Är det någon mer än jag som på senaste tiden har upptäckt att skönhetsidealen svämmar över på vanliga "tonårshemsidor" som tumblr, weheartit och massa inspirationsbloggar osv? Bilder på pinnsmala brudar som står bakom en text som säger åt dig att "everybody is perfect", eller vältränade kroppar med välformade magmuskler? 

Inspiration mina vänner, börjar gå överstyr. 

Jag har inget emot att folk vill gå ner i vikt, absolut inte, det är jättebra att ta det initiativet om man är överviktig. 

När man sedan börjar läsa om dessa 13 - 14 - 15 åriga tjejer som ska hetsbanta och skaffa gymkort prooonto för att dom har liiite större lår än tjejen på tumblr-bilden, det är då man börjar förstå att det har börjat gå åt pipsvängen för långt. 

Börjar man träna, äta nyttigt, skippa godis osv, så är det för att du ska må bra fysiskt och uppnå ett mål som du kanske har drömt om att nå en längre tid. Men att börja på olika dieter för att rasa i vikt när man inte ens är en färdigutvecklad människa eller överhuvudtaget överviktig känns bara så jättefel.

Nu säger jag inte att jag har något som helst emot folk som är smala, jag har inget emot någon utifrån deras kroppsform. Är det någon jag har något emot så beror det på bristande respekt, taskig attityd eller andra saker som har med någons personlighet att göra. Utseende och kroppsform är ingenting som spelar någon som helst roll för mig om det gäller att jag ska tycka om någon människa eller inte. Det jag nu skriver om är det jag har sett det senaste och blivit rätt påverkad av själv, så ta inte åt er, vilket jag vet att många säkert gör ändå.. 

 

 


 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag orkar inte vara ledsen längre. Var ute och red förut och rensade huvudet och tänkte igenom vad jag egentligen utsätter mig själv för, och varför. Nej usch, jag vill vara den glada Tuna igen, det är väl bara att kämpa. 

 

Förövrigt har jag haft en underbar vecka med min fina vän, vädret har varit toppen och allt har varit super! Tur att jag har mina vänner som får mig på bra humör no 


Likes

Comments

Depp, skolan börjar i övermorgon och jag orkar inte meeeeed det. Imorgon/ikväll är det stenhårt plugg som gäller! Fuck detta för nujävlar ska jag köra skiiiit sista veckorna i grundskolan! Tänker inte sänka mina betyg för att jag är lat. 

 


Likes

Comments

Har haft ett supergött lov hittills iallafall! Dom senaste dagarna har tillbringats hos Michaela. Har gymmat varje dag och även hunnit umgås med massa trevliga människor! Vädret är också toppen, och jag hade inga hål i tänderna när jag var hos tandläkaren idag så det finns absolut inget att klaga på FÖRUTOM min brutala träningsvärk.. Jag kan knappt röra mig, dock känns det riktigt skönt att vara motiverad varje dag till att träna! Ska bli bättre med uppdateringen, men just nu vill jag bara ta det lugnt och ha ett fortsatt skönt lov, så vi hörs när jag har tid till bloggen helt enkelt. Hej sålänge! 

Likes

Comments

Åkte till munkedal igårkväll, fanns för första gången MER att göra här än i uddevalla, haha. Iallafall så kom jag hem och åt sen kom michaela och hämtade mig med rallytraktorn efter någon timma oså åkte vi hem till henne. Idag har vi inte hunnit göra så mycket men vi ska snart ta oss in till munkedal och träffa lite peeeps sen får vi se vad som händer till kvällen! Hittade dessutom en go bild från i lördags på en kompis blogg, haha kör ba.. 

Likes

Comments

Festen blev riktigt lyckad! Känner mig dock inte så superpigg i nuläget och ska ägna resten av morgonen åt att ligga i sängen och trycka i mig godis. Tack alla för en gryyyym kväll!
Likes

Comments

Äntligen lördag! Påväg hem till emmys mamma nu där vi ska vara fram tills ikväll då vi drar mot Kungshamn! Har haft en trevlig torsdag och fredag och nu väntar, en förhoppningsvis, lika trevlig lördag!


Likes

Comments

Trodde det skulle gå mycket sämre än vad det gjorde, hoppas nu jag får över godkänt bara, hade varit trevligt! 

Likes

Comments