på alla sociala medier: @tufwa
Header

Har inte tränat på två veckor, ska bli nice att gå dit nu igen. Med Lissi och Marty. Har på mig en guld-glittrig sport-BH från Nike och Tights från Hollister. Plus tröja och skor of course. Tror vi skulle träna cardio i 40 och sedan armar och rygg. My least favorite. Nu ska jag och Lissi vandra iväg, vi har förövrigt spenderat dagen åt att dricka kaffe och kolla på Andra Avenyn. Vaknade dock hemma idag, åt hemmagjord Pizza och så. Mys mys.

Okej, nu är det dags att bygga muskler wäää. XO

Likes

Comments

Solen har skinit, jag har vart på körskolan, jag och ätit varma mackor och kollat på friends, chillat med Lissi och glidit hem, jag har inte tänkt på att de är alla hjärtans dag idag men det är de ju. Är glad nu iaf, bra timing.

varsågoda, lite magi för öronen..

Likes

Comments

"You’d rather make up a fantasy version of somebody in your head than be with a real person."
"Cuz whatever happend she had herself, she danced all night, alone, surroded by people, she was heartbroken but the happiest girl on the dancefloor"

Likes

Comments

tralalala

Det finns nog ingen bättre artist än SZA att lyssna på när man bara vill lyssna och njuta. Man måste knappt lyssna på texterna, hennes röst är magi.

Likes

Comments

Juicy Couture för Urban Outfitters & Tinashe är ansiktet utåt, snyyyggt.

Kan man räkna J.C. som retro? Det är iaf inte "inne" längre, det är kul när märken kommer tillbaka, som FILA nu till exempel. Hur som helst gillar jag det, tycker om att dom har gjort en tuffare stil på myskläderna. Hade gärna spanat in dessa kläder..

Likes

Comments

you been wilding since I met you last April

3 basic outfits + extra extra

Jag går på Samhäll här i skolis och generellt sett har alla som går här fett snygg stil men alla ser exakt likadana ut, trasher/adidas hoodie, slitna jeans/yoga pants och adidas sneakers, ungefär. Räknar in mig själv i denna sammanfattning, jag är lika tråkig jag. Men eftersom att denna stil är snygg tänkte jag bygga ett inlägg på den. Så här har vi tre basic outfits, fast med något unikt till.

Hehe inkluderar min älsklingsväska, men okej denna outfiten plus dom höga röda stövlarna, det är fruktansvärt snyggt med en helsvart outfit plus en dov färgklick.

Stödjer UGG-trenden 100%, millitärgrön ryggsäck (vill ha en rygga) & en wadadadang-snygg tröja.

Sist men inte minst, gråa jeans.. den obligatoriska gröna bomberjackan och ett par knähöga, nice.

Likes

Comments

Wow last night was a zoovie

It’s the experience, I’m loving the way that your body is hearing me

Likes

Comments

Hallå hallå! Eftersom att både Party & Lissi är bloggare på heltid nu vill jag vara en i ligan så nu kommer ennu ett inlägg med några random bilder, skoj? Hope so.

Jag och Lissi sitter på biblioteket och chillar nu, jag har hjälpt en kompis med hans skoluppgift, vänlig som jag är, och nu väntar jag på att åka hem. Väl hemma ska jag chilla liv och förhoppningsvis glider jag in till stan senare idag.

Nu så ska jag dricka upp min dubbel espresso och dra till lägis, för snart börjar Lissi jobba, P&K ;)

Likes

Comments

Its my birthday wäää, idag ska jag fira som bara den. Det är givetvis Lisseey som planerar så jag vet inte exakt vad planerna är men jag uppdaterar om vad som hände imorgon. Ska till frisören vid fem och sedan startar jag och mina friends hemma hos mig med alkohol och mat.

Kraam

Likes

Comments

Nya inlägg