Hejsan hoppsan!
Har inte kunnat uppdatera pga av kass wi-fi på hotellet! Men nu är jag på flygplatsen i Antalya påväg hem! Denna veckan har varit så sinnesjukt rolig och lärorik. Hat fått vänner från olika länder och massa annat! Kan ju även säga att jag ska till Menorca!! Yeey!
Men nu får jag avrunda ska skriva ett längre inlägg senare för jag måste gå på flyget!
Puss o kram
Jess

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu börjar min resa! Idag åker jag till Turkiet! Ska bli så sjukt spännande att träffa alla! Ska försöka uppdatera så mycket så möjligt !
Puss o kram
Jess


Likes

Comments

Redan söndag! Idag står det jobb på schemat. Som jag skrev är det fotbolls söndag med det menar jag att vi visar både United matchen och Arsenal vilket i sin tur betyder att vi kommer att ha en hel del att göra. Men om du befinner dig i Helsingborg så kom in och ta en öl på O'Learys! Hörs sen!

Puss o kram
Jess

Likes

Comments

God "morgon" alla!

Igår var jag i stan med mami och käkade lunch sen bestod kvällen av jobb. Idag står det jobb på schemat hela dagen. Ska se om jag kommer ihåg att uppdatera ikväll när jag kommer hem hem.

Puss o kram
Jess

Likes

Comments

Nu är jag hemkommen från invigningen/smygöppningen av restaurangen i Landskrona. Har ätit så god mat, druckit gott vin och haft det jätte trevligt! Det kommer att bli superbra när allt är helt klart. Där är en riktigt mysig innergård med bar som kommer att vara öppen nu till sommaren.
Men såklart så glömde jag att ta bilder på maten. Kom på det när vi fick desserterna så blev bara två bilder tyvärr.Choklad tartFriterad glassDagens outfit

Puss o kram
Jess

Likes

Comments

Jag älskar sol! Sitter på balkongen och solar, tänker lite på nästa vecka. Jag jobbar ju på o learys förtillfället. Jobbade igår kväll och då visade vi Barcelona - Manchester city. Det är alltid lika kul att jobba när det är stora matcher för folk sitter och applåderar, buar, skriker hur spelarna ska passa bollen. Tänkte mest berätta vad som står på schemat idag. Först sitta här i solen och bara dricka kaffe och ta det lugnt. Ikväll så är det smyg öppning för O'learys i Landskrona med tre rätters och lite "grillning" av den nya personalen. Sen bär det väl hem och imorgon blir det jobb för hela slanten. Skriver i kväll hur det gick i Landskrona ska även försöka ta bilder på maten samt en outfit bild!
Puss o kram
Jess

Likes

Comments

Nu kommer våren med stormsteg vilket betyder att jag snart kommer att börja min resa. Tänkte förklara lite hur detta gick till.

Allt började en lördags morgon jag och min mamma satt och pratade och 123 så såg jag att Fritidsresor sökte Suneo Club Värdar. Så jag slängde in en ansökan i hopp om att få jobbet. Bara någon timme efter så fick jag ett mail med ett personlighetstest på Svenska och gjorde det. Några timmar senare kom ett nytt mail. Detta test var på Engelska. På söndags kvällen så kom det ännu ett mail där det stod att jag skulle ha en telefonintervju veckan efter. Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Ca en timme efter telefonintervjun fick jag ännu ett mail denna gång stod det att jag var välkommen på intervju i Stockholm på Fritidsresors huvudkontor. Samma vecka så fick vi svar på om man fick det eller ej. Jag blev reserv, när jag fick beskedet så tappade jag hoppet, min chans va borta. Men för en vecka sedan fick jag ett samtal där de sa att jag fick jobbet och jag kan faktiskt säga utan att överdriva att det va en av de bästa sakerna som hänt mig på väldigt länge.

Så nu sitter jag här och har precis startat min blogg för att just DU ska kunna följa min resa och den börjar ju faktiskt om en vecka och då åker jag till Turkiet på utbildning. Jag hoppas att ni kommer att följa min resa och jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan!

XoXo

Jess

Likes

Comments