Ja var ett tag sedan jag var här nu, men ska försöka uppdatera lite.
Är sjukskriven ännu, kroppen har sagt sitt. Det är bara att ta en dag i taget och se vad man orkar. Är utbränd med nedstämdhet  och ångest. Jag har varit för stark för länge och inte gått och bett om hjälp tidigare. Jag är så att jag ber aldrig om hjälp med nåt, utan brukar fixa allt själv. Men allt har sin begränsning och jag har kämpat väldigt länge ensam med allt.
Jag vet inte när jag kände mig så sliten och trött som nu.
Jag har tur som har Christer som stöttar mig och peppar mig. Barnen har börjat förstå med. Att mamma orkar inte allt längre. Jag försöker ta hand om mig själv och hitta nåt som får mig må lite bättre för stunden.
Hoppas ni andra mår bra. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen har vi bara tagit det lugnt och bara slappat. Ellinor har varit iväg till Karlstad med sitt lag på Ungdom sm steg 1 och dom blev 2 i sin grupp. Så dom gick vidare direkt till Usm steg 3. Så i januari ska dom spela nästa gång. Vilka duktiga tjejer, har följt allt via nätet och sms från ellinor efter matcherna. Då jag har lite svårt för det sociala umgänget nu. Så man håller sig hemma istället.

Var till arbetsterapeuten idag. Och jag ska fortsätta mitt träningsprogram som jag fick. Var nog en rejäl skada inuti handen för har fortfarande värk i lillfingret. Som ibland strålar upp i armen. Använder fortfarande stöd på lillfingret.

Imorgon ska jag till läkaren igen, har en del att prata med henne om. Och får även ringa till försäkringskassan med. Vill ha mina pengar nu. Vill inte gå ännu en månad utan pengar. Det här är på väg att ge mig magkatarr med, som om jag inte har tillräckligt som det är nu. Sitter med en värmekudde på magen för att lindra värken. Tanken är ju att jag ska bli bättre inte må ännu sämre. Suck får ta en dag i sänder. Kan inte mycket annat göra än det.

Hoppas ni haft en bra dag allihop. Kram

Likes

Comments

Har varit väldigt tyst här, mår inte alls bra om dagarna nu. Vet fortfarande inte om jag får några pengar av försäkringskassan. Och nästa vecka är det ju dags att betala alla räkningar. Suck varför ska dom hålla på så här. Har snart varit utan pengar i 1 1/2 månad. Hur ska jag ta hand om mig själv om jag bara tänker på hur jag och mina barn ska fixa det här.
Christer bjöd med mig ner till handbollsmatcher nere i Partille hallen. Visst det var roligt och bra matcher. Men klarade knappt av allt ljud den här gången. Gjorde så ont i mina öron. Sliten av allt folk.  Har varit helt utslagen efter detta.

Imorgon blir det att ringa försäkringskassan igen och höra om det har kommit in nåt nytt intyg från läkaren. Hoppas att det är tillräckligt bara. 

Hoppas ni alla haft en fin vecka. Kram.

Likes

Comments

Snacka om att åka på bakslag idag, ringde försäkringskassan... För att fråga om när eventuellt dom tänkt betala ut nåt därifrån.
Då säger han att dom inte har fått tillräckligt information via läkarintyget. Av vad jag kan och inte kan göra. I nuläget får jag ingen ersättning därifrån. Läkaren måste skicka in ett nytt intyg till dom. Som att jag mår bättre av det här. Har en del räkningar att betala och just nu är allt nattsvart. Tror dom att man är hemma för skojs skull. Jag behöver att återhämta mig i lugn och ro utan att ha bekymmer om pengar också. Det här är droppen för mig idag. Knäckte mig helt, tillbaka till ruta ett. Vet inte hur mycket mer man klarar av just nu. 

Hoppas ni andra haft en bra dag. Kram

Likes

Comments

Den här helgen har gått till att orka kliva upp ur sängen. Humöret går upp och ner. Har ingen motivation till att träna. Tittar ut och vill dra täcket över huvudet igen.
Försöker verkligen vara glad, men positiv är svårare att vara. Idag är ingen bra dag för nåt. Har bråkat med mina barn. Känns blää gör det. 

Men skam den som ger sig, fick kommit mig ut på en 5 km runda. Så får vara nöjd med det. Men är så trött hela jag för tillfället. Så mycket som oroar. Om man ändå slapp den biten, klumpen i magen av oro för allt, mardrömmar nattetid. Inser att det kommer ta tid att lösa allt. Men har jag råd att låta det ta tid. Vi får se hur allt blir till slut helt enkelt.

Hoppas ni alla har haft en bra helg. Kram

Likes

Comments

Igår var jag iväg på första mötet med kuratorn. Och det känns bra att få kommit dit på ett första samtal. Nu är det inbokat 3 besök till att börja med. Så får vi se vart detta landar nånstans. Är så mycket jag behöver rensa ut och lägga locket på för gott. Andra saker kommer ta längre tid att bearbeta. Men jag tror att detta kommer att bli bra i slutändan, jag behöver detta för att läka. Att bli den jag vill vara igen. Vissa saker kommer att bli tuffa att ta tag i bara. men jag måste....

Var även iväg till arbetsterapeuten, fick lite träningsprogram till mina händer. Så att jag kan bli starkare i dom och bli av med värken.

Ha en en fin dag, kram

Likes

Comments

Blev en liten tränings runda igår, kan lugnt säga att jag är lite stel idag. Är så glad för att jag har kommit igång ordentligt igen. Hemma kör jag även ett program som heter Six pack för magmusklerna.  Kan lugnt säga att man har många muskler som inte har varit tränade. Det känns verkligen nu.
Positivt med träningsrundan, är våren fantastiska omgivning. Den skiftar så varenda dag nu.

Hoppas ni alla haft en fin dag, jag är ute på min motionsrunda nu. Kram

Likes

Comments

Var till läkaren i fredags och är fortsatt sjukskriven 1 månad till, till att börja med. Har mycket som jag behöver bearbeta och det gäller allt i livet nu. Familj och även mitt arbete och att få möjlighet att göra detta i lugn och ro. Känns i dagsläget otroligt värdefullt och välbehövligt. Har äntligen fått bromsat upp och stannat för första gången på evigheter. Tisdag nästa vecka blir en intensiv dag med både kurator och arbetsterapeut. Och på kvällen är det möte.

Men ser framemot att börja. En resa mot att bli en lugnare och en mera stressfri person. Och lära mig att ta hand om mig själv. Lyssna på min inre röst mera än vad jag gjort tills nu.

Och framförallt att bara vara jag ibland, träning är nåt som har blivit en viktig bit i mitt liv nu. Får utlopp för en del negativ energi och då fylls det på med lite positiv energi.

Känns ut som att jag har startat på en ny resa i mitt liv.

Ha en fin söndag och ta hand om er. Kram

Likes

Comments

Igår lämnade vi Fiona till veterinären för kastrering. Är väldigt lugn nu på grund av smärtlindring. Så nu är det några lugna veckor utan hopp och långa promenader. Igår fick emelie bära henne från bilen och in. 20 kg hund känns att bära. Även när hon skulle ut och rastas. Vill inte gå i trapporna ens. Lär snart släppa det med hoppas jag. Jag försökte hjälpa så gott jag kunde. Men när det gör ont, så har man ingen styrka heller. Imorgon är det dags för mig att gå till läkaren igen.
Ha en fin dag allihopa. kram

Likes

Comments

Vilken otrolig tur jag hade igår, när man väl ska ut och gå så kommer solen en stund. Älskar strandpromenaden och dess omgivning. Har gått många mil där nu.
Har bestämt mig för att ta tag i min hälsa en gång för alla. Vill bara må bra, men det lär bli små steg åt gången. Promenaderna är bara en del av det hela.
Nästa vecka ska jag äntligen få träffa kuratorn. Känner mig helt låst i mig själv nu och på fredag är det dags för återbesök hos läkaren. Ska även boka tid hos arbetsterapeuten. Då handen fortfarande gör ont. Kan inte ens lyfta min lilla hund på 8 kg utan att det gör ont. Jaja blir väl bra nån gång. Annars idag blir det att ta det lugnt, ska iväg ikväll på ellinor träning. Lär nog gå en sväng med.

Ha en fin dag och ta hand om er själva. Kram

Likes

Comments