Igår var det lördag och jag var på kalas hos några släktingar på kvällen. När alla satt och åt på kalaset kom några som en överraskning som vi inte hade sett på ett tag så det var väldigt roligt att se de igen. 

Igår gjorde vi inte så mycket mer än kalas vad jag kan komma ihåg. Helgen i helhet har varit bra dock har man behövt plugga inför prov och en massa sånt. Hoppas eran helg har varit bra och att ni är taggade inför en ny vecka med jobb. 

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Idag är det äntligen fredag och jag har varit i skolan.... Vi har fått chromebooks (hur det nu stavas) och jag är jättenöjd över det eftersom jag känner att jag får mer motivation av att plugga/jobba. Så slipper man skriva på papper och man slipper att ha så mycket papper i mapparna. Däremot kan det bli lite jobbigt att dra runt på datorn och om man behöver ladda den finns det kanske inte så mycket uttag i klassrummet. 

Aja hoppas ni mår bra och hoppas eran vecka har varit bra, det ska bli väldigt skönt med helg. Däremot så ska jag på kalas i helgen vilket inte är lika roligt... Men resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt, äta godis eller glass och kolla på film. 

Ni får jättegärna kommentera om det är något jag ska förbättra te.x om ni vill att jag uppdaterar varje dag, ja ni förstår. Skulle bli jätteglad om jag fick respons av det jag gör! Hoppas ni mår bra och får en bra helg!!

Likes

Comments

Så nu har skolan börjat igen..mycket läxor och man blir fan helt slut på kvällarna. I alla fall tycker ni att jag ska fortsätta blogga ? Det känns lite meningslöst om ingen läser mina inlägg. Kommentera om ni vill att jag ska fortsätta blogga, vill gärna veta <3

Likes

Comments

Glad midsommar! Hoppas att ni har en trevlig dag och hoppas ni har bra väder! Vad skulle ni tycka om jag börjar upd lite mer här ? Skulle bara bra om jag får svar

Likes

Comments

Har lov nu men måste plugga hela lovet vilket e väldigt synd (ska ha NP efter lovet) menmen ni får ha ett fint lov<3

Likes

Comments

Idag är det tisdag och snart kväll så skönt men ska på träning 19:30 haha i 60 min som är så skönt. Denna tisdag har varit rätt så bra än så länge haha men hade läxor att göra vilket inte är lika roligt 😞 hoppas ni får en fortsatt bra tisdag! <3 vill ni att jag ska upd oftare ?

Likes

Comments

Äntligen har man klarat av skolan för denna måndag, har dock läxor som måste göras innan man kan vila HAHA. <3<3

Likes

Comments

Igår var en underbar kväll. Fick se Melodifestivalen final live med några av mina bästa kompisar jag som verkligen älskar. Hade så kul igår, har dock lite ont i halsen idag sedan igår HAHA. Hoppas ni också hade en bra dag!

Likes

Comments