Header

Hej allesammans! Jag har precis blivit färdig med ett väldigt roligt projekt, ett minihus. Förra huset som jag håller på med råkade jag göra en riktig ful grej av. JAG RADERA TOMTEN ISTÄLLET FÖR ATT SPARA DEN!!!

Så Jamilla och hennes stora kärlek kommer få flytta in hit när det är dags att säga adjö till skolbänken och hallå till jobbet. Spännande, men nu är det iallafall dags att visa huset. Är ni redo?

Ovanför är det sovrummet, eller ja. På övervåningen ligger själva sovrummet och ett litet badrum.

På undervåningen finns det en toalett/badrum med tvättmaskin, ett allrum bestående av kök/vardagsrum.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna! Just nu så sitter jag och håller på att fixa ordning ett hus åt min teensim Jamilla som ni kommer att få följa här på bloggen bland annat. Huset har en diskret, enkel och i en modern design. Stort hus med stora öppna ytor och även en pool på baksidan. Jag är ännu inte klar, rätt så långt ifrån men processen är iallafall igång. Blir lite till under veckan som jag kommer arbeta med huset innan det är klart! Spännande.


Framsidan och baksidan

Sovrum 1

Sovrum 2

Vardsagsrummet på övervåningen

Vardagsrummet på nedervåningen.

Köket

Badrum 1, det stora.

En "liten" sneakpeak på detta projekt!

Likes

Comments

Hej alla och varmt välkomna till ännu en guide eller tips för er The Sims spelare! Det finns mods och det finns ett annat sätt att få din sim att bli gravid, oavsett vilket du använder så funkar det riktigt bra!


Okej, vi alla har hamnat i ett stadie där man faktiskt önskar att sin teen kunde bli gravid mer än bara lite WOHOO i sängen med sin kärlek eller one Night stand. Men tyvärr går det inte, trodde vi fram tills nu. Många av er kanske redan vet om detta knep medan andra kanske inte riktigt vet om det.

Det finns ju som sagt mods för att skapa detta, men många har jag märkt vill faktiskt spela utan CC och mods vilket är helt okej för mig. Så detta tips är kanske lite mer åt er eller ja, det är åt er alla!

När du har skapat din teen, har ett stadigt förhållande för wohoo. Pausa spelet och öppna skrivrutan, skriv först in testingcheats true och klicka enter. Skriv sedan in cas.fulleditmode och gå in på "skapa sim". Eller ja, du kommer hamn där helt enkelt, med möjligheten att redigera din sim som i början av spelet. Med denna möjlighet så har du chansen att ändra din sim från teen till Young adult. Vid det här lagret är det enklast att faktiskt ha din sims kärlek eller vad det nu kan vara redigheringsbart. Alltså att du äger den andra Simmen också och kan göra samma sak, ändra ålder.

Efter att båda är Young adults så kan du klicka på "försök skaffa barn". När Simmen nu äntligen är gravid och fusket är fortfarande kvar så kan du återställa åldern på Simmen till teen och då är Simmen tonåring och gravid, en teen pregnancy! Detta fusket är helt riskfritt för spelet, helt safe om man tänker på att du inte behöver ladda ner eller installera något mod till spelet som spelet kanske inte klarar av.

Hoppas detta tips kan göra spelet lite roligare! XOXO TUMBLRGIIRL

Likes

Comments

Hej och välkomna! Idag tänkte jag dela med mig utav några cheats till The Sims 4 som kanske gör spelet roligare eller enklare, vilket som!

Vi som har spelat The Sims som små, alltså 1,2,3 har varit lite bortskämda och kan vissa cheats men även lite av spelets innehåll. Som när man gifter sig, uppdateringen där ifrån till fyran var att efternamnet inte ändrades vilket många tyckte var krångligt och att man behövde ett fusk för att korrigera det. Med dessa cheats hoppas jag ni finner något ni gillade!


CHEATS:

1. motherlode: Få 50.000 simoleons

-> ALLA CHEATS NEDAN KAN INTE ANVÄNDAS OM DU INTE SKRIVER IN TESTINGCHEATS TRUE INNAN I SÖKRUTAN!!!

2. stats.fill_commodities_household - Alla behov blir fulla i hushållet

3. bb.moveobjects - Inga regler i spelet, du kan flytta runt möbler hur som

4. cas.fulleditmode - Ändra sim i spelet med alla valmöjligheter som i början

5. bb.ignoregameplayunlocksentitlement - Lås upp alla karriärbelöningar

6. bb.showhiddenobjects - Visa alla gömda objekt

7. bb.enablefreebuild - Redigera sjukhus/polisstationen m.m

8. stats.set_skill_level ex Major Baking 10 - Redigera din sims färdigheter

-> Child_social 10 (exempel)

-> Toddler_Potty 3 (exempel)

-> retrail_Sales 5 (exempel)

9. careers.add_(career name) - Lägg till jobb (hos tonåringar)

10. careers.promote (career name) - Få en befordran

11. pregnancy.force_offspring_count(simID)(amount) - Gör sim gravid

Likes

Comments

Hejsan! Nu tänkte jag visa er hur man söker och laddar ner från ett utav dom mest värda sidorna för att ladda ner CC till The Sims steg för steg.

Här ovanför och nedanför ser ni två bilder, ena en tom sökruta och en annan med en sökruta inskriven.

Steg 1. Gå in på Google och skriv i sökrutan "thesimsresource" och klicka på länken.

Steg 2. Här nedan finns det massor med olika alternativ, bland annat valet om att skapa ett eget konto, ladda ner och skapa. Att skapa ett konto är helt gratis och riktigt enkelt att göra, och det är ett måste om du ska kunna söka efter olika saker på sidan du vill ladda ner. Det tar inte lång stund alls att skapa och då har du stora valmöjligheter på sidan, och vill du krydda till det lite extra så kan du bli VIP medlem och få tillgång till allt!

Steg 3. Efter du har skapat ett konto och valt till vilken The Sims bas du vill ladda ner till så har du många olika sätt att välja mellan. På bilderna ser du att man kan bland annat välja mellan olika teman, kategorier men även söka i sökrutan själv! (<- Vilket jag tycker är så himla enkelt och smidigt!)

Steg 4. Efter du har hittat det du söker, (här valde jag ett set till Toddlers som jag tyckte var riktigt söta) så klickar du på bilden, sedan scrollar du ner lite på sidan och hittar länken/knappen "download", klicka på den så kommer sidan att laddas om. Då får du vänta i ca 10 sekunder innan filen har laddats ner!

Steg 5. Efter att filen har laddats ner klickar du på nedladdningspilen uppe i hörnet och högerklicka på filen du har laddat ner, väljer alternativet "visa i Finder". Då kommer du automatiskt komma till dina hämtade filer.

Steg 6. För det absolut smidigaste överförningen och installationen så skapar du ett dokument för dina mods (gör såhär, klicka in på dokument - Electronic Arts - The Sims 4 - skapa mapp - namnge mappen - öppna den) och ha båda flikarna öppna. Då går installationen mycket smidigare.

När du har funnit dina saker, så överför du. Det finns två olika sätt. Ena som liknar ett blad drar du enkelt över till den andra mappen som heter MODS. Är det en mapp du har laddat ner med filer, högerklickar du och väljer "öppna i ny flik" och sedan överför dom till den andra MODS mappen genom att dra. Då är du helt säker att du får med allt.

Slutligen, när du har gjort allt detta så har du alla sakerna i spelet. Enkelt och smidigt, men... För att kunna spela spelet med sakerna måste du först ställa in spelet i spelaternativen (du måste starta spelet) och godkänna mods. Därefter får du starta om spelet och då kommer allt vara med! Men kom ihåg att det alltid finns risker när man installerar olika mods och CC.

Likes

Comments