​Hej mina kära läsare!


Nu är jag på väg till Örkelljunga för att träffa min kille. Jag sitter på en buss som tar en timme till honom.  Jag blir hämtad i Örkelljunga av en kompis till hons familj. Hon är jätte trevlig :) Vi har verkligen kul ihop. 

Jag bestämde mig för att skriva på bloggen för att fördriva lite tid, eftersom jag åker ensam :( Jag sitter och lyssnar på spotify. Blir nog snart att kolla på en film eller något, bara för att jag kan :) 


Vi ses 


Bella

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej fantastiska läsare!

Jag vet att jag har blivit dålig på att skriva inlägg här inne. Jag försöker uppdatera er så snart jag kan. Som ni vet så har de hänt ganska mycket de senaste månaderna. Väldigt mycket positivt men även negativt. 

Massor och göra här hemma, men även hos min kille då en ponny jag brukar rida äntligen har blivit frisk och ska nu sättas igång igen. Världens snällaste ponny verkligen, inget att klaga på där inte. Hon har ändrat min syn på ponnyer för resten av mitt liv. Då jag tidigare inte gillade ponnyer eftersom jag ALLTID på ett eller annat sätt åkt av dom. Men hon bevisade motsatsen. 

Jag älskar denna ponnyn så mycket. Hon har så mycket att lära mig som är nyttigt. 


Men nu måste jag gå då min mamma kallar på mig. Vi ska åka ut o handla. :) 

Vi ses :D

Likes

Comments

Hej alla!

Nu är jag nog tillbaka ett tag. Så mycket har hänt de senaste månaderna! Jag har varit på Power Big Meet i Västerås! Där förlovade jag och min kille oss. Det var helt oväntat verkligen! Nu har man ju liksom sommarlov... Tråkigt när alla ens vänner är utomlands.. Men men. Mycket bra kan komma ut av att vara ensam med familjen och killen.

Jag tänkte lite längre ner lägga in lite bilder från västerås och på våra ringar bland annat.


Inte så långt inlägg men ändå...

MVH

Likes

Comments

Hej hej!

Tänkte bara titta in på bloggen lite. Ni som undrar om jag mår bra, jo jag mår mycket bättre. Har träffat en ny kille, han är världens bästa. Han är verkligen en dröm, ibland nyper jag mig själv i armen för att jag tror att jag drömmer. Han var en av de få som faktiskt brydde sig om mig när jag mådde dåligt. Den som verkligen ställde upp och träffade mig.

Detta har inget med bilden å göra men tänkte ändå att de kunde va kul med lite roliga bilder. Mm blogg är ju så dyster.... XD

Men nu vet ni!

PUSS!!!

Bella <3

Likes

Comments

hej alla!

för två veckor sedan dumpade mitt ex mig. jag blev helt krossad. Jag menar vad ska jag göra. vi avslutade som vänner och nu verkar han undvika mig totalt... jag visste att det skulle bli såhär men lik väl så händer det något värre och de är att han redan hittat någon ny. de känns hemskt... var jag inte bra nog för honom? betyder jag inget för honom längre??? borde jag kanske bara dö? för de är förmodligen de han önskar att jag gör? jaja nu ska jag inte plåga er mer med mitt gnäll. ha en fin dag

Likes

Comments

hej alla!

Just nu är jag hos jacob på besök med min älskling. Vi har varit här sedan igår. väldigt mysigt har vi. Jag och My (jacobs tjej) vi sitter för tillfället inne i huset och väntar på att killarna ska bli klara med en mopedbil de jobbar på.

idag har de varit en sådan seg dag då man bara vill ligga och sova eller mysa. eftersom igår hade de hemma fest här hos jacob. så jag och My har fått ta hand om de hela gårdags kvällen. De stackarna drack på tom mage och i slutet av kvällen var de så packade att de knappt visste var de var. Men kul var de. :)

hur som helst så har vi inte direkt gjort något speciellt idag mer en att vara hemma. skönt har de varit. :)

näe nu kallar de på mig:) så vi ses

puss!

BELLA


Likes

Comments

Hej alla!

Jag har funderat en hel del på det här med kärlek. Visst jag har hittat en kille som jag mår bra av att vara med. Men ibland bara leker jag med tanken. Vad händer om han inte är den rätta? Kommer han lämna mig eller finnas kvar som vän?

Inte för att jag tror att han kommer göra slut med mig. Det känns som om jag verkligen hittat rätt så jag tvivlar inte en sekund på att de är han jag ska tillbringa resten av mitt liv med. Bara tanken på att han kanske lämnar mig gör mig gråtfärdig och krossar mitt hjärta i en miljon bitar.

Vi har varit tillsammans ganska länge nu. Fem månader om ett par dagar faktiskt, vilket känns overkligt för mig. För att de var ett bra tag sedan jag hade ett så stabilt förhållande med någon. Men tanken på att de gått så fort dessa månaderna får mig ibland att känna som om detta var menat att vara. De skulle vara vi två mot världen.

När jag träffade honom för första gången var det på bussen från där vi båda bor i början på Februari när jag började i stan. Redan då kände jag hur de klickade mellan oss, men vi pratade inte så mycket, Efter ett par dagar så kom mina kompisar Linus och Jacob hem till mig och med dem följde så klart André min älskling, men det visste jag ju så klart inte då. Vi bytade nummer och la till varandra på Facebook. Sedan började Jag och André började umgås varje dag tills i början på Mars. För det var då han kysste mig för första gången. Jag skojar inte jag fick fjärilar i magen när våra läppar nuddades. Det kändes så naturligt att vara runt honom. Det gick ett par dagar till och sedan bestämde vi oss för att de skulle vara vi två mot världen. Det var de bästa beslutet jag någonsin gjort. Visst vi bråkar ibland men vi löser det lika snabbt igen.

Du som oroar dig över att inte hitta MR. Right, Du har absolut inget att oroa dig för. Han dyker upp när du minst anar det, för det var vad som hände med mig. Du vet när du hittat den rätta och ingen kommer att komma emellan er.

PUSS!

Bella!


Likes

Comments