Header

Princess er en av de stakkars sjelene som er blitt etterlatt eller født på gaten i Alanya.

Hun ble funnet av Daniel som var på ferie i Alanya, og han kunne ikke gjøre noe annet enn å falle for denne lille jenta. Hun er rundt året, om ikke yngre, og hadde det tøft på gaten. Hun var veldig undedannig, som førte til at de andre hunene hærsjet med henne, og menneskene som jobber i området sparket og slo henne. Så dette er en hund som ikke overlever lenge på gaten og alene. Hun trenger ett hjem og en familie å komme til.

Princess hadde bestemt seg at Daniel skulle bli hennes nye familie, og fulgte han hjem, der sto hun utenfor døren og skrek etter Daniel, og han kunne ikke gjøre noe annet enn å la henne komme inn. Han ga henne ett bad, og ordentelig hundemat, og Princess stortivdes i hans selskap, fulgte han overalt.

Daniel har funnet kennel for henne, og startet med å gjøre henne klar for Norge, men dette trenger han hjelp til. Derfor deler vi hans innlegg her i håp om at det skal komme inn noen kroner og hjelpe han med å få prinsessen til Norge.

Hjelp Daniel og oss med å dele dette innlegget og doner noen kroner direkte til Daniel. Så håper vi han får Princess til Norge så fort som mulig ❤️

Vipps- 40482687

Konto nr- 1202 80 29363

Paypal - Victoriaregine@hotmail.com

Likes

Comments

Dette en en fin oversikt over hvorfor vi må sterilisere og kastrere gatehundene og gatekattene! I løpet av kort tid formerer de seg enormt, og tallene kan fort bli høye og bestanden blir utav kontroll.

Om dere vil hjelpe oss med det arbeidet så gjerne doner inn på konto:

Vipps: 99480503
Konto:
8601.27.84629.
IBAN: NO1686012784629
SWIFT: DABANO22
Paypal: anettenordgaard@hotmail.com

For englesk versjon se her

Likes

Comments

Akem hundehotel og trenings senter ligger i utkanten av Alanya og tilbyr pensjon og trening av hundene. De holder for det meste på med dressering og lydighetstrening, som f.eks sitt, ligg, gå pent i bånd og bli, men gjør også vanskeligere mentaltrening.

De snakker englesk, og er lette å snakke med på facebook, eller om ønskelig, så kan jeg ta kontakt med de for deg.

Det er to som driver dette senteret og trener hundene selv, og har også hund selv. Min kontaktperson har schæfer selv, som han trener og dresserer daglig.

Deres facebookside finner du her

- link -

Likes

Comments