Jag ä så nöjd varje gång jag kommer fram till att vissa inte är värda mina tankar eller min tid.. du stod mej närmare än jag någonsin kommer stå dej, men dä ä slut mä dä nu! Du kommer aldrig få komma mej så nära igen för det plågar livet av mej! Och om jag inte släpper dej NU kommer det inte hända..

Den hör bilden säger en del om allt och jag kom äntligen fram till nått... you never were a blessing but a lesson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haha ja titeln stämmer någorlunda,va på marknaden i Rättvik igår och köpte en klänning som jag själv tyckte va snygg! Dock va det ju one size... Asså att man aldrig lär! tittade på en först med mer stretch I men självklart såg jag ju den här å föll för den.. så nu får det bli ett projekt att gå i den å hoppas på att den töjer ut sej!
På köpet får jag försöka andas så bra dä går, men det är inte enkelt!  😂

Likes

Comments

JAG HATAR DET HÄR!

Ja jag hatar kärlek på riktigt.. det som stör mej mest är inte själva grejen att jag är kär utan att jag är svartsjuk å så jävla rädd för att människan ska hitta nån annan. Haha låter rätt konstigt va? :P Men skulle dä hända innan jag får ordning på mina känslor så lär jag ju tyvärr inte kunna ha människan på några sociala medier överhuvudtaget, det skulle jag nog inte klara av..
Vet nu vad det sjuka är? Att jag va så säker på att det skulle gå bra så jag lät alla känslor komma! å jag har bara känt såhär starkt för en människa innan å han finns ju inte här längre :( Annars hade jag antagligen vart med han än.. men men man kan inte få allt :D

Likes

Comments

som vanligt så har det vart tyst här ett tag. Jag har verkligen behövt tiden för mej själv i några dagar och bara putta bort alla folk!  Det är först dem 3 sista dagarna där jag så smått börjat prata med dem närmaste igen.
Jaha med vad betyder titeln då?
Dem som inte har ångest å depression själv förstår nog inte meningen med det jag skriver just nu utan ser mej som självisk. Varsågod jag bryr mej inte för JAG vet att jag tänker på alla andra än mej själv, mitt mående kommer alltid sist.
Jo iallafall, vi har eller har haft ( vet inte om det är fler en jag just nu) psykiska sjukdomar i familjen på min pappas sida.
Och häromdagen när jag satt själv och funderade på om jag verkligen kunde få en framtid på den platsen jag bor på just nu så såg jag mej själv gå samma väg som en familjemedlem till mej gjorde.  Den här människan kämpade mot sjukdomen i flera år! En dag fick hon komma till en läkare som sa att hon aldrig någonsin skulle bli bra utan att det endast skulle gå åt ett håll, att bara bli värre. Vilken alltså är helt fel! alla kan bli bra. Just det har Jag alltid levt på, man kan alltid bli bättre. Men efter alla år jag har kämpat med det här på olika sett så vet jag inte längre. Jag kommer aldrig klandra den här människan för att inte orka mer. Som sagt många kallar dem här människorna själviska, men kommer man till punkten där man verkligen ger upp så tänker man ALDRIG på sej själv utan man gör det för alla andra runt sej. och jag vet för jag vet att om jag inte ändrar på nått snart går jag samma håll. Inte för att jag vill ge upp utan för att bördan man lägger på dem runt dej blir för stor. Det är just så man känner sej, som en börda som man vill att alla runt bara ska slippa.
Jag känner mej som en börda och ja helt ärligt det är den ända utvägen jag ser mej själv i om jag inte tar mej härifrån...

Så ta hand om er och innan ni dömmer någon som är påväg eller redan har gett upp om livet för att vara självisk, tänk på att den människan endast tänkte på er hela vägen dit!

Likes

Comments

Jag har nog aldrig känt mej både så ensam och oönskad som jag gör här.. just oönskad vet nog en hel del varför jag känner mej, men jag känner mej faktiskt ensam. å vet ni vad? jag hatar det.
Jag va i Karlstad ifrån lördag till tisdag å jag har nog sällan haft så kul eller känt mej riktigt omtyckt av nån som då. Även om allt inte blev som tänk så tänker jag inte sitta å deppa över dä för jag har fått en om inget annat riktigt bra vän. Därför å sätta sej på bussen å åka därifrån va riktigt tufft. Jag vill bara låsa in mej å stänga alla ute, för å va kvar här äter upp mej. Grejen är att det finns inga riktiga jobb å söka på, även om jag inte sagt nåt har jag sökt på flera utan resultat. å varför har jag inte sagt nått? jo för att det blir en massa tjat, när folk frågar när jag flyttat tillbaka bryter jag ihop, jag vill kunna svara att jag kommer tillbaka direkt men jag kan ju inte riktigt bo på gatan. Nä jag vet inte men jag vet en sak. Det här förstör mej

Likes

Comments

Ibland skulle jag önska att man kunde ändra antingen sina eller någon annans känslor..
Haha asså det är helt sjukt, å det gnager i mej, jag hatar det här...

Likes

Comments

Jaha, här tog vi (jag och katten) morgon när klockan var runt halv 5?!
konstigt det där va dåligt man sover när man ska sova själv efter å ha haft nån bredvid sej i några dagar..

jag ska nog fan bli en sån där crazy catlady! aldrig ensam, Hahaha
Nej riktigt så desperat ä jag nog inte...än

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man träffar nån å allt bara stannar, det ända ordet man får fram i huvvet ä WOW!
Just den känslan spärrar för mej, ännu än gång släppte dem spärren men nä så blev dä mä dä!
Men vet ni, jag ä inte bitter. Jag tycker om å bryr mej om den här människan ändå, jag har nog aldrig haft så roligt iallafall. Det är inte många som kan få mej på bra humör när jag ä nere så dem som kan dä håller jag nära i vilket fall..
Just för att jag har den här spärren ä för att jag vägrar bli kär för jag visar mej inte svag!
I min värld finns inte kärlek..

Likes

Comments

godmorgon!

har ni sovit gott? Här togs det morgon vid 06:30.. Asså va?! När fan ska jag få sova ut!
Nåja har absolut ingenting å skriva om ( så spännande ä mitt liv 😂)

här kör vi på kopp nr 3 mä kaffe å sen ska jag väll börja packa lite så :)

hoppas alla får en riktigt bra dag!

Likes

Comments

godmorgon alla! :)

Idag är en helt okej dag faktiskt, bättre än vad jag trodde. vaknade väll runt 7-7:30 men dä ä som det brukar :D
Druckit kaffe å kollat lite videos på Youtube!  Sen sitter jag fortfarande å funderar på hur jag ska få igång vad jag har tänkt men jag kommer verkligen inte på nån idé om hur jag ska få igenom allt! Samtidigt som jag sitter å tänker på allt annat... dä ä helt kaos i mitt huvve asså 😂 gaaah orkar inte, just så känns allt nu!

Får väll hoppas på att dagen fortsätter lika bra som den började :)

Ha en bra dag ☕

Likes

Comments