Jag har letat efter bilder där jag är utklädd men det finns knappt några. Gillar egentligen att klä ut mig. Men halloween har aldrig varit bra för mig. Tror jag. Ett år var vi bjudna på middag på en nattklubb i Stockholm, vi var arton och älskade livet. 

Av någon anledning har jag aldrig varit bekväm i korta kjolar eller urringat. Jag vet inte varför, det kanske kommer hemifrån. En gång skällde min mamma ut mig när jag tagit en av hennes skjortor och satt ett bälte i midjan och tyckte det räckte som klädsel. Hur som helst, jag valde att vara ninja turtles alltså en utav dem. Så jag tryckte ner mig i en dräkt med inbyggda muskler, den hade till och med inbyggd cameltoe så innan vi klev ur hemmet bad jag Sonya slänga upp benet ifall det skulle fotas. Så vi åkte dit och ALLA var så sexiga. Förutom jag. I gympaskor, turtlesdräkt och skalet som ryggsäck för kvällen. 

Herregud tänkte jag. Håll låg profil Tully! 

Så vi sätter oss till bords, hela stället är fullproppat med förväntansfulla sexiga människor. Mitt emot sätter sig en gammal kompis till mig som jag flyger upp och ska hälsa på. Mitt över bordet. Bara det att hela stället var fyllt med levande ljus så mitt hår fattar eld. Alltså ELD! Så min bordsherre häller hela sitt vinglas i mitt hår. Och alla, då menar jag ALLA vänder sig mot stackars turtlestully! 

det blev i alla fall en kul kväll och Sonya tog sitt cameltoetäckande på största allvar. Det tackar vi för! När vi sen stängt ner stället (05) började jag gå längst Birger Jarlsgatan i jakt på en taxi när jag hör ett tjejskrik inifrån humlegården. Jag springer in och ser två män dra i och trycka ner en tjej som inte har några byxor kvar?!?! Av ren impuls skriker jag åt dem att sluta. Kanske några fula ord också. Ena av dem vänder sig mot mig och säger att jag borde dra för mitt eget bästa. Då tappar jag det totalt och börjar skälla ut dem efter noter. Tillslut tar ena av dem upp en kniv och börjar jaga mig. Jag har nog aldrig sprungit så snabbt i turtlesdräkt. Hela Birger Jarlsgatan utan att stöta på någon. Jag springer in på en tvärgata och rätt in i en blatte som jag egentligen borde vara ännu räddare för, han hade tatueringar upp till halsen och värsta guldklockan osv. Men han såg nog hur rädd jag var för han låtsades känna mig och bad den andra mannen med kniven att lägga av annars skulle han få se. Tack och lov slutade knivmannen jaga mig men när vi sen ringde polisen för att de skulle ta fasta på vem och var tjejen var så kunde de inte hitta någon på platsen. Hoppad verkligen allt gick bra med henne. Jag grät mig genom den natten. 

känns sjukt mär jag tänker tillbaka, tänk att det faktiskt hände. Önskar nästan det var en påhittad historia! 

ett annat år var jag the ring. 

Likes

Comments

Åt middag hos mamma idag men hade med mig en liten överraskning till min syster som använder på tok för mycket tops. Nämligen earwax candles.
Jag la upp en bild på instastory och det blev fullkomligt kaos i min inkorg så jag skriver ut allt här. 


Första gången jag gjorde detta var med Isabel. In och kolla det youtubeklippet. 


Vad är då detta? Earwax candles är tillverkade av bomull eller linne som är snurrade så som man gjorde kikare eller megafoner när man var mindre, de är indränkta i vax som stelnat. Och man sätter in den smala änden i örat och tänder på den tjockare. Ja det är brandfarligt men man måste vara noggrann med att klippa bort den avbrunna änden. Det skapas i alla fall någon sorts vakuum som drar ur öronvax. Om man läser på internet finns det mycket skrivet om att det är en bluff men jag personligen tycker det funkar utmärkt. Tops trycker ju bara in vaxen ännu mer denna drar ut. Ja, vaxet finns i örat av en anledning men det går lika bra att rensa det yttersta någon gång ibland. Tycker jag! 

Det är inget för den äckelmagade. Men man känner verkligen skillnad.

För er som vill testa finns de att köpa på kinesmedicinaffärer eller vissa typ hälsokostaffärer. Jag köpte mina på hornsgatan nära hälsocafeet. Köpte ett par till David också hoppas han låter mig göra hehehe. 

Likes

Comments

Imorse var Isabel med hos Malou. Det var kul att vara där och se hur det går till. Även om jag sett från idé till verksamhet på SHF gör alla olika.

Vi gjorde ett gästspel hos Matilda i studion. 

OCH rejvade loss hos sminköserna. Sjukt mycket produkter och bästa av allt - en selfielampa! 

Likes

Comments

skulle promenera till jobbet men mina AirPods låtsades som det var måndag och då är bilen enda alternativet. 

jobbade från 09-21 men har haft så kul. Klippt youtube och funderar även på att starta en egen kanal, vad tänker ni? 

häromdagen var jag och Isabel på NK och vi gick bananas. Hon köpte en grön mascara som är SÅÅÅÅÅÅ HÄRLIG så jag beställde en idag. Gör det ni också! 

Och imorgon bitti kommer david äntligen hem. Skojade med hans mamma om att jag varit singel hela 2017 för att vi båda rest om varandra så jäkla mycket. Får ont i magen över hur lite vi umgåtts i år men å andra sidan är 2017 ett jävla skitår och snart är det över. ÄNTLIGEN.

Likes

Comments

jag har både tränat och rejvat loss med denna tjej. Vi håller på med ett projekt som kommer vara superkul. Det vill ni inte missa så håll koll! Nu ska jag sova är helt färdig. Var uppe hela natten för att leta efter mitt italienska pass - har två medborgarskap. Hittade det pricko 04.20 mitt liv gick i revy eftersom jag trodde jag tappat bort det. Och man inte skojar med italienska ambassaden, det tar 3 månader bara att få tid. Sen är resten en minst lika lång process! Puh. 

Likes

Comments

2017 har varit ett rent och skärt skitår. Orkar knappt gå upp på morgonen för jag är livrädd vad som kan ske. 2017 har visat att allt kan hända. Mest negativa saker. Idag begravde jag en av de viktigaste människorna i min uppväxt och det kändes som ni ser på mina söndergråtna ögon. Usch. Aldrig längtat så mycket till nyårsafton! 

Likes

Comments

Okej till att börja med: FÖRLÅT. Jag lovar att bättra mig. Jag ska verkligen försöka. I alla fall ett inlägg om dagen, hur svårt kan det vara? Men livet. Ja livet går i 83636373! Och mitt senaste ångestmoment är...

mitt hår! Klippte mig i indien Spanien hos en indisk frisör...lol jag vet. Hade dessutom klippt av hela håret dagen innan midsommar hos en annan idiot. Varför kan jag inte ha en och samma frisör???? Hur som helst. Sen har jag fått några gråa hår. Hur osexigt? Fyfan. Klarar det absolut inte. Så, jag färgade mitt hår för första gången.  

Och det blev nattsvart. Hade verkligen mörkbrunt innan och var supernöjd. Men hon i affären var nog inte så engagerad vad det verkar. 

och sen jag färgade det har håret varit sååå fettigt. Tvättat det en gång per dag men avvänjt det med varannan nu dock funkar det inte, usch, fettigt hår måste vara det värsta. Så igår fick jag tips av härliga Emma om att tvätta med diskmedel vilket jag såklart gjorde. 

och nu är det snustorrt. Som fnöske. På riktigt. 

Inte sådär jätteintressant för er kanske. Sitter i alla fall i bilen på väg ut till Bromma för att umgås med kusiner från både Mexiko och Brasilien. Livet! 

Likes

Comments

I tisdags var min allra första tv debut och det var galet hur många som hörde av sig med lovord. Tyckte ni det var kul? Kanske jag skulle börja med youtube. Hur som helst, i våras åkte jag två månader till LA med min helt nya arbetsgivare Isabel Adrian för att spela in Hollywood fruar. Vilket äventyr. 

Det började ju bra eftersom jag fick en hel tvåa för mig själv och var helt inställd på att sova heeeela flygresan men så blev det icke. Sov inte en blund tyvärr och landade på en kaotisk flygplats i LA där jag aldrig varit förut. Isabel hade tack och lov beställt en bil åt mig och dessutom skrivit en utförlig förklaring om var jag skulle bli upplockad. 

Helt ärligt började det med att jag blev avsläppt vid den röda dörren, plingade på men ingen öppnade. Fick alltså klättra över räcket och sen blev jag utslängd. De ville tydligen filma min ankomst. Och där började tisdagens avsnitt och min LA resa. Hade inte sovit en blund och flugit 12 timmar och blev attackerad med Justin Bieber. Helt ärligt tyckte jag det var så gulligt att Isabel fixat signerade grejer av Scooter men de pressade lite väl hårt när de gällde honom då de vid ett tillfälle frågade vad våra barn skulle heta!?!?! haha. Tur att jag tar det mesta med en klackspark. 

I tisdags visades förutom min ankomst även Winters kalas som vi hade roddat med hela dagen. Steve kom från Sverige och vi filmade ca: 10 timmar med synkar och allt så tänk hur mycket som klipps bort. 

Vi hade gått bananas på allt vad glitter heter. Vi hade pinterestat sönder våra fingrar dagarna innan. 

Likes

Comments