkluderer de 3 som bor i nærmiljøet til damen som driver huset. Disse tre kattene kan dessverre ikke bo inne i huset pr dags dato, da Sima er en Devon Rex, Nusse er en Sphynx, de er hårløse, så de er spesielt utsatt for klør og andre skader som de andre kattene kan utsette de for, og den siste er livredd andre katter, så den klarer ikke å være med andre. Så den holder seg for seg selv utenfor.

De har så langt adoptert bort 14 av de 30 kattene til trygge hjem, og siden de startet har de fått adoptert bort ca 44 katter.
De resterende kattene er fjernadoptert, som innebærer de har en sponsor som betaler for maten, vaksiner og utgiftene de har for den katten, dette skjer fram til de finner noen som vil adoptere de hjem til seg selv.

Når de er fjernadoptert så får sponsoren bilder og oppdateringer om katten sin så ofte de vil, og ideen med dette systemet er at hvis gruppen slipper å samle inn penger til mat og vaksiner kan de pengene som er donert til gruppen brukes på andre ting, som f.eks sterilisering.

Alle kattene er sterilisert/kastrert, vaksinert og fått både flott og orm kurer før de forlater kattehuset, og drømmen er å ha ett større sted, så de kan ta imot flere katter, og også ta imot flere katter etter sterilisering/kastrering.

Inne i kattehuset så finnes det flere leker og utstyr, men med 30 katter så blir disse lekene fort utslitt og ødelagte, så de ønsker deg donasjoner på dette, og da spesielt ting de kan kvesse klør på, da disse blir raskt slitt ut og det er ofte behov for utbytting av disse.

Hvis det er ønske om å besøke kattene og hjelpe de med utstyr, er det bare å ta en kontakt på facebook for mer informasjon, og hvis dere bare har lyst til å stikke innom og hilse på kattene er det også hjertelig velkoment.

Men hvis dere vil hjelpe ARGA, og donere noen kroner så finner dere informasjonen om dette her:

Vipps: 97475
Konto: 8317.17.88873
IBAN: NO2783171788873
SWIFT: KNO 21

Paypal: farilarsen@gmail.comPå forhånd takk fra ARGA og @Turkeyspaws

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments