Det var länge sedan jag skrev men det har varit lite mycket på sistone... Men nu har jag kommit igång igen och jag tänkte dela några bilder från när jag var på Pinchos i Eskilstuna. Det var så himla gott! Jag älskar idéen med att beställa in en massa små rätter.

Jag drack godisdrinken, den var supergod! Jag älskar surt och sött godis.

Det var svårt att välja för att det fanns så mycket goda saker att välja. Jag tror att min favorit var quesadillas

Kycklingen var så himla god!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er!


Jag sitter i skrivande stund i min säng och har lindat täcket om mig eftersom det är så himla kallt i mitt rum… Men det kan va mysigt att gosa in sig i ett täcke och känna hur man sedan blir varm och go.


Jag ville gärna unna mig något nytt, som inte är allt för dyrt. Det slutade med att beställde hem en klänning från Ginatricot som de hade på rea för 100 kr, vilket jag tyckte var bra för en fin klänning! Den var väldigt skön på, men jag hade lite svårt att få koll på hur ärmarna skulle sitta… Det blev lite svårt att röra armarna som man ville, men så passar den också mer till när man går på middag eller en dejt än ett gympass.

Likes

Comments

Hej på dig!

Jag heter Tufva N. Mångsén och bor i Stockholms skönaste förort, Sköndal! (Det är min pojkvän som skriver ordvitsarna...). Man skulle kunna tro att det vore enklast att gå i skolan i, t. ex., Stockholm, men nejnej. Strängnäs är mycket roligare...

Jag går sista året på naturvetarprogrammet (tack Gud för att det snart är över) och jobbar lite här och var för att dryga ut plånboken. Jag tycker om smink, kläder och annat sånt, men som student får man hushålla med lönen för att det ska räcka till. Det tänkte jag dela med mig av på den här bloggen.

Just nu susar jag fram genom Sverige påväg till Malmö, och är lite lagom åksjuk.


Likes

Comments