Bara 4 veckor kvar till jul, så nu går tiden fort. Blir nog ingen vit jul i år heller. Jag är glad så länge det inte är snö, men vi har i alla fall lagt på vinterskorna på bilen. I morron är det som vanligt på tisdagar, hundpromenad uppe i stan, har inte bestämt om jag ska gå med. Skulle behöva det, åtminstone för Chickos skull. Men är ju nyttigt även för mej. Hade tänkt att jag skulle ladda upp nån film, men det blir bara fel hela tiden. Hur gör man egentligen? Hoppas att jag kommer att lära mej.
Den här dagen skulle Chicko få tagit bort tandsten på sina tänder, och dom blev jättefina.

Julpyntat, lagt på några röda juldukar.

Och klätt stolen med mossa och satt dit ett ljus och en murgröna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag 🙋 älskar 💕 loppisar och retro. Den fina väskan kommer från #byflorin. Övriga bilder är från olika loppisar.

​​​Det här med att blogga är inte lätt tycker jag. Så det här inlägget får bli som det blir. Allting är ju svårt i början.


Likes

Comments
Heeej! 

En tisdag nästan som alla andra, fast ändå inte. Jag är ny som mobilbloggare. Det blir kanske rena pannkakan av alltihop. Men jag ska göra mitt bästa för att väcka intresse hos någon eller några här inne.  Sen å andra sidan så skriver jag ju för min egen skull också, jag har stort intresse i att skriva.

Jag ska också försöka att få upp lite bilder här på bloggen, det kan bli en och annan matbi.ld, eller ⛳ bilder från golfbanan ⛳. Och bilder på min hund kommer det också att bli. Från golfbanan kommer det mest att bli gamla bilder nu eftersom vi i pricip har slutat med golfen för den här säsongen.

Ikväll ska jag gå med på hundpromenaden som går från torget i vår lilla stad, har gått en gång förut, och min hund behöver den aktiviteten, och det gör ju i och för sig jag också. Nu har jag tittat runt lite här inne, och jag passar nog inte här, men jag ska vara kvar ett tag i alla fall.Likes

Comments