Header

I går var jeg inviteret ned til den seje barbershop Henri på Nørrebro for at fejre lanceringen af det nye Grooming kit “Procedure by Bulleit”, som de har lavet i samarbejde med amerikanske Bulleit Bourbon Whiskey .

Dette skålede vi på i lækre whiskeydrinks, og med godt til ganen fra Jagger var det alt i alt et skønt arrangement!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

SWEATSHIRT/SUPREME x ANTIHERO, BUKSER/MINIMUM , SOLBRILLER/OAKLEY

Man kommer aldrig uden om at varme farver og uld er et match made in heaven, specielt på denne årstid. De to ting supplerer hinanden så godt, at det næsten bliver lidt for "soft". Derfor er denne sweater fra Supreme med lidt rå undertoner perfekt til at give det hele lidt kant. Og hvis du så føler dig i ekstra godt humør kan du smække et par helt kølige briller på for at give det noget attitude.

Likes

Comments

TEE/STÜSSY, BUKSER/ASOS, HUE/SUPREME

I bund og grund er dette outfit meget ordinært, da det sorte og hvide jo i sig selv er meget simpelt og passer godt til det meste. Problemet er bare, at når noget bliver for simpelt, har det også i mine øjne en tendens til at blive kedeligt. Derfor er det altid interessant at tilføje nogle detaljer som gør det hele lidt ekstraordinært, ligesom jeg her på billedet har taget nogle blomsterprintet bukser på, og en hue, for at gøre looket lidt råt.


Likes

Comments

HOODIE/BAPE x UNDFTD, JAKKE/VINTAGE, JEANS/HAN KJØBENHAVN

På disse billeder har jeg iført mig min morfars gamle skovmandsskjorte og kombineret den med et par klassiske lyse jeans, for at få et overall blødt retrolook. Men for at krydre det hele lidt, har jeg indenunder taget en hoodie på fra det japanske mærke Bape - det har jeg gjort med en bevidst tanke om at camouflagen og detaljerne på hætten er med til at gøre det hele lidt spændende at se på.

Likes

Comments

JAKKE/LEVI'S, HOODIE/ERDEM x HM, BUKSER/ASOS, SKO/VANS


Print på print er oftest både spændende og ret iøjnefaldende når du finder den rette kombination, og bare rolig der er uendelige muligheder! Her på billederne har jeg iført mig nogle tern som man tit finder i punk/rock genren, og blødt det lidt op med et bandana og nogle blomster, også selvom kombinationen ikke behøver at handle om kontraster.

Likes

Comments


1/GUCCI, 2/LEVI'S, 3/LC23, 4/AMI ALEXANDRE MATTIUSSI, 5/OUR LEGACY, 6/BEAMS PLUS

Cardigans er for mig, som prikken over i'et. En tilføjelse til dit outfit som kan være altafgørende, og selvom din cardigan er basic eller flamboyant, kan den i sig selv sige meget. Jeg har her udvalgt 6 cardigans, som i mine øjne kunne passe perfekt til de fleste garderober, og som i sig selv er spændende at se på.


Likes

Comments

JAKKE/ZARA, T-SHIRT/SUPREME x BLACK SABBATH, BUKSER/MINIMUM, SKO/REEBOK CLUB C 85

Velour er for mig både noget der er blødt og afslappet, men i den grad også festligt. Det er funky og stilet, på samme tid! Man kan klaske det på både til en dag på sofaen, men bestemt også til mere festlige arrangementer. Selvom velour er tilbage i stor stil, har det for mig personligt været svært at finde noget der ikke ville ende ud i en fiasko. Denne jakke fra Zara, har nogle lækre detaljer som gør den velegnet til det meste, og har nok attitude til at resten af dit outfit ikke behøves at være så prangende.

Likes

Comments

JAKKE/MINIMUM, BUKSER/WRANGLER, SOLBRILLER/KAIBOSH

Velkommen til mit nye univers! Det er her, jeg vil vise, at selvom vi lever i Danmark, behøver det hele ikke være så gråt. Netop derfor vil jeg herinde komme med mine bud på en mere farverig garderobe og på hvordan man selv kan blive inspireret til at pifte hverdagen lidt op. Følg med!

Likes

Comments