på alla sociala medier: @tufwa
Header

All gifs, all me, all nothing, well, all that

we´re always all up in the zone

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjenare allesammans, I'm back for a little while, who know for how long. Ber om ursäkt för att jag är en periodare med detta, men jag är glad för er som går i och kikar varje dag, thank you. Det har vart påsklov, det vart skoj, träffat lite nytt trevligt folk, tränat och chillat. K.Dot har släppt sitt album, jag älskar det, what you tough? Holy shit its really lit. Förstår ni referensen? Okej, nu ska jag strax in på lektion, Samhäll. Vi ska skriva uppsatts, det är kul. Sedan blir det gym med min Irma. Kramar

Likes

Comments

Innan jag somnar brukar jag lyssna på Mr. Wonderful, tycker framförallt att Bronsons musik tillsammans med beaten bakom rappen är riktigt bra. Unikt från annan rap. Terry är en utav mina favoriter.

Likes

Comments

my key is future

Vaknade klockan 6, första jag gjorde var att gå in på Twitter & såg att Kendrick har släppt en ny singel, jag flög upp ur sängen, gick in på Itunes och köpte singeln & har nu lyssnat på den fem gånger. Det är underförstått att jag älskar den.

Solen skiner, det är Fredag och idag ska jag och Lissi till Quintus och Linnea i GBG, ska bli så mysigt. Vi satte på K.Dot i högtalar systemet i klassis nu, harmoni åhååhåh.

Okej, jag är glad och taggad idag, hoppas ni får en bra Fredag, kram!

Likes

Comments

Like "DOO DOO!"

En killkompis visade mig denna låten i Lördags, har lyssnat på den nonstop sen dess, älskar (älskar) när något halvbekant/kompis vill visa och dela med sig av låtar.

Denna djävulen hörde jag första gången i en seg liten bil (take offense, nä skämta) haha, låten är fruktansvärt bra. Den bästa versen är givetvis K.Dot, men förutom honom & Asap gillar jag även Bronson & Big KRIT's verser, dom andra tycker jag har dåligt flow helt ärligt.

All I had was rap, when all they had was wack All I wanted was love, all they had was dap

Likes

Comments

Knepig men fett rolig helg & nu Måndag! Sitter med Irma i skolan nu, dricker Cola och lyssnar på musik. Vet inte vad som händer i veckan men ska plugga körteori iaf. Vet inte vilka det är som läser bloggen så jag vet inte riktigt vad det är jag ska lägga ut, blir bara GIFs och musik, kanske duger? Hoper de <3

Wäää äntligen tog jag lite bilder under helgen!!

Så såg jag ut, okej okej. Det var allt för detta inlägg! Puss fina ni

Likes

Comments

?? ..thanks..

Finally Friday, imorgon börjar jag jobba lite senare än vanligt vilket betyder att jag inte kommer behöva gå upp innan solen imorgon, så fruktansvärt skönt. Finns inget värre än att vandra till jobbet i ruskigt, mörkt och kallt väder. Så bland annat därför är jag extra glad idag. Var även i Stockholm igår, drack kaffe, satt i solen, köpte lite läppglans och grejer, skönt. Och idag var det Fredag igen, förhoppningvis kommer folk vilja gå ut och dansa idag, är mer sugen än någonsin på det idag. Ska fortsätta glida omkring i skolis nu.

Likes

Comments

Hej fina ni! En liten update kommer alltså här. Idag har jag gått i skolan, bl.a. gjort ett tyska prov (åhåh så duktig) och efter skolan hälsade jag på Lissi Lausing på frissan och så gick vi & åt. Kommer avsluta dagen med mitt serietittande och honungste för att rädda min hals. Cozy ellerhur ;)

Kramar

Likes

Comments

before you whine fast... won't last forever... how many fucks am I supposed to give...

Likes

Comments

Nya inlägg