Här är några saker från min bucket list!

// Here's some things from my bucket list! //

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så jag bestämde mig för att göra pannkakor, vilket är det bästa någonsin! Pannkakor är så lätta att göra, dock tar det lång tid, med det är värt det!

// So I decided to make pancakes, which is the best thing ever! Pancakes are so simple to make, but it takes a while to do them though, but it's worth it! //

Likes

Comments

Jag bestämde mig för att göra iste, som jag aldrig har gjort tidigare, så varför inte göra ett inlägg om det?

Jag började med att hälla upp vatten i en drickflaska & fyllde 3/4 av den. Sedan valde jag ut några soreters te som jag ville använda.

Tepåsar jag valde:

Två hallon.

En tropiska frukter.

En citrus.

Jag valde att ha ganska många tepåsar för att jag gillar mycket smak i iste, men självklart kan man ta fler eller mindre påsar än vad jag valde att ha i mitt & självklart kan man välja andra smaker än de jag valde. Efter det skar jag två skivor citron och la i. Jag lät det stå i kylskåpet i en timme & sedan serverade jag det med is.

// I decided to make iced tea, which I've never done before, so why not blog about it?

First, I poured water into a bottle and I filled three-quarters of it. Then I chose some kinds of tea I wanted to use.

Tea bags I chose:

Two raspberries.

One tropical fruits.

One citrus.

I chose to use pretty many tea bags because I like to have much flavor in iced tea, but of course you could use more or less tea bags than I chose to have in mine and of course you could chose other flavor than I did. After that, I cut two slices of lemon and put in the tea. I let it stand in the refrigerator for an hour and then i served it with ice. //


Likes

Comments

Crop Top - $7.90 / 66.55kr

Kimono - $24.90 / 209.76kr

Jeans - $27.80 / 235kr

Skor - $32.90 / 277.19kr

Glasögon - $5.90 / 49.70kr

Halsband - $4.90 / 41.28kr

Om du är intresserad av en produkt, klicka bara på bilden.​

Likes

Comments

Kenza är en av mina favoritbloggare sedan ett tag tillbaka & ni har säkert hört talas om henne tidigare. Hennes bilder har otroligt bra kvalité & hon skriver väldigt intressanta & inspirerande inlägg, det var även hon som vann "Årets Look" på ELLE-galan 2015. Det finns väl inte så mycket att säga om henne & hennes blogg, förutom att den är väldigt stilren, upplyftande & admirabel & den är även väldigt enastående & exklusiv. För mig var det en självklarhet att Kenza skulle vinna, då hon har en fantastisk blogg & hon är en underbar person, jag blev inte överraskad att hon vann. Hon är verkligen värd det priset! Om ni inte redan följer hennes blogg, tycker jag att ni åtminstone borde gå in & kolla på den!


Klicka här för att följa Kenza på Blogkeen.com.

Klicka på omslaget för att komma till intervjun med Kenza eller klicka här.

Klicka på bilden nedanför för att komma till Kenza's blogg eller klicka här.

Likes

Comments