Idag har jag varit med min "stora" storasyster till gymmet på step up. Det va skönt att komma igång o röra på döfläsket 😂 denna underbara skylt mötte oss när vi lämnade gymmet, den blev man verkligen glad av.

Sen när jag kom hem bestämmer jag mig för att gå ut o gå 2.5an i Petersburg skickar ett sms till kompisen och självklart är hon på. 😁 totalt gick vi 5.32km.

Tyvärr känns detta i min fot, så imorgon får jag nog bita i det sura äpplet o ringa för att boka en tid hos doktorn så får vi kolla upp vad det är. Har ju  gått med detta i "bara" 7-8v 😣 

äsch säger som min mor alltid sa när man va liten och slog sig. "- det går över tills du gifter dig " 😂😂
Ha det gött nu ska jag sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

Hejsan
Nu va det ett tag sen jag skrev och det är inte meningen och jag lovar bättring. Idag har jag syltat trattisar som jag kallar dem och begäret satte in så jag gav mig ut i skogen tillsammans med kompisen Monika efter ett tips från min kära syster. Vilket resulterade i nästa full korg med trattisar på ca 1-2 timmar 😍 dessa ska jag ta hand om imorgon.

Monika var även snäll och hjälpte mig trimma/klippa min hund när jag syltade trattisarna 3.5L resulterade i 5 burkar.

Ha det så bra så ses vi snart igen .

  • 16 Readers

Likes

Comments

God morgon
Sitter här med morgonkaffet och ska strax åka iväg till mitt jobb. Skönt att komma igång igen efter magsjukan. Bilden är från igår det blev en sväng i skogen med kompisen hon hade sett svamp som hon trodde jag var intresserad av och mycket riktigt där stod det hela 10 stolt fjällskivling. Dessa plockades glatt och lite längre bort hittade jag lite trattisar som jag slarvigt kallar dem. Men de var väldigt små ska gå dit igen på söndag/måndag och se om de växt till sig och om det kanske ploppat upp fler. Spännande

I em tänkte jag att jag skulle försöka få en tid för klippning så jag ser hyfsat fin ut på lördag när jag ska åka "ner" till Amanda o fira henne hon fyller ju år på måndag, 19år shit vart har tiden tagit vägen???
Nä nu måste jag åka till jobbet 😊 ha en bra dag kram.

  • 29 Readers

Likes

Comments

Mitt första inlägg här blir via appen i mobilen så tycker ni något ord är helt uppåt väggarna så är det säkert autokorrekt som varit i farten.
Har haft tanken på att börja blogga ett tag, dels för att vara en sporre att kämpa på, då det mest kommer handla om min vikt, som jag i skrivandets stund inte är mentalt förberedd att avslöja men det kommer jag lovar.
Hade tänkt att starta min blogg redan igår men då ägnade jag dagen åt att sova och spy tyvärr då jag åkt på magsjuka men spydde sista gången imorses runt 08.00 ungefär så sen dess har jag peppar peppar varit symtomfri. Så jag kände mig riktigt pigg nu på kvällen och tog en liten promenad med Ozzy som visst råkade bli en ganska lång promenad men det kändes skönt.(bilderna är från promenaden)
Tyvärr kände jag av min fot som jag har ont i och som jag har haft ont i i snart 6v utan att veta vad jag gjort. Hade hoppats att det skulle gå över av sig självt men det får nog bli ett besök hos farbror doktorn snart.
Kram ha det gött. vi ses

  • 39 Readers

Likes

Comments