Hej allesammans!

Gick in här och kikade och såg att flera utav er fortfarande går in och kikar varje dag öven fast jag inte uppdaterar, mycket fint. Denna bloggen får helt enkelt vara en kreativ outlet för när jag känner för det.

Nu är det ett nytt år, det känns väll uppenbarligen inte så annorlunda från två veckor sedan men det är skönt. Jag har för fasiken börjat träna, går i skolan, inget speciellt egentligen. Ja de är de.

Under tiden jag inte har bloggat har jag vart i New York också, men det var i och för sig förra året, haha ;)

Detta har jag gjort detta året än så länge:


Likes

Comments

Sitter atm på en Tyska lektion, läraren pratar om gökur och vi lyssnar på tysk julmusik. Skojigt. Idag är det Fredag, jag ska jobba hela helgen, men mysiga pass så jag har fortfarande hela kvällarna och eftermiddagarna. Vad planerna för dagen är oklara men jag tror det blir kul..

Igår chillade jag med friends hela dagen, lyssnade på musik, åkte bil och åt god mat, bra Torsdag.

Bästa plusset för dagen är att min kära mamma har börjat gilla "min" musik, med andra ord rap/hiphop. Vi lyssnar alltid på min lista i bilen, jag satte på en Dizzy Wright låt idag och hon sa "Tufwa, jag älskar denna musiken, du har lurat in mig". Jahadå mycket trevligt.

Hoppas ni har en bra Fredag, kram

Likes

Comments

för vouge

​Tycker dessa bilder på Tyler & Kendall för Vouge är dritt snygga, tipsar om tre låtar från skaparen också. FIND YOUR WINGS är min favorit, den ger mig harmoni i själen ärligt talat. Haha. 

Kram

Likes

Comments

Nya skor - Reebok

Var en sväng i Göteborg med familjen & hälsade på min bror och L, vi åt lunch och shoppade.

Två random bilder... rosa vatten från världens mysigaste lush bath bomb.

Detta är mina senaste dagar summerat, har nog haft en helt vanlig helg ändå, vin och chill med vänner på Fredag och lite krök på Lördag, plus GBG då.

Idag är det lucia, Irmen kom till skolan med glitter i håret, gullig. Så idag ska jag äta massa lussekatter och dricka glögg, weee.

Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Är mer än redo för lov just nu, saknar sommaren och ledighet men ikke ska man klaga. Jag och Lissi kom nyss hem från gymmet och jag ska strax hem till huset.
Jag har tyvärr 0 inspiration till blogginlägg för närvarande. Ska dock anstränga mig för att leverera.
Nu längtar jag efter middag och att kolla på VS fashion show samt (såklart) Skam.

Kram

Likes

Comments

HÄR hittar ni länkar och priset på allt!

Detta är temat utav saker jag är sugen på nu, svart i läder och satin, spets, guld och roséguld. Mhhmmm snyggt och fint.

Likes

Comments

Sitter uppe besatt av denna serie, SKAM, finns att se på SVT play. Det är en norsk serie som är så jävla värd att se.

Godnatt (efter några avsnitt) <3

Likes

Comments

December månad startar bra, igår var det BG, krök och häng med vänner, riktigt trevligt. Jag och Irma sitter just nu och dricker kaffe, tips; beställ allt i kaffeväg med dubbel espresso shot. Mhmh. Idag vet jag dock inte vad planerna är, jobbar imorgon tough men det blir mysigt. Advents-mys-jobb åhåhåh. Kramar

Likes

Comments

INSTAGRAM@tufwa

  • Blogkeen
  • Nouw