Header

Nummer 40 er sterilisert, og vi kaller henne Mamma Kaisa

Denne tispen ble funnet drektig, men hadde ikke kommet langt nok i svangeskapet til at valpene kan regnes som levedyktige, så da ble det utført en abort/hystorektomi samtidig som en sterilisering. Så dette er en flott historie, der ikke bare har vi sterilisert en mor, men også reddet valpene hennes fra ett liv på gaten der de måtte gå sultne, redde og kjempe for tilverelsen.

Normalt er valper en velsignelse og noe å glede seg over, men for de som lever og føder på gaten, er ikke dette tilfellet. Derfor er det så viktig å sterilisere/kastrere hundene, så vi slipper slike sjebner!

- Hjelp oss å hjelpe -
Sterilisering av alanyas gatehunder
kontonummer 65801715715

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Lise har en viktig beskjed å komme med, og ett lite rop om hjelp!

Kjære venna og familie hjemme i vakkre, fine Norge!:) Dei som kjenne mej veit at når ej ser en hund så kan ej like godt droppe en vase i handa til 100.000 kr i handa å heller hjelpe den andre parten.
Torsdag har ej fri å da skal ej først og fremst opp å besøke den nye gull gutten min som ej skal ta med mej heim igjen i November ❤
Ej har også plana om å reise til en plass ej aldri har vært på før å ej kjenne ej grua mej nokke enormt. Ej kjørte opp til den plassen i går kveld for å sjekke å ej møtte på nokken stakkars hjelmløse sjele i vei kanten som fikk litt mat, men når ej kom heilt opp til søppelfyllinga knakk ej heilt sammen.
I 2015 adopterte ej min Rex til Norge, som fikk er fint år før han dro opp til himmelen. Han blei født der med lillesøstra si Bambi som leve det gode liv på Vartdal for tida!❤
På den søppeldynga bor der hunda. Der blir født kvalpa, dei blir kjørt opp dit fordi dei ikkje vil ha dei på gatene her nede fordi dei e redd for å vise det til turistane som e her.
Dei trenge mat. Drikke. Kjærlighet. Det knyte sej i magen min for ej veit ej kommer til å møte på nokke ej ikkje vil sjå, men kan kan ikkje bare sitte her å ikkje gjer en dritt. Ej har aldri vært en person som går i kirka eller ber, men ej ber kvar kveld inni mej i håp på at en vakker dag skal ditta forferdelige dyreholde ta slutt. Ej ser hjelpeløse dyr kvar eineste morgen når ej står opp. Ej ser dei kvar eineste dag her. Å kvar kveld før ej legge mej høre ej desperate skrik fra dei. Ej legge mej aldri uten ei tåre rennende nedover kinnet mitt.
Neste år skal ej jobbe i Norge for da kan ej hjelpe til meir med å støtte dei som bor her å leve for dei. Økonomiske med å kjøpe mat, medisin, nødhjelp til veteriner osv.
Ej spør om hjelp så ej kan få hjelpt dei litt med å mette magen sin. Torsdag har ej fri så da vil ej opp dit. Ej tenkte å begynne onsdags kveld med å koke ris for det metta ganske mye. Koke kylling å kjøpe inn hundemat å legge utover.
Mat e billig her så de kosta for en liten ris pose 10 kr.
Om ej får kokt opp en del så får ej lagt ut en del med.
15 kg hubdemat fra butikken ligge på ca. 200 norske kr.
Om dokke vil å har lyst å hjelpe kan dokke vippse mej eller overføre på kontoen min så kan ej kjøpe inn på onsdag etter ej e ferdig på jobb:)
Sette stor pris på det. Om 2 uke ca vil ej dra til Antalya / Kemer å hjelpe mine venna som holder på der med.
10 kr e en middag for nokken kvalpa.
200 kr e 15 kg hundemat som metta en liten familie et par daga.
50 kr gir en god del vann i dinna forferdelige varmen her.
Tlf mitt du vippsa til: 92253201
Konto: 6545.10.60729

Har ei bok der ej skrive opp alt og kvittering kommer ej til å ta vare på.
Har allerede 260 tl fra guttene fra tattoverings sjappa vår så e uendelig takknemlig for det ❤
Ha en fortsatt fin og fredelig lørdags kveld!
Del gjerne statusen min.

Likes

Comments

Sommeren er på vei, og hos mange er temperaturene høye allerede. Så da deler jeg denne igjen!

Den kan ikke bli delt ofte nok

Ikke forlat hunden eller barnet i bilen!
  • 19 lesere

Likes

Comments